ONSDAG!!

Har gjort en kortdag på jobbet...gött!!
Har plockat, rensat, burit kartonger till förrådet under em.
Det tar sig;) Det närmar sig;)

Nu laddas det för en utekväll på stan med min underbarastebästasupersnällabästis HANNA ♥

Skål på er mina vänner å ha en bra onsdagskväll för det SKA jag HA!!!


Repris från gårdagen....

Igår var jag till mamma å tvättade för min tvättmaskin är trasig...
Jag gör detsamma idag...idag blir det SVART tvätt som ska tvättas.

Å så kan man ju ligga å SOLA i väntan på att maskinerna ska bli klara...


Självklart hämtar jag lilla hjärtat ♥ från dagmamman.

På tal om dagmamman så är det inte många dagar kvar innan Ebba slutar hos Anette för gott:( Dagmammorna i Kils kommun har ju blivit uppsagda mer eller mindre de flesta...börjar känna lite smått ångest över detta. Det kommer många tårar inemellanåt. Anette är ju Ebbas TREDJE hem, Ebbas trygghet, MIN trygghet. Bättre människa får man leta efter. Ni måste ju ändå hålla med om att när man lämnar sitt barn till någon annan för att man MÅSTE åka å jobba för att få pengar till mat å hyra, ja då SKA det kännas TRYGGT för både barn och förälder! Med tanke på ALLA indragningar som just nu sker i kommunen så kommer det inte kännas så tryggt att lämna henne på dagis där det är SÅ mycket mera barn plus att det även där skärs ner på personal... Nä det kommer bli en jobbig höst! Jag önskar verkligen att politikerna i Kils kommun inser sitt misstag. ALLA barn passar inte på dagis, i den stökiga miljö som faktiskt är där (anser jag...) Jag vet att Ebba kommer fixa det galant, men med tanke på min utbildning så vet jag att det finns barn med särskilda behov som ABSOLUT inte ska vara på ett dagis... Men om jag skulle få välja så skulle jag ju absolut utan tvekan välja DAGMAMMA!! En mer personligare och tryggare miljö kommer dagis inte ens i närheten av!!

Ja å med det sagt så ska jag dra mig...

Ha en underbar dag mina vänner♥


Midsommarfin!

♥   ♥   ♥   ♥                                                                    ♥   ♥   ♥   ♥

Hon är så söt mammas lilla älskling ♥♥♥

 

 


Bilder...

 Bränner fett...i solen, inte på gymmet:)

   

Bruna ben...Nya armband...Ebba kör med min gamla dockvagn

Bada ÄR roligt!!

 

Vi har haft en underbar dag hos mamma. Solat å Badat

Finns inget bättre än mitt lilla♥


Äntligen är denna långa midsommarhelg över...

Ja den har vart lång.
Tycker jag...
Jag har jobbat...MÅNGA timmar.
Bra i plånboken nästa löning. Dä giller vi!!
MEN nu är den snart slut å sommaren går vidare...mot mörkare tider:( '
Usch jag tycker inte om att säga så, men det är ju sanningen, vid midsommar vänder det.

Igår efter jag slutat jobba så la jag mig i solen en sväng, man vet ju aldrig när sommaren tar slut...kan ta slut fortare än vad man tror.
Sen blev det bio med Ebba. Shrek! Den va bra å Ebba var nöjd.
Efter bion så blev det ju förståss Mc Donalds...
Sen åkte vi hem till Kil, vi tog en sväng förbi broder å Nelllie, där var vi resten av kvällen.
Trevligt å mysigt va det ♥
Sen åkte vi hem å SOV!!
Både jag å Ebbis va trötta.

Idag har jag jobbat igen å jag gör det fortfarande, ända till imorgon kl 9:00.
Efter jobbet imöra så måste jag köpa hårfärg för nu kommer utväxten...:(
Sen ska jag iväg å kolla på ett förråd i Kil som jag nog ska ställa mina möbler i under tiden jag bor hos mamma. Hoppas hoppas hoppas att jag får plats med mina saker där....Det återstår att se.

Kort från helgen kommer under måndagen...

Kram mina vänner ♥

 


Midsommar.

Sommarens höjdpunkt är här! Midsommar...och jag sitter på jobbet när alla andra (eller ja de flesta...) sitter nånstans på en somrig plats å dricker och äter gott. Fast dom tjänar ju inte alls lika bra med pengar som jag gör, har ju precis fått lön som man inte spenderar ett öre av å så tjänar man massa extrapengar oxå. Ser fram emot nästa löning!!
Har några fina kort på min midsommarfina tös men dom får ni imöra...

