Tisdag....snart Onsdag!

Ja det ä ju som jag säger dagarna bara går...snart är det fredag igen!

Träning 60 min idag! Måste faktiskt säga att jag är så stolt över min älskade dotter som är så tålmodig med hennes mamma som blivit lite av en träningsnarkoman. Hon sitter så snällt framför datorn när jag tränar...Ska ju bli ändring på det när vi flyttar sen, då kan hon ju vara i sitt rum eller nåt för då finns ju mer plats!!!  Å va jag längtar!!!

Var förövrigt på en intressant föreläsning idag. Det handlade om elever med dyslexi och hurvida man ska underlätta för dom i ämnet engelska. För det är ju såhär att har du dyslexi och har svårt för svenska så blir det ju så mycket svårare med engelska. Väldigt intressant var det att höra på. Man fick lite nya ideer om hur man kan göra...

Nu ska jag äta upp mina morotsstavar...mmmm va gott det är!!!

KRAM å go natt!!

Prisa skatteåterbäringen...

(som dom säger i Robin Hood) Fick skatte beskedet idag...TREVLIG läsning!! Till hösten drar vi på semester!! Då ska jag å Ebbis åka till solen....å flyga flygplan för första gången (ja Ebba alltså, själv har man väl några flygresor på meritlistan!) Med tanke på förra inlägget jag skrev så är det bara att LEVA LIVET!! Bäst å passa på när man lever, när man ligger nergrävd i jorden så är det för sent!!

Nu ska jag kolla in möjliga resmål...Nån som har något förslag. Tänkte åka i september typ. Vart är det som varmast då??

Hej svejs!!

En stor kämpe har somnat in....

När jag nu sitter å skriver så faller mina tårar nerför mina kinder. Dom faller för en kvinna jag aldrig träffat men jag har följt hennes blogg sen en tid tillbaka och hon har verkligen fått mig att inse att man inte ska ta allt för givet. Livet är bara till låns, vissa får vara kvar längre i livet än andra. Livet ÄR orättvist... Kvinnan jag pratar om är SABINA! (läs om henne här: http://mittlivsabina74.blogspot.com/) För tre år sedan blev hon drabbad av en obotlig hudcancer, hon avled imorse 34 år UNG!! Hon var verkligen en kämpe som kämpade in i det sista!!! Hon efterlämnade sig två små underbara döttrar och en älskad sambo. Som sagt LIVET ÄR ORÄTTVIST!!

Ni kanske undrar varför jag sitter å grinar för att en kvinna jag inte känner...Men SABINA hade något speciellt, hon berörde!!

Sov gott söta ängel!!
Du har fått mig att tänka lite annorlunda på saker och ting i livet.
Man har bara ett liv....LEV DET!!!


Sov gott!!

Nu ska jag ta å lägga mig! Ä såååå trött.
Va ute å gick förut, en timmes power walk blev det å sen 45 minuter styrka! Nu ska jag ta igen allt jag missade i helgen... Ska bli skönt nu när man kommer närmare höjda/fryken. Det tar ju ett tag innan man liksom kommer ut till själva "spåret".

Sov gott mina vänner!!

Promenad!

Ja det är nog vad jag behöver nu! Har lite ångest att jag inte rört mig nåt under helgen (om man inte räknar in dansen i lördags...) Kan va skönt att sätta MP3:n i öronen å bara gå å gå å gå....gå å gå å gå....å gå å gå å gå!!! Ska ta en lååååååång promenad. Fannie kommer hit å sitter barnvakt. Bra att Ebba har så stora kusiner. Ska börja utnyttja den möjligheten till max.

Tjing på er!!

Måsten måsten måsten.....

Varför måste det finnas så mycke MÅSTEN??
Kan man inte bara få leva livet bekymmersfritt....

Nu går det neeeeeeeeeeeerrr......

Mmm nu ä jag inge pigg. Det går neråt i svackan igen.... Hoppas man tar sig upp snart men jag har lite funderingar på hur jag ska göra för att det kan bli bättre. Jag ska avsäga mig lite grejer...jag måste bara FÅ VA!!! Det är så mycket hela tiden.

Kunde inte somna igår kväll pga all cola tror jag. Somnade inte förräns efter ett tror jag. Å resultatet av det blev att vi försov oss imorse. Vaknade tio i ÅTTA då jag skulle vart på NYA praktik platsen. Med svansen mellan benen kom jag in kvart över åtta! Snabbt jobbat ändå tycker jag...Lämnade Ebba innan åxå.


Missade en läkartid idag åxå...skitsamma känns det som. Får väl en ny kanske. Har ju frikort så det kostar mig inget...hoppas jag.

Nu ska jag ta tag i mitt liv....eller vissa delar av det iaf!!

Pöss på er!!

Nu får det bli sova...

Ännu en helg till ända... Den gick fort å den va rolig! Kunde inte vart bättre...

Nu ska jag ta å sova lite,  får se om det går med tanke på att det gått åt 1,5 liter cola idag. Det hör inte till vanligheterna att jag dricker så mycket dricka på en å samma dag. Får ta en tablett så brukar det ge sig.

Imöra blir det praktik. Ska va på mellanstadiets särskola här i Kil. Ska bli intressant...

Nä nu ska jag sova å kanske drömma en å annan drömm...kanske blir det en skön drömm eller en mardrömm, med tanke på helgen så kan det bli en blandning!

Puss å go natt på er!!!

Fest!!!

Jag låter bilderna tala för sig själva... Vi hade roligt iaf eller ja JAG hade roligt!!!




Grattis kort!

Kevins grattiskort som han fick idag....



Sommartid!!

Jaaaaa vi går mot ljusare tider och det är ju helt underbart!! Dock inte så underbart just idag, hade behövt den där timmen i min skönhetssömn. kom hem fyra vintertid alltså FEM sommartid. Det börjar kännas nu kan jag säga....Det blir en tidig kväll i dag.

Har vart på 9-års kalas idag...Kevin fyllde år i veckan. Han var nöjd över sina "police force" grejer! Det va ju bra.

Ska lägga in korten från kameran till datorn sen.

Nu ska jag äta pommes å aioli mmmm det ä riktig bakfyllemat!!

