Morsdag!

Så var det min dag idag...skulle vara mer än EN gång per år. Jag fick iaf besök av min lilla prinsessa. När jag öppnade dörren så stod min lilla älskling där med en bukett rosor till mamma. *Kärlek* Sen fick jag ju även det jag önskade mig.Ett par hantlar. 2x2 kg...så nu blir det lite bättre styrka i min träning. Vi fikade lite å satt i solen å myste!! Vilket väder det har vart i helgen. Jag är såååå glad att jag har vart ledig. Igår så gjorde jag inte ett skit på hela dagen...satt ute i solen å pressade! Man vet ju aldrig om solen kommer tillbaka... På kvällen kom världens bästa Hanna hit. Vi hade en grillkväll. Det var så underbart mysigt å trevligt!! God mat å gott vin.Det blev en kväll som slutade på krogen...det var mycke folk ute.Vi hade en såå trevlig kväll!! Tack för det söta du!! Idag har man ju vart lite seg men på kvällningen så var jag ute å gick sen körde jag ett träningspass framför tvn. (45 min) Kan ju säga att det var ett tag sen sist...det har vart lite mycket på sistone. Men nu ska jag försöka komma igång lite igen. Idag har jag gjort premiären på min nya SPIKMATTA. Wow va det gjorde ont alltså...men det ska det göra de första gångerna. (säger folk iaf) Vi får väl se om det hjälper för min rygg och nacke. Jag får väl härda ut. Så här i efterhand så känner jag mig avslappnad...kommer nog att somna skönt. Imorgon blir det till å ta bilen till skolan. Det är ju bara den här veckan kvar sen är det ju slut på åkandet. Å då lönar det sig inte att köpa ett kort, så jag tar bilen istället. Kan va skönt det å så man får åka hem när man känner för det. Det är ju ändå sista veckan å man vill ju inte stressa till tåget utan man vill njuta av den sista tiden med världens bästa KY-klass!! Spec-ass 09 Puss på er!!!

Hemma igen!!

Japp då va man tillbaka i tråkiga Kil igen. Fan va tråkig den här lilla hålan är!! Kryssning till Åland va helt underbat rolig å måste defenitivt göras om inom det närmsa. Första cidern knäcktes kvart över elva på fm igår sen va det fullt ös till fem imorse. Sov till halv nio sen var det bara å gå upp å käka lite frulle. Det va ganska lätt å gå upp trots den lilla sömn som man fått. Det var gott att få lite mat i magen. Jag å Kim (som jag delade hytt med)gick ner till hytten för att sova lite. Det gick sådär...sov väl en timme eller nåt. Packade väskan, gjorde iordning oss sen gick vi upp till tax free butiken. Köpte lite godis till Ebbis å en ny parfym till mig. Det blev en Paris Hilton...mmmm va den luktade gott!!! Sen var det bara en evighets resa med buss hem...åååå va tråkigt!! Men nu är jag hemma å det ska bli så skönt att få sova å ta igen lite sömn! Imorgon ska jag jobba eller ja gå brevid... Å så måste jag ner till banken för å införskaffa en ny dosa så jag kan betala räkningarna. Hittar inte den andra... Sov gott! Det ska jag göra iaf...

Dålig uppdatering...jag vet!!

Ja de sista dagarna så har det varit lite för mycket för Helena Nilsson. Jag fattar inte varför man inte kan få köpa sig lite mera tid ibland. Det har vart väldigt mycket med fotbollen, fixa hit å fixa dit, ringa å sms:a. Å så har man skolan. Å så ska man städa,tvätta,diska. Å sen har jag ju faktiskt en dotter som just nu suger musten ur sin mamma, retar gallfeber på mig!! Men det hör väl till åldern,tråkigt är ju bara att hon inte beteer sig så mot sin far. Men han har väl vart sträng från början, det har ju inte jag å det får jag sota för nu i efterhand! Nu är snart skolan slut så då behöver man inte stressa upp sig för det. Då får man ett jobb som man ska stressa upp sig för istället. Men jag ser fram emot det, ska bli såååå kul! Imorgon bär det iväg på "studieresa" som vi kallar det. Ålandskryssning med hela klassen!! Vi ska ha så jäkla kul...kommer va lite sliten på torsdag bara, men men det får väl gå det mä. Idag har mamma fyllt år så vi har varit iväg å firat henne med blommor å present, passade på å ge henne morsdag presenten nu åxå. Nä nu ska jag gå å lägga mig. Måste upp i tid imorron så man hinner allt man ska göra innan man åker iväg. Svägerskan agerar taxi åt mig å Ebba imöra. Ska ju ta tåget från stan t Kristinehamn där vi går på busssen till Stockholm. På vägen hem på torsdag så åker vi hela vägen t KSD. Puss å hej på er!!

