Jag är hemma...

Vi är tillbaxs...
Hemma...
Vi lever!!

Hade det så skönt i solen...
Längtar redan tillbaka...


Dagen D närmar sig...

Imorgon vid den här tiden (19.00) så sitter vi på planet på väg...

Har packat klart väskan så nu är det bara handbagaget som ska bli klart...min å Ebbas rygga. Det ska väl snart va gjort.

Idag har vi vart å snosat på bebis...han ä ju bara sååå söt Teo!

Nä jag kan inte skriva mer nu. Har lite resfeber, känner mig lite stressad fast jag inte behöver vara det...Nerver!

Hadä gött hemma i kalla sverige.

Kram från mig!

2! TVÅ! TWO!

Ja jag menar...snart är det FREDAG!!! Jag packar å packar å packar å packar...känns som jag aldrig blir klar, fast det närmar sig ju iaf. Har tvättat allt som ska med så imorgon ska allt ner i väskan. Nu ligger allt på golvet i vardagsrummet. Ja ja det blir nog bra imöra.

Var in till stan en sväng idag, skulle ha växlat pengar men det var man ju tvungen att beställa. Så det får växlas på Arlanda istället. Vi tog oss en runda på stan å kollade läget, det är ju inte så ofta man är in I stan.

Nu ska vi ha lite "lill lördagsmys"!!

Hej så länge!


Tisdag...4 dagar kvar!!

Nu är det nära alltså...på Fredag åker vi å det ska bli underbart skönt! Började ta fram kläder osv igår, jag har ju en lista att pricka av. Jag är lite av ett planeringsfreak...det ska skrivas listor på både det ena å det andra. Å nu har man ju med sig Ebba åxå det har vi ju inte haft förut, då är det ju lite mer man måste tänka på. Underhållning i bilen på flyget/bussen.

Idag jobbar jag, typ just nu. Fast jag har lite rast just nu. Har slitit hårt idag ska ni veta...NOT! Älskar att gå dagturer. Man går å städar lite, dammsuger,skurar. Å så har jag vart å handlat å uträttat några ärenden. Inväntar barnen å sen klockan tre får jag gå hem! Då ska jag åka iväg å göra några ärenden...handla lite överraskningar t Ebba å fixa med lite annat som ska vara med på resan.

Nä nu ska jag ta ett tag med dammsugaren tror jag...

Hej på er!

Soliga Söndag!

Underbar dag har det vart idag...kanske lite blåsig men annars helt underbar!

Vi har vart till Hagvägen å hälsat på kusinerna, där vi även hämtade flygbiljetterna. Satt i solen å drack kaffe å skvallrade lite...

Jag drog iväg till Fagerås för att se på herrmatch, Ebba blev kvar hos Nellie å lekte. Kanske lika bra det... Matchen va ju inte i toppklass men det är ju roligt å träffa folk som man oftast bara träffar på just fotbollsmatcher.

Sen drog jag iväg till Kil för att se på nästa match, det var IF Kil- Kronan. Inte heller en så underhållande match kanske...kul att se några av de gamla lagkamraterna från förr som har gått till Kronan och även Kil.

Ja sen var det kvällen å jag åkte å hämtade Ebbis, hon ville ju inte med hem men det var ju ett måste. Hem å lagade mat,spagetti å köttfärssås. Mumms va det med tanke på att det var det första jag åt idag.

Ikväll har det vart mys i soffan. Känns ganska skönt att inte behöva gå upp imöra, gött å va arbetslös ibland....tråkigt bara när slutet av månaden kommer. Nu ska jag bara blicka framåt till semestern för det ska bli så underbart skönt att bara få VA i en hel vecka! Längtar!!!

Nu ska jag nog slänga mig i sängen...Ä så trött!

Tjing!

Nu är den beställd!!

 
Mumma ska det bli att åka på semeter!! Man behöver inte bry sig om vilken dag det är...man dricker drinkar VARJE dag!!! Beställde på tax freen idag, det blev flaskan ovan här, å så blev det en Razz å en flaska Malibu. Här ska det bli Pinacolada å andra smarriga drinkar!! SEX/6 dagar kvar idag...eller ja om en timme är det bara FEM/5!!!!