För övrigt hade jag det såååå roligt igår. Det var en lyckad förfest. Dock så blev det inte så många som blev med in till stan. S var ju den som skulle med men hon bangade....det blev lite för mycket av det goda. Hon tog kvälen vid TIO. Det ä orutin S!!! Vi får ta igen det en annan dag. Tur då att man har andra brudar som ställer upp Fia å Anna följde med mig in. Vi shakade loss på röda rummet! Mycke trevligt ställe!! Vi kom i rättans tid innan kön bildades... Kvällen blev lyckad dock så fanns det vissa saker som kunde fått lite annorluna slut... Framförallt TVÅ saker slutade inte som jag velat. Men man kan ju inte få allt... Nästa helg är det påt igen. Då blir det fest med Forsmansbrudarna! Vi ska bowla å käka god mat. Kommer bli roligt tror jag...Kan ju hoppas att kvällen slutar lite bättre då men det är ju en person mindre ute då. H*n ska ju vara hemma!!

Nu ska jag mysa i soffan!!

Tingeling tingeling!!!

Snälla snälla snälla...

TA BORT ALL SNÖ...NUUUUUUU!! Jag blir tokig snart, det  ska ju vara vår nu! April börjar ju snart.....depp depp deppigare skulle man kunna säga att man blir. Motivationen  ökar ju inte direkt.
Ska ta å äta lite frukost sen får vi se vad vi gör. Ska ju som sagt städa lite å så måste jag bara träna för jag slarvade igår...

Ikväll blir det fest!! Ska bli såååå roligt!!

Hej på er så länge!

Snart blir det sängen...

Börjar bli sliten i ögonen...ska nog lägga mig å snosa lite på min älskade dotter som slocknade av trötthet ganska snabbt ikväll! Kan ju räkna med att hon vaknar skapligt tidigt imöra...
Ska ta å städa lite mer imöra. Ska ju som sagt va här på förfest imöra! Skulle vart in på barnmässan omöra men jag får se om jag orkar å har lust. Jag blir bara så depp av detta skitväder som ä utanför fönstret...blir nog inne HELA dagen imorgon tror jag. Ska inte sätta min fot utanför lägenheten, förutom när jag ska lämna Ebba hos Nellie.

Det är så mycket annat som snurrar i mitt huvud just nu, kan inte gå in på allt här men det ä mycke som tynger mina tankar. Inte för att jag tänker å grunnar så mycket men det finns där i bakhuvudet HELA tiden! Ska jag ska jag inte? vill jag vill jag inte? ska det va så eller inte va så? när? var? hur? nu eller aldrig? ja/nej? han eller han? jobb/arb lös? tur/otur? Frågorna ä många likaså tankarna....Hoppas det kommer ett svar nångång...kanske på posten. Vem vet? Eller så kanske det knackar på dörren en vacker dag...hmm?? Den som lever får se...

Nu ska jag försöka sova, det kan vara svårt ibland när man har mycket att tänka på. Tur man har tabletter för det....

Sov gott mina vänner!!

FREDAG!!!

The best day of the week!! Har vart å hämtat min sessa hos dagmamman....å det va skönt! Har inte sett henne på EN vecka, det är inte så ofta det händer brukar alltid träffa henne fast det ä pappa vecka. Men den här veckan kände jag att det var ett välbehövligt break!

Va fan ä det för väder ute egentligen....fan va sur jag blir!! HATAR verkligen snö!!! Ååååå jag vill ha VÅR!!!

Ska in till stan sen å skjutsa Fredrik å Jonas. Sen ska vi passa på å uträtta lite ärenden. Handla mat, gå på systemet å så ska vi inhandla en present till Ebbas kusin som har fyllt 9. Kalas på söndag! Kl 12,00...undrar hur bra man mår då??

Ikväll blir det final i Lets dance. Jag hejar på Laila, men tror tyvärr att Magnus tar hem segern.

Nu ska det pussas lite på älsklingen....

Höres!!!

Så har man gjort dagens stora gärning...

MM just det. Va barnvakt till söta Oliwer!! Inga problem han ä ju såååå snäll, vi spelade innebandy å så åt vi smörgås...sen satte vi oss i soffan å myste. Det tog inte många minuter tills de stora blå sa go natt!! Han hade nämligen inte sovit middag...så det gick på bara några minuter.

Gick ju till broder å hem igen så väl hemma så var jag ju uppvärmd så det var bara å fortsätta träna! 1 timme blev det idag, tog två program på 30 minuter. Nu har jag precis duschat å ska lägga mig å slappa i sängen!

Imorgon kommer Ebbis å vi ska bara mysa imöra...go mat å lets dance!! Lite godis åxå kanske...

Nu ska jag hänga tvätten...sen blir det lite kvällsmat sen blir det natta!!

Puss på er därute!!

Snart så....

En dag kvar sen är det HELG!!!! ååå det ska bli sååå skönt...imorgon kommer mammas hjärta å vi ska myyyyyysa!! På lördag blir det fest!!! Å det ska bli sååååååååååå roligt!!! Längtar som fan å det har jag gjort sen i söndags....konstigt egentligen så ont i huvudet jag hade då....men men det gäller å ligga i om man vill ligga på topp, eller??

Idag ska det komma hit fyra stycken å kolla på lägenheten...har städat upp det mesta men de får ta det som det är. Jag ska ju trotts allt snart flytta.

Sen blir det en promenix, ska iväg å hämta Oliwer, ska vara barnvakt ikväll! Passar på att ta en promenad. Det är ju en bit till dagmamman på runnevål.

Nä nu ska jag göra lite nytta....har lite extra energi har druckit ett par koppar kaffe för mycket!

Hej hopp....

Onsdag...

Ja Tisdagen bara försvann...Var först på praktik å sen iväg till stan å jobba på bussis!

Idag har jag vart på Fageråsskolan på praktik...som alla andra dagar! Idag var jag med på lågstadiet å hjälpte till! Dom ä ju bara fööör söta i den åldern!!

Nu ä jag hemma på en snabbvisit sen ska jag iväg till stan å besikta bilen åt Fredrik å sen ska jag åka till Kristinehamn på en föreläsning. En tjej med autism kommer å pratar om hur det är att leva med autism hon har även med sig sin mamma.
Men innan det blir föreläsning så blir det fika med söta Kim från klassen. Ä ju kul å träffas nu när man inte ses på länge! Å så kom det ju in pengar på kontot idag åxå....väl värt att fira!! Har vart på minus där ett tag.

Nä nu skka jag fixa lite sen ska jag dra mig in mot stan....