Fredag??

Fredagsinlägget fattar jag inte vad det blev med...helt blankt.

Vad är det för väder??

Nyss regnade det å nu skiner solen igen. Hur ska han ha det där uppe?? Hoppas på att solen vinner kanmpen mot molnen... Idag har jag haft en effektiv dag. Busungarna vaknade 7.30 i morse, så det var bara å gå upp. Inte som när man bara har Ebba att man kan ligga kvar i sängen...nej nu hade man ju en lite mindre hemma åxå. Vi käkade frukost å gjorde oss iordning. Vi gick ut, barnen lekte och jag fortsatte med min rens i förrådet. Har lagt allt i kartonger. Nu är det rent å snyggt där ute å det står tom på alla kartonger vad de innehåller så man lätt kan hitta saker när man väl ska ha dom. Junior har slocknat i kärran så nu är det en liten andnings paus. Håller på med lunchen så den är klar när han vaknar... Sen blir det nog en tur upp till husbåten...om vädret håller i sig vill säga. Ha en bra dag!!

Fredag....

Ja då var fredagen den 22 maj snart slut...
Dagen har bestått av följande:
*Mysmorgon med hjärtat!
*Jag pluggar vidare på min absolut sista tenta som ska vara inne idag
*Ebba får besök av kusin Elias, dom leker i TYSTNAD i flera timmar, sköt dä för då får jag plugga i fred!
*Vi käkar lunch å jag inser när jag väl står och gör maten att mjölken är slut...så det blev inga stuvade makaroner. Vanliga vattenmakaroner å biffar kvar från igår fick det bli istället
*Pluggar vidare...barnen leker
*Vi blir tillfrågade om nattbesök...självklart sa vi!!
*Ä nog färdig med tentan...en förhoppning iaf!!
*Tar med barnen å går ut.
*Barnen cyklar
*Ja intar äntligen förrådet...ska städa å lägga iordning allt som står i kassar därute. Nu ska de ner i flyttkartongerna som är sparade sen flytten.
*Hinner packa ett par kartonger...
*Nattbesöket kommer....OLIWER!! Fasters lilla älskling!
*Snart är det kväll å vi gör fredagsmys. LASAGNE!! Mumma...Barna äter som aldrig förr!!
*Godis!! å nu står magen ut i fyra hörn.
*Efter mycket lek å bad så slocknar barnen brevid mig i soffan...MYYYYYYS!!!!
*NU ska jag lägga mig...ä trött!!
*Imorgon...ja vad ska vi göra då? Den som lever får se...
Puss å go natt på er!!

Håll tummarna nu för min tenta!!


Mammas älskling sover nu...

Ligger i mitt knä å snarkar...å va det är skönt att ha henne här igen. Särskilt när man vet att det blir en kort vecka den här veckan. Ska jobba på söndag så då blir det till å lämna bort henne å sen åker jag på kryssning på onsdag så då lämnar jag henne. Kommer hem sent på torsdag å sen ska jag jobba kväll på fredag. Fick ju Ebbis en dag tidigare den här veckan åxå...Fredrik jobbar imorgon å dagmamman har ledigt. Så istället för att dra upp henne tidigt till möran och för att jag ska slippa gå upp för tidigt så fick det bli så... Myyyyyyys!!!!

Nu skulle jag behöva göra klart tentan i NPF åxå men jag tror inte att jag orkar det idag, det får bli imöra. Jag har ju skrivit ner det mesta iaf, det ska bara skrivas in i datorn å skickas iväg...fast man ska få ihop det tillen bra text åxå. Det är ju inte alltid det lättaste...

Vi var med in till stan idag, Kenny å Fredrik var å handlade virke. Jag å Ebbis köpte skor, det blev TRE par till Ebba. Å gissa om hon va stolt över sina nya fina rosa skor MED klack ;-) Jag skulle ha köpt en ny filofax/kalender men det fanns inte en enda på hela bergvik. Det skulle komma in till veckan...min tar slut nu i Juni å jag vill ju ha lite koll på HELA sommaren, hur jag ska jobba. Så det får väl bli en sväng in till stan till veckan igen. På tal om schemat så känns det väldigt bra när jag har kollat igenom det. jobbar två helger på hela sommaren+en söndag. Helt okej. Trodde liksom att jag som NY vikarie skulle åka på att jobba de flesta helgerna. Så jag är mer än nöjd!!!