Pussipuss!!!


Fredag!

1 vecka kvar tills vi sitter på planet ner till Turkiet!!!!!!! Skönt Skönt Skönt Skönt Härligt Härligt Härligt Härligt behöver jag säga mer? Jag längtar just nu mer än någonsin!!!!

Idag har vi haft en mysdag hela dagen. Jag hämtade Ebbis hos dagmamman efter lunchen. Vi har grejjat lite ute, tagit in utemöblerna, sopat å städat lite. Tog oss en tur till broder å Nellie på en fika. Sen åkte vi hem å lagade mat, det blev kyckling, pommes å b.sås...MUMMA!! Till efterrätt blev det marängswiss....riktigt FREDAGSMYS dä!!!
Sen blev det mys i soffan...

Nu sover Ebbis å jag ska snart åxå krypa under täcket men  först måste jag se på VÄRLDENS SNYGGASTE PIRAT, JACK SPARROW!!! Mmmm han skulle jag INTE säga nej till....

Förresten, var det nån som såg "Kändisdjungeln"? Jag va ju inte så impad av det kan jag säga... Svara mig på en sak, Är dom verkligen i djungeln? Tyckte det lät å såg ut som en studio ja... Va tyckte nì??

Nattinatt!!

118 800

Min fråga: Hur får man bort tuggummi från en cd-skiva?

Svaret: Du kan skrapa försiktigt med en nagel eller kan du blöta skivan och låta tuggummit falla av...

Just det där falla av gillar jag... Det sitter ju som berget, det kommer inte bara FALLA av. Igår kom Ebba med cd-skiva till mig. Hon sa: Mamma jag visste inte att det skulle fastna... Ja vad säger man? (Favvo DVD:n va det åxå, Greveholm)

Nån som har något annat tips? För det jag fick av 118 800 funkade INTE!!


Många bebisar nu...

Ååååå det föds många bebisar i min omgivning just nu.
Först kom ju Teo, Majas lilla skrutt. Han är nu TVÅ månader redan.
Förra veckan kom Sofias andra lilla goding, Tuva.
Å igår så fick Cissi en söt liten dotter, Alicia.

Å så är det ju inte länge kvar tills jag blir faster igen... Jag kommer att bosätta mig hos broder å Nellie. Å va det ska bli mysigt med en liten igen.

Ja det är ju inte för inte som jag blir såååå himla sugen på en EGEN bebis till. Min lilla bebis börjar ju bli så STOR, nästan lite för bekvämt. Inga blöjbyten, tuttar, vaknätter, inte samma pass som förr...listan kan bli lång. Ebba är så himla duktig å redig. Klarar det mesta själv. Imorse vaknade Ebba vid åtta, jag gick inte upp ur sängen förräns halv elva. LYX!! Så skulle man INTE kunna göra om man hade en liten... Men jag behöver inte ens oroa mig för ett andra barn för va jag har för mig så måste man va TVÅ för det...

Va ner till Majs idag å snosade på söta lilla Teo! Jag vill bara ta med honom hem....såååå GO!!


Mitt lilla hjärta! 1 vecka gammal...

VI <3

Skruttan!!

Idag! Stora tjejen som kan det mesta själv...


Jaha då var det snart Torsdag...

Dagarna går...tiden går fort när man är arbetslös.

Imorgon blir det jobb igen, dom ringde från S.vik så imorgon blir det jobb mellan 14.30-21.

Idag har jag vart ner till Therese på Änglarum. Har plockat lite på lagret, gjort iordning arrangemang å plockat lite ibland Panduro grejerna. Det är ju tänkt att det är jag som ska göra kort till butiken så småningom...börjar lite smått nu iaf.

Har sett på Idol nu ikväll,missade ju det igår. Jag fattar inte att folk vill skämma ut sig så i tv. Kan inte folk i dess närhet säga SANNINGEN  till dom.