Puss på er!!

Kärleken är...
... underbar
... oförutsägbar
... förunderlig
... fantastisk
... egendomlig
... förväntan

Kärleken är också...
... nyfikenhet
... lekfullhet
... fantasi
... upptäcktsfärd
... glädje

Snart va det tisdag...

Å snart ä väl den här veckan åxå gjord. Ska bli skönt med helg. Jag känner mig laddad!! Party!!! Partybrud blev jag kallad för idag...men jag vet inte det ja! Det gäller ju å ligga i för å va på topp!! Haha ha

Va på MK ikväll....ladda inför att boka klart min power start!! Innan veckans slut ska den va bokad! Ska jag nog fixa....hoppas jag.

Nu ska jag ta mig lite å äta, fast klockan ä elva. Men men äta bör man annars dör man. Å det där med att äta för sent har jag bara hört är en MYT.... Har tränat i 45 minuter så jag ä liiiite hungrig nu då!

Sov gott!!

Tjipp på er!!

Hemma igen för att snart åka till nästa jobb...

Japp en dag gjord i skolan. Å jag bara älskar att va ute på praktik! Trivs så jäkla bra. Alla underbara barn man får träffa varje dag...eller ja nu överdriver  jag kanske lite. ALLA barn ä inte lika underbara. Men det ä ju inget vi ska gå in på här.

Nu ä jag bara hem å vänder i princip. Ska iväg in till stan på Mary Kay. Jobb jobb jobb...Men det ä ju kul!
Ikväll ska vi ha SPA kväll.

Har en massa måsten som ska göras åxå...inte roligt men så är det väl för det mesta. Det skulle ju se ut om man bara gjorde det som va roligt...eller? Iaf det jag MÅSTE göra idag ä: Skicka ut sms till alla berörda ang lördagens fest...
Träna, kan ju inte bryta trenden att INTE träna idag....ä riktigt stolt över mig själv (åter igen!!) Det blir ikväll efter MK.
Inte så mycket mer jag MÅSTE göra idag. Sen är det bara en massa måsten resten av veckan. Plocka reda på all tvätt som ligger i högar, det är dock ihopvikt det ska liksom bara in i garderoben. Ska ju ha förfest här till helgen så då måste så mycket som möjligt va undanplockat...ska försöka packa lite fler kartonger. Det ä mycke nu.... Imöra efter praktiken så ska jag direkt in till stan å jobba kväll på Forsmans. Kommer inte hem förräns sen på kvällen.

Nä nu måste jag skynda mig!

Hej på er!!!

Snart måndag....igen!

Känns inte som det är annat än måndag å fredag...Älskar ju fredagar dock!

Sitter just nu å kollar på Beck med datorn i knät.... Har laddat upp bilder på fejjan...bara å gå in å kolla.

Har skickat ett mail till söta Felicia som ska hjälpa mig med lite bloggdesign...Du ä go du!!
Vi får se hur resultatet blir...

Känner inte för att ta tag i nåt fast jag har en massa å göra....vi får se hur det blir.

Nu ska jag se klart på Beck sen ska jag sova....

Imorgon är det praktik igen. Ser fram emot kommande vecka!

Förresten så har jag ju glömt å berätta....jag har ju sökt lite sommarjobb. Hoppas på svar inom kort. Vill ha det klart NU!!

Ha de gött!!
Pöss på er!!

Tjejfest!!

Här kommer lite bilder från gårdagens tjejfest!!

 Brudarna!!

 Värdinnan!!

 Me!!

 Glad!!

 Oh yeah!!!

 Rumpor!!

 Rock star!!

Fler kort finns utlagt på Face book!!!

Det va en mycke lyckad fest!! Tack Fia!!!




Jag ska trotsa..

Mm det ska jag göra!! Jag ska ta mig en promenad trots att det snöar...

Vad händer???

Snö?
Nu?
Vart tog det fina vårvädret vägen?
Hmm?
Jag bara undrar...
Nu blev jag lite depp faktiskt.

Skallebank...

Som Öyvind skulle sagt...Å det betyder huvudvärk på svenska. Å det har jag idag...det var längesen jag hade det dagen efter, men i övrigt ä jag pigg! Tog precis en dusch å då blir man som en ny människa!!
Festen igår va lyckad!! Trevligt sällskap, god mat å myyyycke dricka!! Kvällen slutade i stan på ANKAN. Det va jag å Sussie som åkte in, dom enda singlarna på festen. Mycke trevligt där...;-)hehe
Vi bestämde att nästa gång så ska vi ha tjejfest hos mig, vi får se vad det blir för tema jag har några förslag.... Det får bli nån gång fram i maj/juni...

Ska försöka ta mig till Fia sen å hämta kameran. Så kommer det bilder ikväll.

Nu ska jag ringa lite...

Underbara lördag!!!

Hade satt klockan på 10 för att veta att jag skulle komma upp i tid...solen sken å det var så lätt att gå upp ur sängen. Klädde mig för att åka upp till Höjda å ta en power walk med stavarna. Trodde ju inte att det skull vara så mycket snö kvar i spårena. Det var tom dom som åkte skidor fortfarande...men jag trödde på ändå i spåret. Jag hade juiaf stavarna med mig ;-) det var bara skidorna som fattades! Gick i ungefär 50 minuter. Sen åkte jag hem å körde ett styrkepass på 45 minuter så nu får det räcka för idag. Imöra blir det på sin höjd en promenad...för då orkar jag nog inte mer.

Ikväll blir det som sagt äntligen TJEJFEST!! Hemma hos Fia, vi ska käka å dricka gott å så kan jag tänka mig att det blir en del singstar åxå...Jag ska ha med mig kameran!!! Längtar.... Å så är det ju ROCK tema på festen så det blir myyyyycke make idag! Kläder jag ska ha på mig: Svart kjol, röda leggings, svarta stövlar, t-shirt med rock tryck på. Tror jag ska våffla håret åxå...ä inte det lite rockigt?? Ska försöka få en bild på mig så får ni se hur det blir...

Nu ska jag ringa en massa telefonsamtal, ska boka in hudvårdsklasser. Närmare bestämt ÅTTA stycken! Ska göra en Perfekt start!! Tror inte det ska bli några problem.

Sen ska jag ta en sväng till broder på kaffe!! 

Ha en skön dag i solen!! Det ska jag ha!!

Njuter av TYSTNADEN!!!