Hanna har vart här ikväll, vi har suttit å tölat lite...alltid lika kul! Ebba va med å tjöta åxå...för det är hon bra på!!

Nu ska jag lägga mig å sova snart...ska bara kolla runt lite på nätet först!

Puss å Hej!!

Nya jobbet....

Idag var det första dagen på nya jobbet...har fem stycken brevidgångar innan jag börjar på riktiga schemat. Fick även schemat inför sommaren åxå så jag ska sätta mig ner å skriva in det i kalendern sen så man kan börja planera inför sommaren.
Wow säger jag bara...det kommer bli en tuff å händelserik sommar. Men jag ser fram emot den!

Imorgon blir det till å göra klart tentan som ska vara inne på fredag. Sista tentan som ska in innan examen! Det är nära nu... På onsdag blir det kryssning till Åland. Vi ska på "klassresa" Å det ska bli sååååå roligt!!

Nu ska jag lägga mig å slappa i soffan....Det blev ett kort inlägg men alltid något.

Kram Kram!!

Då var premiären gjord...

Å den gick ju bra. Vi vann med 1-6!!! Kolla in gemsidan för matchreferat osv www.laget.se/bbfbk

Annars har det vart det vanliga idag...Imorse var det såååå jobbigt å gå upp ur sängen, jag trodde aldrig att jag skulle komma upp. Men tillslut så... Det bar iväg till skolan å den dagen gick fort som vanligt. Fattar inte riktigt men det är bara TVÅ veckor kvar i skolan, tyckte inte det var längesen som vi satt första dagen i skolan å ingen kände ingen. Fast det är ju som man säger "Tiden går fort när man har roligt" Kommer verkligen sakna alla underbara i klassen. Nästa vecka går vi bara två dagar för på onsdag bär det iväg på kryssning. Det ska bli helt sjukt kul!! Sen är det sista veckan...å den kommer ju gå superfort. Sen börjar det verkliga livet igen...UTAN csn varje månad.

Imorgon ska jag "gå brevid" på nya jobbet. Det ska bli så roligt å träffa alla på boendet å all personal. 14.30-21.00 ska jag jobba så det blir inge slöpass här inte.

Nu ska jag se klart på Seinfelt sen blir det SÄNGEN!!

Helgen som gått...

Helgen har gått fort förbi....
LÖRDAG!!!!
*Tränade med korplaget, lördag morgon
*Va in till stan, systemet, IKEA,obs
*Var upp till husbåten en sväng
*Hem å fixa lite...
*Handlade inför kvällen
*Grillning med Ebbis,Fredrik, Jonas å Emelie
*Utgång, ankan å månen
*Natta....

SÖNDAG...
*Va lite lätt sliten men det va bara å gå upp
*Fixade å städade inför Me & I party som skulle va hemma hos mig
*Bakade, brownies å äppelpaj
*Gästerna kom å vi fick se fina kläderna
*Jag köpte en klänning till mig å en till Ebbis. Vi kommer bli lika...prinsesskronor på! Passar ju bra till två snygga prinsessor...
*Solade!! Underbart väder idag!!
*Käkade pizza...det va år å dar sen jag gjorde det kan jag säga.
*Var ute å gick med Carro å Emelie
*Klippte gräset...shit va jag kommer ha ont i axlarna imöra
*Duschade å intog soffan med cola å lite godis.

Nu blir det sängen. Imorgon blir det skolan igen.

Puss å kram!!

Det var ett tag sen nu...

Men shit va mycke jag har haft å göra de senaste dagarna...nu är iaf rapporten inlämnad. Gjorde det ssista idag men den blev inte alls lika bra som den förra. Hade liksom ingen motivation den här gången...hittade inte orden riktigt. Men nu är den inlämnad, det får bära eller brista.

Lämnade Ebbis hos dagmamman imorse. Jag skulle in till mitt nya jobb på besök. Wow säger jag bara...jag kommer ha en riktig utmaning i sommar. Kul å se hur det ser ut och även höra lite om vilka jag ska jobba med i sommar. Det var inga barn där idag, dom var i skolan. Jag kollade runt på lokalerna och fick information om både de boende och lite annan rutin info. Jag kan bara säga att det kommer bli en rolig å händelserik sommar, en erfarenhet rikare i livet. Vi bokade in 5 olika tider som jag ska gå brevid innan jag går på det riktiga schemat... 4 boende finns det på hemmet. Allt från autism till AD-HD problematik....lite blandat hit å dit. Som sagt en utmaning jag ser fram emot. Tror att det kommer passa mig som handen i handsken!!