Imorgon kväll drar jag å Ebbis in på bio. Shrek´s nya film har smygpremiär å jag fick tag på biljetter, tjihooo!!! Det blir myyyyys dä!!! Äta Mäccan å köpa massa godis å dricka...mumma!!

Nu ska jag ta mig en macka sen tror jag det får bli sängen här på jobbet...finns inte såååå mycke roligare saker att göra.

Simma lungt!

FRYKEN!

   

Vi har varit nere vid fryken HELA dagen idag, det va riktigt skönt för det var inte allt för mycket människor där. Folk har nog inte semester än. Hanna va med en sväng innan hon skulle in till stan för att tatuera sig...Trevligt med sällskap! Sen var vi kvar själva fast det finns ju alltid nån man känner som man kan töle lite med. Hoppas ¨på fler såna här underbara dagar med mitt ♥ i sommar!


 

 ♥Älskar dig min lilla vän ♥

Ja det va vår dag det. Hoppas ni har haft en lika bra...


 


Tiden den bara går å går...

Redan måndagkväll...En UNDERBAR dag har det varit med SOL SOL SOL!! Jag ÄLSKAR sol och värme...jag kan aldrig få nog av det!
Vi var till Dyvelstenen sväng idag. Ebbas kusiner bor där. Ett trevligt besök med mycket lek å bus!
Ikväll var vi på 2-årskalas hos Elsa, trevligt det med. Fin tårta, tyvärr hade jag inte kameran med mig...

Jag såg en film igår kväll, "Shutter Island" den va verkligen jättebra å spännande! Rekomenderas! Tråkigt bara att man ska behöva sitta å kolla på en 19 tums tv. Men jag känner verkligen inte för att köpa någon ny nu innan jag flyttar, det får vänta tills jag hunnit spara ihop lite pengar...en ny DVD behövs ju oxå:( Bara en massa utgifter hela tiden, jag blir så trött, pengar hit å pengar dit. Ja så är det väl för de flesta kan jag tänka mig... Nä man skulle bli miljonär eller så kanske man skulle gifta sig med en miljonär. Nån som känner någon singelmiljonär?? Hahaha...

Två dagars ledighet till sen är det jobb HELA midsommarhelgen... Skönt på ett sätt för då slipper man planera, inhandla osv men ändå så vill man ju vara med lilla ♥ MEN vi får väl hoppas att hon får det bra hos pappan...han har säkert planerat en massa skoj:)

Nu ska jag sova!

Kraaaaam ♥


Söndag.

Ja då var det söndag, veckans sista dag.
Vi hade sovmorgon idag igen, sov till 11:15 idag igen. GÖTT!!
Men nu är den stora frågan...Vad ska vi göra idag?
Har liksom ingen lust att packa något (vilket jag egentligen borde, ah det hinns.)
Vi tar oss nog en tur på Kil sen å ser vem som bjur på kaffe;) Det blir säkert Hagvägen vi hamnar på...

Ha en skön söndag!
För det ska vi ha...

BRÖLLOP!

Vilket bröllop! Så vackert å fint! Allt klaffade å va välplanerat, kul att se på och följa framför tv-rutan.
Å sen talen då, kungens var väl sådär man tycker att han skulle ha lärt sig vid det här laget att sluta läsa innantill men han står fortfarande å tjuvläser på pappret å stakar sig fram. Sen var det Olle Westlings tur att tala, å som han gjorde det med bravur tycker jag! Undrar om han va nervös fast det märktes inte, för han talade till miljontals människor som han aldrig gjort något annat. Å sen, ja sen då var det Prins Daniel´s tur att tala till sin fru. Vilket underbart tal, jag satt å bölade, det var verkligen sååå fint. "Å Viktoria, störst av allt är kärleken. Jag älskar dig så" *snyft snyft* Det va så bra, ja jag blev helt tagen...

 

 

En historisk dag var det igår å jag fick vara med å uppleva den. Synd att jag inte fick smaka på all god mat dom fick. Å tårtan, den såg ju bara fööör smarrig ut!

Jag satt faktiskt inte bara framför tv:n hela dagen igår, nä jag var på 3-års kalas oxå....igen. Oliwer hade sitt stora kalas så vi var dit å fick oss en bit av hans goda tårta. Mumma!!

 


Fasters älskling 3 år!



Stora killen! Å såååååå go tårta var det oxå...

  En ny cykel fick han av farfar!

 Å vi cyklade hela vägen till Diskusgatan.