Tystnad! Är det inte underbart så säg?

Har vart in till stan en sväng, Hm,systemet å IKEA!!!
HM; där blev det en t-shirt inhandlad inför tjejfesten imöra.
Systemet; ja där handlade jag såklart spriten till imöra! Cider i alla dess smaker blev det...
IKEA; ja som alltid kommer man ut med en kasse å lite till (tur man hade presentkort) Köpte faktiskt saker till jag ska flytta....ska inte ens packa upp det. Å om det ändå vore MAJ!!!

Träning i 45 minuter idag. Imöra tänkte jag ta en sväng med stavarna, det blev inge idag.

Nä nu ska jag fortsätta dricka vin å NJUTA av TYSTNADEN!!!

Sov gott!!

SOL!!

Måste jag säga mer,,,,det är ju helt UNDERBART!!
Å va mycke en liten sol kan göra.....

Go morgon underbara FREDAG!!!

Tjihooo!! Det är FREDAG idag å det är ju helt underbart!! Fredag ä bästa dagen på hela veckan....HELA helgen framför sig!
Idag ska vi inte göra så mycket, invänta att pappi ska hämta dottern. Hon längtar!! Det första hon frågade imorse...När kommer pappa? När hon åkt vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på...njuta av tystnaden. Ett tag iaf sen kommer man väl tröttna på det mä. Funderar på IKEA en sväng ikväll...bara strosa runt. Å så ska jag ju till systemet ¨å inhandla inför imorgon. För då är det TJEJFEST!!! Hoppas att inte Fia blir sjuk den här gången... Det ska bli roligt!!!

Nä nu ska jag kolla runt lite på nätet sen ska jag kanske göra något nyttigt.....

Ska nog ta en promenad sen åxå...med stavarna å mp3:n i öronen!! Det är avslappning det.....

Ha det tills vi ses igen...

Rallybrudar....

Mmm den ser vi på nu...Ingen höjdarfilm direkt, men den går å se.

Efter filmen blir det natten...Imorgon blir vi hemma. Lika bra å ta en dag extra så hon får ta igen sig!

Natti natt!!

Kärlek...

Gå bakom mig
Gå framför mig
Gå vart du vill älskling
Men gå inte ifrån mig

Älska mig mest när jag förtjänar det minst,
för det är då jag behöver det mest.

Gå aldrig och bli kär
det är bara till besvär.
Först ska man kram till armarna blir lama.
Sen ska man gråta till kinderna blir våta.

Älska mig för den jag är och inte för den jag borde vara,
För jag är den jag är och det kommer jag alltid vara!


Om du värmer mina händer
tycker jag om dig.
Om du värmer mina fötter
tycker jag om dig.
Om du värmer min själ
älskar jag dig.
Monica Rogne

I Love you in the morning
I Love you in the night
I Love you in pyjamas
but i Love you best without

Tränat 1,5h...

Har precis tränat framför tvn...å jag känner mig verkligen på G nu. Börjar känna å se resultat på kroppen.
Ska fan för första gången i mitt liv få till min kropp....

Ska hoppa in i duschen sen ska vi åka in till stan å hämta pappi som kommer hem! Underbart återigen!!

Puss på er!!!

Inte länge kvar nu....

Nu handlar det bara om ett par timmar...sen ska jag bara njuta av TYSTNADEN!! Pappi ringde för en stund sen å dom hade precis landat. Nu ska dom bara åka med bussen hem. Fast han kunde ju inte ta henne direkt för han måste sova lite först....så han skulle ju ta henne imöra. Ja har man haft SEMESTER i TRE veckor så behöver man nog vila upp sig....eller?? Nej jag är inte irriterad....vila på bara!

Just nu så sitter jag å lyssnar på Ebbas grin...fasiken va jag ä trött på det. Hon har fått för sig att hon ska ha TUTTEN. Den var det ju ett tag sen hon slutade med...men den är ju så GO!! Skriker å gapar....har nog hölt på i en halvtimme nu. Konstant....Vi är nog lite trötta på varann just nu. Ska bli skönt att få ett avbräck!!

Nä nu ska jag göra något annat...jag vill ut bort från skriket!

Heeeeeeeeej!!

Fröken Helena om jag får be...

Ja idag är det jag som är spec-lärare på Fagerås skola. Jag har ensam hand om lektionerna idag, det är så roligt å eleverna ä ju underbara. Känner ju alla vid det här laget så det är bara roligt!!
Lämnade iaf Ebbis hos sin kusin imorse...farmor hämtar henne där sen. Dom skulle åka hem till Ebbas pappa¨å  städa, vädra å handla lite inför att han kommer hem imorgon! Ebba å jag ä nog lite trötta på varann nu för nu börjar hon längta lite efter pappi...

Nä nu ska jag gå å hämta en elev, vi ska öva på minräknaren...det tycker jag ä bra för jag är inte så bra på matte.

Tjing på er!!

Go natt å sov gott!!

Ja nu får det bli sängen... Imorgon blir det praktik igen. Då är det jag som bestämmer...hehe, känns lite skönt å få säga så. Ebba ska till sin kusin först på morgonen sen kommer hennes farmor å hämtar henne där så får hon vara med henne resten av dagen.

Nu blir det sängen!!

Puss å kram!!

Tangentbord är äckliga...

Ja jag måste bara säga det...sitter med en topz å "rensar" mellan tangenterna....BLÄ va äckligt!!
Såg någonstans att det finns rengöring till detta ändamål...får nog ta å införskaffa det!!
Sen så är det ju såhär att tangentbord och kundvagnar är stora bakteriehärder....

Snart fredag snart fredag snart fredag....

Jaaaaa snart är det fredag!!  Å då mina vänner kommer dotterns pappa hem...å det ska bli såååå skönt att få vila öronen å psyket lite!! Jag känner att det är tur att han kommer nu för så mycket mer hade jag nog inte orkat med... Blir ju lite mycket nu när hon ä sjuk åxå. Ja ja nu får jag sluta klaga...eller??

Idag blev det iaf bestämt att vi i Fagerås BK inte ska något damlag i år. Sorgligt men det finns liksom inget annat att göra, finns liksom inget intresse. Så nu får det bli KORPEN istället. Det ska faktiskt bli roligt...inte så seriöst!! Det tycker jag om...oseriöst ska det va!!

