Måndag igen....

Har varit ledig ända sen torsdag. Det har vart skönt men nu ska det bli gött att få åka till jobbet i em. Jobbar natt så jag går av 9 till möran.

Ihelgen har farfar vart här. Fredag-lördag. Kul att få umgås lite med honom. Han har trubbat av lite tycker jag. Han är 86 år och världens piggastemen just nu så är han väldigt skröpplig. Å jag vill inte men han har verkligen gett upp...Han är nöjd med sitt liv,han vill inte leva längre. Han har fått vart frisk hela sitt liv. Nu är han ensam kvar av alla sina syskon. Han har mist båda sina fruar som han vart gift med. Han känner sig ensam å det kan jag förstå. Men jag vill ju inte att han ska gå vidare. Jag är ego och vill ha honom kvar! Älskar min farfar <3

Annars i helgen har vi varit till pappa en sväng. Firat farsdag. Ebba sov kvar hos han så jag fick en barnfri lördagkväll. Härligt! Det blev en flaska vitt å njutning av stillheten.

I veckan ska det börjas med julstädning. Till helgen är det FÖRSTA ADVENT!! MYYYYYYYS!! Älskar verkligen tiden innan jul. Men julen går bara fort förbi med stress stress å åter stress. Julen är verkligen för barnen.

Nä nu ska jag göra något vettigt.

Tjing tjong!

Nu ä jag här igen...

Intensiv vecka med väldigt mycket jobb. Jag bara tackar å tar emot!
Var på dop i helgen. Teo döptes (Anders å Majas son) å det var så fint. Teo va så snäll, sa inte ett knyst.
Just nu är det barnledig vecka. Passar på att njuta (om man nu får säga så?) För det tar på psyket att vara mamma när man inte är i balans själv. Å just nu är det mycket obalans i livet. Många frågetcken...Mycket jobb med min beteendeterapeut, men det går framåt. Å jag är verkligen så glad över att jag äntligen kommit iväg!
Bitar börjar att falla på plats. Det känns ganska bra att äntligen få bena ut detta som har varit en del av mitt liv såååååå länge. KBT...i like it!! No more TTM här inte.

Nä nu ska jag se om nån kan hjälpa mig att byta till vinterdäck.
Jobb i em/kväll/natt sen är jag ledig ända tills på måndag em!!! GILLERT!!!

Puss å hej!

Jag vill ha en lägenhet!!

Jag vill flytta.....NU!!
Jag vill KÖPA en lägenhet...undrar hur det nu ska gå till? Inge fast jobb, ingen handpenning....hmmm?
Har ju ett tag till på sig...nån gång så dyker nog den rätta lägenheten upp. Bara å vänta å se.

I em/kväll är det jobb som gäller....I like it alot!!!
Först ska jag in till stan på KBT...ska bli skönt att få komma dit igen!

Beställde lite kläder från HM förut. Lite julkläder. Ebba kommernog bli mest nöjd tror jag...å jag hoppas jag blir nöjd, man vet ju aldrig när man beställer på internet.

Nu ska jag ladda in lite bilder...kanske dyker det upp några här sen.

Tjing Tjing!!

Å så va det måndag igen då...

Har jobbat natt/dygn å känner mig rätt sliten.
Ska sova lite innan jag ska iväg å hämta Ebbis.
Imorse så bara bestämde jag mig för att i år blir det bara TVÅ stora julklappar till Ebba. Det är bara onödigt att köpa en massa småskit som bara blir liggandes. Nä bättre å lägga pengarna på nåt vettigt istället. Så jag har nog bestämt mig för två lite dyrare klappar i år. Inhandlar dom när lönen kommer nästa gång. Då har man det gjort liksom...Å så är det bara å ta med resterande klappar till de andra barna samtidigt. Så är det klart!

Nä nu ska jag vila ögonen lite innan det är dax att hämta yrvädret

Kramiz!

Dagen efter...

Japp igår va det fest! Hur roligt som helst...tur att det finns några kvar i  bekantskapskretsen som tycker det är roligt å gå ut på krogen. Dom är lätträknade nuförtiden, tyvärr! Det va jag å Hanna som va in till stan. Vi va till en arbetskamrat till Hanna. Längtar bara till den dagen då jag har en lägenhet i stan så man slipper tänka på hur man tar sig hem. Bara ta en taxi... Jag letar å letar var eviga dag efter en lägenhet. Vill ju köpa en å det är ju inte så lätt när man inte har fast jobb.

Va med upp till Ebbas farmor idag. Hela familjen Jonsson va samlad. Det blev nya kort tagna med alla eller ja nästan alla kusiner. Dom är ett par stycken nu....

Annars har dagen vart lugn. Det är ju dumt att stressa runt om man är ledig liksom. Imöra är det jobb igen. Då blir det jobb i ett dygn...Så då blir Ebba hos pappa till på Måndag.