 Fasters lillskrutta♥

Jag tror att Oliwer var nöjd med sin födelsedag. På lördag blir det mer kalas.

Dagen har vart solig å skön! Jag och Hanna har legat ute på hennes baksida å solat hela dagen, såååå underbart skönt! Blev lite för mycket sol på baksidan av min kropp, den är snarare röd/rosa än brun liksom...men det ska väl rätta till sig om några dar. Men en underbar dag var det, skulle behöva fler sådana, bara prata om allt i livet som händer just nu. Vi har båda ganska komplicerade liv just nu så det känns bra att bolla lite med någon å vem är inte bättre än bästa vännen ♥

Nu får det bli natta, eller lägga sig i sängen å kolla tv ett tag...

Over and out.

Pöss Pöss


Fullt upp denna soliga onsdag!

Uppe i ottan för att åka iväg å vara barnvakt, dä ä grejjer det! Teo var den som skulle passas, snällare unge får man ju leta efter. Tycker det känns kul att få "passa" andras barn ibland istället för att ha med sig sin egen hela tiden, man blir ju en aningen tröttare på sin egna lilla skruttskitunge;) som kan och vet hur man ska reta gallfebern på sin mamma.

  

Han är ju bara föööör söt den lilla godingen♥

Sitter just nu i soffan å inser att fasiken va jag kommer ha träningsvärk imöra, spelade match med korplaget förut på stenhård plan...det VA väldigt jobbigt vill jag lova. Tänk om man kunde få ha lite mindre att bära på å då menar jag inte nåt man bär på höften utan liksom mindre fett som på nåt konstigt sätt bara sätter sig huuuur lätt som helst på höfter å mage, man kan ju inte skylla på att man precis fått barn heller för nu är det fasiken över fem år sedan hon pluppade ut. Hmmm undrar vad man kan skylla på nu? Dåliga matvanor eller ett stressat liv, ja jag vet inte...nåt är det iaf.

Idag hade vi besök av Casandra å barnen, MYCKET trevligt! Barnen leker så himla bra ihop. Å vi mammor leker ju så bra ihop vi oxå. Hahah:) Vi kommer att semestra nere på kusten vid deras husvagn, Ebbis hon längtar å väntar tills vi ska åka...å det gör jag med!

Nä nu får det vara nog för idag.
Sov gott mina vänner!


Borde nog sova nu...

23:36
Jag borde sova, men jag har inte ro till att göra det.
Fast det är väl en bra början om jag lägger mig i sängen.
Får väl kanske göra det...
Ja så får det bli...
Ska ju upp å va barnvakt till möran oxå.
Teo ska passas upp...ska bli mysigt!
Som sagt, SÄNGEN nästa!

Natti på er!


Bergvik...

Hämtade Ebbis efter lunch idag å vi åkte in till stan, gick lite på Bergvik men det går liksom inte att slö-strosa när man har Ebba med sig, hon kan verkligen konsten med att försvinna från min sida... Ibland slår hjärtat fortare än vanligt. Jädrans skitunge säger jag bara, skrämma slag på mamma sådär. 

Men en glass var vi tvungna att köpa...



Åkte till Toy´s, leksaksaffären oxå för det skulle inhandlas 3-årspresent till Oliwer som fyller år på torsdag. Fasters lilla skitunge blir stora grabben. Så nu är presenterna fixade...

Annars har det vart en ganska tråkig dag i mitt liv, orkar inte mycket nu det är alldeles FÖR mycket som snurrar i mitt huvud just nu, 1000 saker... Jag vill vara bekymmerslös,går det??
Skulle ha packat lite mer kartonger oxå men det hinns väl med...jag är nog en sån människa som måste ha lite press på sig för att det ska hända något.

Sitter å ser på VM, det är något visst med det. Ljudet på tvn, kommentatorerna, eftersnacket... Syns bara att inte Sverige är med, det hade ju vart liiite mer intressant då. Men men är man inte nog bra ja då ska man inte vara med.

Nä nu ska jag spana runt på nätet efter en PERSONLIG present. Tack för tipset Fru S:)

Kram!!



Tisdag...

Jag njuter av ytterligare en dag av ledighet! Nästa vecka börjar allvaret, sommarschemat! Då blir det jobba av...
Så jag försöker verkligen att njuta av mina lediga dagar...

Egentligen ska man väl packa lite kartonger, men det hinns väl...hoppas jag. Det är ju trots allt ett tag kvar till dagen D. Man ska inte stressa i onödan.

Sola en sväng sen blir det stan...

Ha dä bäst:)

Tjihoo!!