Nä nu ska jag ge Ebba lite mat, hon har beställt tomtegröt idag så det har jag stått å kokat nu....

Hej hopp!!

Vabbar....

Ja idag är det VAB...inte så hög feber men hosta å snorigt är det. Ska kolla med farmor om hon kan ta sjuklingen imöra, kanske redan ikväll....det skulle lösa mycket!
Har nätshoppat lite idag...jag är så trött på att alltid köpa en massa till Ebbis så nu har jag tagit tag i MITT egna liv!! Bara saker till MIG!! Kul när paketet kommer....längtar!

Funderar starkt på att åka in till IKEA å kolla lite. Bara gå å kolla lite å se vad jag ska köpa när jag flyttar. Har ju presentkort så lite kanske det blir handlat.

Nä nu ska jag ta mig ur pyjamasen...

Hej så länge!!

Sjuk dotter...

Japp Ebba är sjuk, feber, förkyld å hostig. Idag var det ju min första dag på praktiken så jag hade tur att mamma va ledig idag för då kunde hon ta Ebba under dagen.  Hon hade vart hängig hela dagen å så hade hon sovit middag. Hon har fortfarande feber men den har inte kommit upp så mycket i temp, hostan å förkylningen däremot...den håller i sig!
Imorgon får vi bli hemma, får väl hoppa praktiken imorgon. Så får vi se hur hon mår imorgon, på torsdag måste jag iväg för då ska jag ha hand om spec-eleverna själv för min handledare är på kurs. Så om Ebbis fortfarande ä sjuk så får vi ringa på farmor å kolla om hon kan förbarma sig över barnbarnet en dag.

Det var en tjej här idag å kollade på lägenheten så vi får se om hon vill ha den eller inte. Hoppas hoppas...
Har börjat packa lite kartonger idag åxå. det blev sex kartonger tror jag å sen blev det fem plastsäckar med gardiner, kläder osv som inte används.Skönt att ha börjat med packningen ifall det skulle bli flytt tidigare. Har ju hela dagen imorgon på mig åxå...då ska det packas!!!

Idag blev det 1h 15min träning! Tog ett dubbelpass idag,det ä tur man har flera tv-apparater. Det ser nog jäkligt roligt ut i vår lilla etta...Jag ser på tvn(bygglov på 4:an)samtidigt som jag har Ebbas lilla tv på med tränings dvd:n. Jag står/ligger å tränar framför tv-apparaterna å Ebba sitter i soffan med datorn i knät å spelar bolibompa. Snacka om lustiga familjen.... Men man får inte vara fantasilös;-) Jag har gett mig fan på det här med träningen...nu jäklar ska jag träna min degmage!!!

Nu ska jag lägga mig under täcket å hoppas på sköna drömmar...man kan ju alltid hoppas?!
Onsdag imorgon...hehe lilllördag som jag kallar det!!! Vem vet kanske händer det något roligt då....

Puss å go natt på er!!!

En trägårdsslang i halsen...

Ja så kändes det....Gastroskopi var inte så trevligt, trodde inte att själva slangen dom skulle föra ner i magen va så tjock. Fan det va som å trycka ner en trädgårdsslang. Fan va äckligt det va!! Men nu är det gjort å jag hoppas att det var första å sista gången i mitt liv som jag behövde göra det. Dom tog två prov i magen, ett i tarmen å ett i magmunnen. Får se vad svaren visar. Det såg bra ut iaf.

Var ju en sväng till farfar åxå när jag ändå var i Arvika. Det var trevligt! Vi var ut å käkade efter jag vart på sjukhuset. Kul att förgtlla farfars dag som annars är ensam på dagarna. 85 år å pigg som en 50 åring!!!

Snabbt hem å hämta Ebba som var hos sin kusin å lekte.Å snabbt hem därifrån för jag skulle in till stan. Mary Kay idag igen. Å idag var det premiär för Ebbas nya barnvakt. Hennes kusin Fannie ska få äran att vara barnvakt när jag är i behov av det. Hon tyckte det va jättekul å det hade gått bra. Hon ä ju bara för söt!! Det blir ju kanske lite roligare när vi flyttat sen å får större...ja ja nu vet ju att det funkar.

Nu ska jag ta å lägga mig å sova för imorgon börjar den 7 veckor långa praktiken....ska bli roligt!!

Å så blev det 30 minuters träning idag åxå. Känner mig riktigt stolt...Hoppas att karaktären håller i sig!

Puss å go natt på er!!!

Snart blir det sängen...

Underbara söndag är över! Vi var ute å gick en promenad till broder idag å det var sååå skönt. Men det tyckte inte min fot...men va fan jag kunde inte låta bli att gå. Jag var bara tvungen att gå ut i solen!!

Nu ska jag snart försöka sova...får se om det går bra. Är lite nervös inför imorgon faktiskt, ska iväg till Arvika å göra gastroskopi...jag ä inte nervös för själva grejen det är bara det att jag hatar att inte ha kontroll över saker jag ska göra. Å imorgon så har jag ingen aning om hur det kommer kännas?? Men men det blir nog bra...jag kommer ju överleva iaf.

Sov Gott alla därute!!

Soliga söndag!!!

Sol sol sol sol sol sol måste jag säga mer!!! Det är sååå fantastiskt som man skulle sagt i går...(MK)

Det gick iaf bra med Ebba inatt...hon hade lite svårt ett tag men det var inte så allvarligt så jag va tvungen att åka in.

Har precis slängt in en tvätt i maskinen.
Vi har käkat lunch.
Å så har jag bakat en kaka...Brownie med kokos glasyr! Mums ska det bli.
Jag var så fräck å ringde å bjöd in mig själv på kaffe till brorsan. Jag menar jag kommer ju med fikabröd...
Så vi ska ta å gå upp dit sen, en skön å solig söndagspromenad!

Nä nu ska jag hoppa i in i duschen...

Höres sen!

Underbara MARY KAY lördag!!!