Nu ska jag slappa vidare i soffan.

Adios...

9...

Nere på enkelsiffra!!!

Har ont i hela kroppen, är trött, har inte lust med särskilt mycket. Den här gången är det för jävligt. Det är alltid så här veckan innan mens. Får väl va glad att det är över innan man ska åka...

Nu ska jag ta mig ner till Änglarum å kusinvitamin. Det ska bli lite ordning å reda!

Ha en bra dag!


10....

Snart är nedräkningen nere på enkel siffra... Det är ju så man måste packa snart! Det ska bli sååå skönt med SEMESTER!!

Idag har jag vart ner till Vårdcentralen. Jag å Ebbis hade läkartid där. Jag var helt frisk, fysiskt iaf. Ebba däremot fick inte helt godkänt. Läkaren kommer skicka en remiss in till öron, näsa, hals för vidarekoll på hennes näsa, körtlar, polyper vad det nu kan va? Hon andas ju väldigt tungt samt att hon snarkar värre än en vuxen människa. Det är ju tur att människor runt om en reflekterar på sånt som en annan blir lite "hemmablind" på...

Har jobbat på Forsmans (busstationen) idag. Kul att vara tillbaka på ett litet gästspel. Fast det är ju inte där jag vill jobba egentligen men man får ta det man får i dessa tider!

Imöra ska jag nog åka ner till kusin å hjälpa enne i affären. Det ska bli lite ordning å reda på lagret..allt ä bara inkastat där just nu. Jag bara ÄLSKAR att organisera. Å det vet jag att kusin vitamin inte är allt för bra på...hehe!

Nu ska jag kasta in handduken...

Tjingtjong på er!!

Vart tar dagarna vägen?

Jag fattar inte att tiden går så jäkla fort...ALLT bara rullar på ibland så kommer man inte ihåg vad man gjort dagen innan för allt går i ett HELA tiden!

Mindre än TVÅ veckor kvar till semestern. Gissa om jag ska njuta... Längtar efter värmen! Å Ebba bara vääääntar på att det ska bli dagen D så hon äntligen får komma ut å flyga å bada i havet.
Hoppas bara på att hennes öron är bra tills vi åker, hon fick öroninflammation i fredags nämligen.

Idag har man vart till Arvika på gastroskopi igen. Ingen trevlig upplevelse kan jag ju upplysa er om som inte gjort det. Är som att få en trädgårdsslang ner i halsen.....BLÄ!! Hoppas på att svaret visar annorlunda den här gången bara...sist så visade det tecken på glutenintollerans. Ja vi får se hur det svaret blir.

Har jobbat rätt mycket den senaste tiden, skönt! Hoppas på att det håller i sig.

Nä nu ska det slappas i soffan efter en något stressad dag...

Imorgon blir det ett gästspel på Forsmans, kul å komma dit å jobba åxå.

Simma lungt!!

Förresten....

18 DAGAR KVAR!!
SEN DRAR VI TILL VÄRMEN!!
TUUUUURKIIIIET!!!!

JA JAG VILLE BARA SÄGA DET....SÅ NI VET!!


Livet rullar på...

Ja det gör det. Å det är ju bra det...eller??
Jobbet fortsätter å ringer in mig på turer. Har jobbat inatt...
Å så ringde dom från mitt gamla jobb å undrade om jag kunde komma in å jobba till veckan. Ska kolla upp detta då det är mycket annat som händer till veckan...men jag ska nog få ihop det.

Igår innan jag åkte till jobbet så var jag till Änglarum å hjälpte min kusin med inventeringen osv. Hon ska nämligen ta över butiken så jag har lovat henne att hjälpa till så mycket jag bara kan. Jag tycker ju att sånt där är såååå roligt!! Älskar att pyssla å inreda!! Kul att få komma in å hjälpa till...

Nä nu ska jag duscha, har tränat lite. Sen ska jag iväg å hämta Ebbis för hon ska iväg till VC å ta spruta. (Hawrix) inför resan.

Ha de bäst!!

RSS 2.0