JAAAA!!! Idag gick min bil igenom besiktningen. Var iväg förra Fredan men då va det gaaanska många fel, men bilen har vart på lagning å ja idag så gick det bra! Ja ä så gla fast ett par tusen fattigare:( Nu ska bilen säljas. Bort med skiten (bra reklam va...fast det är ju inget jag skriver i blocketannonsen;))

Har jobbat ett par timmar idag, det va skönt! 

Hoppas på fint väder imöra...ska fan sola:) 

Jag bara undrar, VAD ska jag ge till henne i present?? Hon betyder och har betytt sååå himla mycket i vårt liv de senaste åren...vill att det liksom ska vara speciellt. Jag får grunne lite på detta...

Ja det är mycket man får grunna på nu för tiden, jag vill vara liten igen så man slipper tänka å må som vuxna måste göra...varför???

Nä nu står John Blund å kastar grus i ögonen på mig, bäst att lägga sig innan man somnar sittandes.

Tjing på er!! 


Dagen efter...

Inte många knop idag. Är allmänt seg. Det blir en tidig kväll ikväll känner jag...

 

Jag dagen efter...

Skulle ju behöva plocka lite här hemma oxå men hittar ingen lust till det heller...
Ser ut som ett bombnedslag här...är ju på väg att flytta, om 1,5 månad ska jag vara ute från min lägenhet.

Flyttkartonger överallt, skitigt värre. Notera tvn som står på stolen det är den enda som funkar här hemma. När åskan gick som mest sist så gick den stora sönder samt DVD:n. Det är två av sakerna som står högst upp på inköpslistan när jag flyttar in i nya lägenheten, när det nu blir? För som sagt jag ska ju flytta...hem till mamma. Det får bli ett litet depå stopp där innan jag drar vidare in till stan...

Tjing på er!!  


Pretty in pink!

Tack Becci för en bra ordnad fest!

En rolig kväll hemma hos Becci, kul att träffa kompisar som man inte träffar så ofta annars. Å få träffa NYA människor. Å sååå god mat var det oxå, det var beställd buffe från Oliven, så GOD det kan rekomenderas!
Senare på kvällen, som alltid så går det verkligen inte att ALLA går till samma ställe...varför ska det aldrig lyckas?
ALDRIG mer Harrys säger jag...det sa jag redan igår men alla höll inte med mig. Så jag offrade mig å gick in men sen tillslut så var ju hälften borta ändå, konstigt det där? Så, nu gör jag en oackt med mig själv, No More Harrys!!

Känner mig jäkligt negativ just för tillfälle å det kanske märks ganska väl på mig som säger precis vad jag tycker å tänker, kanske inte går hem hos alla men men... Jag är JAG å jag beter mig precis som jag vill!! Så dä så.

Här kommer lite bilder från igår...


Ska man liva upp bloggen igen kanske??

Ja här va det längesen man skrev ner nåt...
Jag läser ju tusen andra bloggar så jag har inte tid att skriva min egen. Men har nu insett att en blogg kan vara ganska bra att ha i framtiden...främst för Ebbas skull,med utveckling osv för det händer ju så mycket med min lilla skrutta. Shit hon börjar bli stor nu, det går fööör fort. Förra veckan lärde hon sig att cykla utan stödhjul, å nu bara cyklar hon HELA tiden! Mest skrämmande är ju att nästa år ska hon börja skolan (nollan) då har man ingen liten tjej längre... PANIK!! Nä det har jag faktiskt inte eller jo det har jag, man känner ju lite panik över saker å ting.
Som sagt jag ska verkligen skärpa mig med mitt bloggande... Fast jag har inte bestämt mig om jag ska lösen ordsskydda bloggen, man blir ju lite begränsad av vad man ska/kan skriva. Jaja jag ska ta mig en funderare, för egentligen skiter jag ju i det för jag skriver ju vad jag vill på min blogg, eller??
Ska se om jag kan snygga till själva blogg layouten, hade bra koll på alla koder å skit ett tag men har tappat det men det kanske kommer tillbaxs om man börjar kolla lite på det igen. Måste ju snygga till bloggen lite...

Idag ska jag göra lite ärenden på Kil, Änglarum en sväng å fixa lite saker. Till Hanna å hämta lite saker jag lämnade där i helgen. Å sen är det utgång ikväll. Ska till Becci på tjejfest, "Pretty in pink" är temat! Vi får se hur rosa jag blir, ska ta lite bilder så får ni se...

Ja ni får ha en bra dag mina vänner <3


RSS 2.0