Ja imorse ringde klockan 05,00 piiiiip! Klockan sex så gick färden mot storstaden Göteborg. Vi var en bil med sex taggade brudar som skulle iväg på karrärs konferens ja fint ska det va i stan ska man bo! Hehe... Iaf  det handlade ju alltså om Mary Kay hela dagen. Å det var sååå himla underbart att se alla dessa kvinnor som bara sprudlar av energi...å jag vill åxå!! Det var iaf en givande dag med mycket inspiration!!! Det är helt otroligt egentligen när man hör om vissa av kvinnorna som har jobbat sig upp i karriären...en av kvinnorna som är national sales director har jobbat med Mary Kay i 13 år tror jag det var å hon har hittils fått ut en bonus på ja hör nu på noga...cirkus 30 MILJONER SVENSKA KRONOR!! Inte undra att man blir taggad när man har vart iväg.... Hon är inte ensam....min förebild som heter Lena Qvist, å vilken kvinna!! Man blir bara sååå glad när man ser henne hon fullkommligt sprudlar!! Å jag är med i hennes unit.... Inte sista gången jag var på en konferans.

Väl hemma så åkte jag å hämtade Ebbis som har vart hos sina kusiner på Hagvägen sen igår. Hon hade haft krupp i natt å det verkar som det blir det i natt igen...kraxar som fasiken. Å då åker jag till akuten för jag har inget kvar av varken mollipecten eller bricanylen så det ä lika bra å åka in å få nytt utskrivet. Sandra ringde för övrigt inatt å undrade lite hur jag brukar göra vid krupp då INGEN av hennes TRE barn nånsin haft det. Jag va lite trött när jag svarade så jag vet inte riktigt vad jag svarade...men det hade gått bra iaf tillslut. De hade stått ute ett tag sen hade de lagt sig i Kevins säng, det ä lite svalare i hans rum. Jag hade inga svårigheter att somna om inatt heller efter Sandra ringt, trotts det kontrollfreak jag är. Hoppas på en lugn natt....har ingen lust att åka in till stan å sitta på akuten i tid å otid.

Nu ska jag ta en nattmacka å lite gött å dricka till...hade ju tänkt å ta ett par glas vin men det får nog vänta ifall jag måste köra bil inatt...

Förresten vad hände i Melodifestivalen egentligen?? Hur i helsike kunde den låten vinna??? Jag förstår inget alls... Pinsamt å skicka ner henne till den stora finalen. Fast jag skulle ju inte bli förvånad om hon går å vinner hela skiten...

Tack å hej för mig!!

Go Natt!!

Härliga FREDAG!!

Äntligen fredag som man säger. Fredag är helt enkelt den bästa dagen på hela veckan!! HELA helgen framför sig!!
Ja idag ska jag göra klart tentan...har bara tre frågor kvar.

Har vart ner till bvc idag för koll på Ebbas öron igen å hon blev godkänd den här gången! Puh!!
Lämnade henne till dagmamman efteråt...ska hämta henne sen så ska vi åka in till stan för hon ska få en överraskning...Hon ska få en ny cykel!! Hon kommer bli överlycklig!! Synd bara att hon inte kan provcykla den än...

Nä nu måste jag jobba på!!



Snart natten...

Japp ska snart lägga mig ska bara blogga lite först.

Har gjort ganska mycket på tentan som ska in imorgon...ska bara skriva in den i first class, med vissa ändringar.
Imöra ska vi till BVC halv tio, Ebba ska kolla öronen igen det var inte riktigt bra sist. Hoppas det ä bra...
Pratade med Min handledare på praktiken förut å vi bestämde lite inför de kommande 7 veckorna. Ska bla vara på särskolan (högstadiet) å även på någon förskola/dagis. Ska bli roligt!
Har tränat 45 minuter idag åxå...är riktigt stolt över mig själv. Snart TVÅ veckor med träning VARJE dag (45 min) Fick en ny dvd idag på posten. Den va jäkligt jobbig, "Fast och välformad" heter den. Det är så bra när man har många dvd:er å välja mellan. Man tränar verkligen ALLA kroppsdelar.

Nä nu ska jag lägga mig.

Sov gott alla därute.

F*n för snö...

Åter igen måste jag få klaga lite....VARFÖR kommer det ner mer snö?? Jag vill inte ha mer nu.... Jag vill ha VÅR!!!!

Ja det va bara det jag ville säga...

Snyft snyft snyft....

Idag var det sista dagen med klassen innan praktiken....å va jag kommer sakna alla eller ja många av dom! Vi hade ett litet kramkalas innan vi skildes åt. Nu är det 7 VECKOR kvar tills vi ses igen...lång tid! Å då har vi BARA 5 veckor kvar i skolan, sen är det slut liksom. Ser fram emot vår lilla kryssning vi ska göra i MAJ. Det ska bli sååå roligt!! Festa i 48 timmar!!! Kommer bli många tårar då...

Igår hann jag med mycket...
*Gick i skolan
*Hade klass för ett par tjejer i klassen
*Åkte hem....med bil.
*Handlade
*Hämtade Ebba som var hos broder å Nellie.
*Åkte hem...
*Bakade....morotskaka, browniekaka å lakritsmaränger. (Som skulle med till fikat på skolan idag.)
*Tränade 45 min.
*Skrev nästan klart min etik uppgift
Däremellan så utfodrade jag Ebbis å så läste saga för henne å sen låg jag brevid henne när hon skulle sova.
Ja jag kände mig ganska effektiv igår...hoppas det hänger i?!?

Nu ska jag försöka göra klart så mycket jag bara kan på min tenta som ska vara klar imorgon....

Hej så länge!!

Fullspäckad tisdag!

Började dagen med att ha teckenspråk. Vi hade bara en liten genomgång...lite basic tecken som kan va bra att ha. Sen hade vi NPF å det va lika givande som vanligt.

På lunchrasten idag så hade jag min första hudklass. Gick bra men kände mig lite stressad...fick med det viktigaste tror jag! Imorgon så blir det en klass till då hemma hos ett par tjejer som går i klassen. Så imorgon blir det bilen till Kristinehamn så man kan åka hem när man vill sen...

Just nu så sitter jag å lyssnar på en gnällig Ebba å det är såå enerverande kan jag säga. Längtar efter hennes far...man blir ju ganska bekväm med att ha varannan vecka, så därför blir det påfrestande å ha en extra vecka. Men det får väl gå det å.... Pratade med Fredrik förut å dom hade det bra nere i solen, å jag ä inte ett dugg avis. Semester, sol å sprit! F*n va jag skulle vilja byta med honom nu!

Nä nu måste jag gå....Hon är sååååå grinig på mig.

Måste börja på tentan som ska vara inne på fredag å sen ska jag träna....å sen har jag en massa andra uppgifter som ska göras.....måste jag säga att jag ä STRESSAD!!!

Hej hej!!