Nä nu ska det slappas i soffan. Ebba ligger i sängen och sover förhoppningsvis.

Tjing Tjing!!

Torsdag..

Torsdag redan.Shit va fort veckorna går känns inte som det va längesen det va helg. Å nu är det helg igen.
Hämtade Ebba idag. Byte imöra men tar det en dag tidigare...Jag är ledig imöra så det är skönt å bara va hemma å mysa!

Jobbade natt till idag...å det va ingen rolig natt direkt. Värsta natten på jobbet hittills! Somnade vid tolv vaknade av en boende vid två, som inte somnade om...så klockan fem fick jag nog å gick upp. Tjihooo!! Jag är TRÖTT!!

Ska se på Johan Falk filmerna, har tagit hem de två sista. Tycker dom andra vart sååå bra!

Imöra blir det mys med Ebbis. på kvällen blir det FEST!! Jag å Hanna ska in till stan...kommer nog bli roligt. Ebba ska ha fredagsmys å sova hos kusinerna Elias å Elsa.


Tjingeling!!

Å hej hej!!!

Ja då har det gått två dagar sen sist...alltså just nu så går tiden bara sååå fort. Snart är det jul... Puh!

Jaja igår var det jobb hela dagen iaf...sen var det till å åka hem där jag duschade å stupade i säng!!
Idag har vi vart ner till vårdcentralen där Ebba tog vaccinsprutan. Å jag var den dumma mamman efteråt såklart. Men pratade precis med Fredrik å hon hade bara lite ont i armen men ingen feber iaf. Hoppas det håller i sig så.

Å idag hade jag mitt livs första KBT-kontakt. Känns bra! Tror att det kommer att bli bra i slutänden...Ser fram emot nästa veckas möte!!

Nu ska jag ta å jobba lite. Jobbar natt så jag jobbar till 9 imöra sen ska jag hämta skruttan å sen ska vi myyyyyysa!!!

Kram

Ja det duggar inte tätt med uppdateringar....

Jag vet jag vet jag vet....DÅLIG uppdatering senaste tiden. Är inne i en hektisk tid i mitt liv. Det finns andra prioriteringar kan man säga.

Förra veckan tog jag vaccinationssprutan, hade lite ont i armen ett par dagar efter men inga andra biverkningar. Gött dä!
Har dock under helgen fått halsont, men det kan ju av ha andra orsaker brutit ut. Har tagit en tvådagars i helgen. Det va längesen jag hade såååå himla roligt, TVÅ dagar i rad! Fredag så satt jag å Hanna hemma hos mig å förfesta innan vi drog in till stan. Vi har alltid så otroligt roligt ihop. Hanna är BÄST helt enkelt!!! Vi var en sväng till Koriander, inget höjdaställe enligt mig. Så tråkig musik...men sällskapet va desto bättre. Vi satt å töla ett tag sen drog vi till BK å tog nattamaten....väldigt tidigt. Men det va sååååå gott! Sen tog vi en sväng till Pitchers. Träffade en del kända ansikten, det var ett tag sen sist. Kul!! Vi var lite skötsamma å tog nattbussen hem... Kan jag säga att jag längtar såååå mycket till man bor i stan! Då kan man ta en taxi hem SJÄLV utan att bli ruinerad. Det är inget jag helst gör nu om man säger så...500 spänn med taxi till Kil liksom. Så det fick duga med bussen då.
På lördag vaknade jag vid 9.00 hur pigg som helst. Det va bara å sätta igång å greja hela dagen så man inte hinner känna om man är bakis eller ej. Tog en sväng ner till Maja å Anders för lite bebissnooos!!! Mysigt dä. Sen åkte jag hem å tog en timmes promenad i det härliga höstvädret. Var förbi hos Ebba å Fredrik, där det krattades löv å grillades korv å hamburgare. Så fick man mat i magen åxå, inte fel. Efter det så åkte jag ner å la mig i solariet. Gissa om det va skönt att värma upp sig lite. Sen va det bara att åka hem å fixa iordning sig inför kvällen. Vi hade avslutning med korpfotbollen inne hos Alex som bor på Kasernhöjden. Dricka, lekar å en massa skvaller blev det...en kväll helt i min stil!!
Söndag behöver vi ju inte prata på, den va jobbig. Jag va trött, sliten å väääääldigt sugen på Cola.
Å på kvällen sen kom min söta barndomskompis LISA på besök! Lisa bor annars i Barcelona så det är inte så ofta vi träffas. Vi hade myskväll med film, pizza, cola å en massa GODIS!! Det va skitmysigt.
Idag har vi (jag å Lisa) vart en sväng till stan, vi lunchade å tog en kaffe på fik. Helmysigt i detta tråkiga å mörka väder.
Nä nu ska jag gå å dö i soffan...Bakfyllan gör sig mer påmind idag än igår.
Bilder från helgen kommer senare...

Tjing på er!!!

RSS 2.0