Så var den borta!!

Ja den smälte bort lika fort som den kom....å då pratar jag ju om snön som föll från himlen igår. Skönt!! Nu hoppas jag att det inte kommer ner nåt mer.

Idag har det gått i ett...hem från skolan å direkt i grytorna eller ja stekpannan rättare sagt. Det blev pannkakor till mat idag. Sen bar det iväg med Ebba till broder där hon skulle va när jag skulle till stan på Mary Kay. Mamma skulle komma dit sen å passa Ebba å Oliwer. När jag lämpat av henne så bar det in till stan, var tvungen in på Bergvik å köpa linsvätska å strumpbyxor. Å sen åkte jag till måndagsmötet...satt med på en klass idag iomed att jag ska ha min första "egna" klass imorgon. Nervös....men det ska nog gå bra.
Hade turen med mig idag igen...Vi har alltid lotteri mellan gäster å konsulter å det var TREDJE gången i rad som jag vann!! Idag var vinsten brun utan sol, förra veckan var det en after sun å gången innan det så var det en ögonskugga. Man ska väl inte hoppas på en fjärde gång...

Hämtade upp Ebbis på vägen hem å hon va såååå trött!! Hon somnade på två röda.... Jag såg på CSI å tränade på samma gång, slog två flugor i en smäll som man brukar säga...Kan ju träninsprogrammet utantill nu. Så det blev 45 minuter idag igen....Jobba på ett å två!!! Det är snart sommar, inga tjocka tröjor å gömma sig bakom.

Nu ska det bli sängen...å kanske man får drömma någon härlig drömm?!?

Puss å hej!!

Fy F*N för snö!!!

Ja kan man bli mer trött på snö. NU FÅR DET VARA BRA!! Är det inte snö till jul så kan det kvitta över huvudtaget...det ä vad jag tycker!!
Har iaf åkt fram å tillbaxs till Arvika idag TVÅ gånger. Japp idag har jag agerat färdtjänst. Vi skulle ha kalas idag jag å min broder som för övrigt fyller år idag. Grattis!! Å så grattade vi Brorsans fru som fyller år framöver... Iaf så skulle ju såklart Farfar komma! Jag hämtade honom (ja det är alltså han som bor i Arvika) å sen körde jag hem honom igen. Inge roligt väglag men men det gick ändå. Säker förare som man ä;-)

Fick presenter idag...pengar och presentkort på IKEA!!! Ska bli sååå roligt att få köpa en massa nya grejer till lägenheten, när vi flyttar!!! Stort fika kalas var det åxå men jag höll mig å tog inte såååå mycke som jag skulle velat. Nu jädrar ska magen bort. Tränade 45 min ikväll...har gjort det varje dag den här veckan. Å det har jag tänkt mig å fortsätta med! Längtar tills det är vår eller ja bart på marken så man kan gå ut å gå. Ska bli så skönt när man flyttar upp till Kilslund, då blir det närmare till Höjda. Då ska jag ta stavarna å gå ut å gå...nära å bra!!! Mp3-spelaren i öronen med bra musik annars går det inte... Väntar på min nya mp3 som ska komma den här veckan tror jag. Beställde ju 2nr av IFORM å iomed det så fick man en mp3! Skit bra lurar som man liksom hänger på örat...har alltid lite problem med det när jag ä ute å går. Å så är det beat funktion på den. Åxå bra för då kan man ställa in hur snabb takten ska vara!!

Nä nu ska jag läsa lite i min bok som ska vara utläst till på tisdag...har kommit halvägs! Det är en bra bok så jag tror inte det ska vara något problem att hinna läsa ut den.

Puss å go natt på er!!

Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag.....hmmm ja undrar när??

I ensamheten...

Ja just nu så känns det bara sååå tomt, tråkigt, ensamt...jag vill ha någon å mysa med i soffan (visst jag har Ebbis men ni vet vad jag menar)...lite mammi å pappi mys som "jennifer" hade sagt!! Å jag bara älskar MIA å KLARA!!

Ebba har precis somnat å här sitter jag i min ensamhet....själv!
Jag vill jag vill jag vill... Men en vacker dag så...

Nä nu ska jag krypa ner under täcket....Kanske man somnar snart å inte behöver tycka så synd om sig själv.

Puss på er!!

Effektiv morgon...

Ebba började med att vakna halv sju imorse...jag bara vägrade å gå upp då. Så jag sov vidare från å till fram till TIO!! Det va skönt!! Det är ju så helt underbart nu när Ebbis börjar klara sig själv mer å mer...det är liksom inget pass hela tiden. Ibland går mina funderingar åt det hållet att jag nog inte vill ha några mer barn...det är ju så bekvämt som det är nu å det lär ju inte bli besvärligare. Fast ibland så blir man ju bara såååå bebis sugen!! Ja vi får se vad framtiden utvisar....man ska ju vara TVÅ för å skaffa barn. Jag får väl börja där då...

Nu kom jag in på helt fel samtalsämne men ändå...När jag hade gått upp i morse så fyllde jag bilen full med skräp som jag hade i förrådet (kartonger,adventsljustakar,en gammal dvd osv..) Åkte till tippen å slängde hela skiten!! Så nu har jag nästa hela förrådet å ställa flyttkartónger på...tänkte börja packa lite som sagt.

Sen var det godisäffären nästa...lördagsgodis!! En väldigt viktig detalj i Ebbas liv, det å fredagsmys! Hon plockar gladerligen i godis i påsen men det är inte vidare värstens mycke som äts upp. Står i skåpet å blir gammalt å hårt.

Står i valet å kvalet om jag ska åka till mamma eller om jag ska öppna böckerna....hmm tror att det lutar åt alternativ ett!

Å min jäkla fot...det gör såååå fucking ont idag alltså!! Den är öm å den har alla dess olika färger på sig...blå,gul, grön, lila!

Några tänkvärda citat:

Livet är som en tärning, det bästa man kan få är sex

Älska aldrig i en trädgård- Kärleken är blind men det är inte grannarna

Ingenting är värdefullare än denna dag

Allt detta hysteriska prat om ålder var gång jag själv blir ett år äldre blir ju alla andra det också

En kändis är en människa som gjort allt dör att bli berömd
och när hon väl blivit det använder hon solglasögon för att inte bli igenkänd

Ha en trevlig dag!!



 


Snart blir det myyyyys!!!

Ikväll är det fredagsmys!! Det blir tacopaj å sallad!! Å liiiiite godis... Sen blir det väl Lets Dance....

Ska in till stan sen å hämta flyttkartonger (banankartonger) Vill börja packa...NUUU!! Tänkte börja packa de saker som jag inte använder så mycket...typ gardiner å sängkläder. Kan ju ställa ner kartongerna i förrådet sålänge.

Nu ska jag bli lite poetisk igen...

För mannen är kärleken en bisak, för kvinnan hela tillvaron.
Lord Byron


Gammal kärlek rostar aldrig.
Gammalt svenskt ordspråk


Kärlek som uppstår plötsligt tar lång tid att bota.
Jean de la Bruyère


Kärlek utan barn är bättre än barn utan kärlek.
Artur Lundkvist

Om
av okänd

Om en droppe vatten var en kram,
skulle jag ge dej havet.
Om ett moln var en puss,
skulle jag ge dej himlen.
Och om kärlek var värme,
skulle jag ge dej solen


FREDAG!!!!

Tjihoooooo!!!!! Det är fredag å det är den bästa dagen på hela veckan! HELA helgen framför sig!!

Lämnade Ebbis hos dagmamman imorse. Åkte direkt å solade (vet att man inte ska göra så men....jag ä nog inte ensam om å göra så) När jag kom hem så skulle jag egentligen pluggat på tentan men jag blev i städartagen istället. Hinner börja kolla på tentan sen...har inte så mycket städning kvar.

Måste bara visa hur min stukade fot ser ut idag....



Blå, lila, gul, grön.... idag är den lite mer öm igen. Men det ä väl inte så konstigt för imorse så trampade jag fel å vrickade till den igen men dock inte så farligt som sist.

 
Här är min sötis idag...stylade henne lite innan hon åkte till dagmamman.
Ä ju lite kul nu när hon börjar få så långt hår...


Nä nu ska jag städa klart sen ska jag träna lite... Har ju börjat mitt nya liv nu. Tränar VARJE dag hemma framför tvn. Har gårr med I IFORM, man får en ny dvd var 3:e vecka...dom ä jättebra! Det är olika träningsprogram på varje dvd. Beach 2009 here i come!!

Hej på er!!!

Jaha så var det torsdag...

Å det betyder HELG!!

Imorgon ska Ebbis till dagmamman. Å jag ska plugga!! Har en tenta som ska vara klar...ja inte förräns nästa vecka, men jag har lite annat å göra till veckan.

Vi var å lekte med kusin Oscar efter skolan idag....skönt att få tiden att gå! Slippa va hemma å få klaustrofobi (hur nu det stavas? men ni fattar...) Jag vill F L Y T T A ......N U U U ! ! ! ! Längtar efter våren att få öppna altandörren å släppa in den friska luften!! L ä n g t a r ! ! !

Nu ser vi på Bollis å sen ska det bli sova av för Ebbis...som inte är annat än gnölig!

Hej hopp på er!!




Jag vill...

*Flytta NUUUU!!! (ä trött på den här skitlägenheten)
*Ha en nybesiktad bil! (just nu är det körförbud på den...tur man kan låna bil i ett par veckor)
*Ha pengar!! (en miljon...nån?? ja jag tackar inte nej till TVÅ heller)
*Att någon kommer å hänger min sista tvätt som ligger i maskinen (fast det kan man väl se sig i stjärnorna efter)
*Att hjärtat ska sluta slå så hårt (mår piss....rent ut sagt. Hur kunde det bli såhär?)
*Ha min första klass gjord (till veckan smäller det....nervös!! Men det ska bli roligt!!!)
*Gå ner sex-sju kilo å få en vältränad kropp...(VÅR!! Jag vill ha vår så jag kan börja gå ut å gå...)
*Att ödet ska bestämma....(när? var? hur? ja vem vet??? men jag vet ju med VEM...)



"Säg till om jag stör",
sa han när han steg in,
"så går jag meddetsamma".
"Du inte bara stör",
svarade jag,
"du rubbar hela min existens.
Välkommen!"

Studiebesök å tvätt....

Idag har jag vart i Örebro på studiebesök. På "specialpedagogiska skolmyndigheten" dä ni... Va sådär...men det ä ju bra å veta att dom finns i mitt framtida yrkesliv.

Har tvättat två dagar i rad....puh! Det va en massa tvätt nu! Men nu är det snart klart...

Min fot börjar bli bättre, har inte lika ont nu. Kan gå ganska normalt... Tränade idag åxå men det va vissa övningar som jag inte kunde göra pga foten. (tränade ju framför tvn...)

Är orolig i själen...kan inte koncentrera mig. Det är en MASSA nu!!!
Men snart är det helg!!! Då ska jag ta igen mig!!!

Puss på er!!!

Pirr i magen....

Pirrar när jag tänker på tanken...

En vacker dag!!!


Ge mig styrka....

Ja jag behöver all styrka jag kan få... Fattar inte riktigt var jag ä på väg. Ångest attackerna duggar tätt. Höjde dosen förra veckan så det kan vara det som spökar....det är ju en av biverkningarna. 
Blir sur å grinig för minsta lilla...det är tyvärr Ebba som får ut för det. Å då får man ännu mer ångest... Kan säga att det inte känns så bra átt jag ska ha henne själv sååååå länge. Men jag ska väl klara det åxå....man är väl gjord av stål!!

Hade Mary Kay ikväll...det va skönt att komma iväg lite. Vila öronen...å allt annat.
Ebbis va hos kusinerna på Hagvägen! Så då va hon nöjd!!



Nä nu ska jag försöka att sova lite...  Om jag inte fastnar här vid datorn vill säga.

Man mår som man förtjänar å f*n va jag har ont i min fot!!

Skitkul ute igår, förfesten va åxå rolig. Men fan va full jag blev, det var längesen jag blev såhär... Men det var vi alla lite till mans, de som var med på festen. Å så stukade jag foten åxå...jävla snö!! (vi kan skylla på den iaf) Kan knappt gå på den idag, får se om jag kan köra bil sen när jag ska hämta Ebbis.
Ja ja roligt hade jag/vi iaf å det ä ju huvudsaken...eller???
Vi var på "Röda rummet" har aldrig vart där förut, men det var riktigt trevligt! Rekomenderas!!

Nä nu ska jag försöka duscha...

Hej på er!!

RSS 2.0