Var till IKEA efter besöket på jobbet. Men min hylla fanns inte inne. Den skulle komma in imorgon...konstigt att den kommer in på en lördag men det är väl kanske möjligt. Så jag får ta en sväng in imorgon. Köpte iaf lite annat smått å gott bla två kökslampor till köket. Var in på Stadium å köpte ett par nya fotbollsskor. 199:- alldeles ypperligt bra pris för min plånbok!! Va in på systemet å inhandlade lite....man vet ju aldrig vad som händer imorgon kväll.

Imöra är det fotbollsträning som står först på schemat...sen blir det väl en sväng in till IKEA å se om hyllan kommit in.

Puss på er!!!

När ska jag bli klar??

Ja jag har en rapport som ska in på fredag...å jag halar på det hela tiden men jag är ganska klar. Måste bara skriva in det i datorn å fixa till lite grejer. Fast det tar ju tid, särskilt när man tar alla chanser i världen att slippa undan. Jag satt ganska länge efter skolan idag och fick ganska mycket gjort.
Hade tänkt å börja skriva på datorn när jag kom hem (var hemma tidigare idag så jag tänkte skriva innan jag hämtade Ebbis) MEN då ringde Kenny å undrade om han fick bjuda på lunch å det kan man ju inte atcka nej till. Så vi käkade på Sultan, kycklingsallad blev det. Mums!!

Ja sen var det dax å hämta Ebbisen.

Hem å då kände jag inte för att skriva in något på datorn iaf inte det som jag borde gjort...istället satte jag mig och skrev in alla matchtider för korpfotbollen. Är ju lite ansvarig för detta och idag fick jag papper på tider och info osv så jag kände att jag ville få det inskrivet. Som sagt allt för att slippa... Besök gärna vår hemsida, har gjort en för vårt korplag. www.laget.se/BBFBK

Ikväll nu så har vi vart på fotboll i Fagerås. Herrlager spelade... Ebba hittade sig en ny kompis. Eller ja ny å ny, för henne kanske för hon minns inte direkt hur de låg brevid varann å tittade när de va små. Jennifer var namnet å hon har inte tjatat om något annat sen hon kom hem...Jennifer hit Jennifer dit. Jag får ta å ringa till Caroline till veckan så de får leka lite...

Nu ska jag se om Marlene kommer vidare till lördagens stora final. Är inte så intresserad egentligen men det finns inte så mycket annat att se på.

Sen ska jag nog krypa ner under täcket. Har lite å göra imorgon. Ska iväg på kanothajk imöra men det kan vi ta en anna dag.

Å ja hon gick vidare såg jag nu....Grattis!!

Puss å go natt på er!!

I´m back!!

Jora det ä jag...ÄNTLIGEN är flytten klar och internet installerat!! Nu kan man börja leva livet normalt igen! Som jag har längtat...internet är tillbaka på både gott och ont. Skulle egentligen behöva skriva på min rapport men jag hittar liksom inte orden som ska ner på pappret. Hoppas på att hitta det snart...inom det närmaste iaf för den ska vara inne på fredag. Har lite tid imorgon för då slutar vi vid lunch så då ska jag åka hem å sätta mig i lugn å ro INNAN jag hämtar Ebba. På onsdag ska vi på kanothajk med klassen. Jag ska dock inte med å paddla utan ska åka ut med båt till ön å bara umgås med klassen. Sen hem direkt på kvällen. Så då hinner jag skriva lite på onsdag åxå....

Idag ringde dom från stället jag ska jobba på i sommar. På fredag ska jag dit och prata med dom å kolla lite på stället....ska bli spännande! Å det ska bli så roligt å få börja med något nytt är såååå trött på allt som har med korv, kaffe å godis att göra. Nu ska jag jobba med dom som verkligen behöver MIN hjälp! Hoppas även på att få mitt schema inför sommaren så man kan börja planera om det är något man ska göra. Jag å Hanna ska en sväng till Stockholm det är det enda jag vet men det är ju kanske dax att ta tag i det snart.

Nä nu ska jag inte sitta här å fördriva tiden...har ju GANSKA mycket att göra.

Kul att va tillbaka!!

Kramelikram!!

Ååå va jag saknar internet...

Ja saknaden är total...känner mig handikappad, lite som när man glömt mobilen hemma. Är just nu hos Fredrik å lånar datorn å sitter hos Ebba under tiden som han tränar. Passar på å snosar lite på min älskling. Fast hon är mer eller mindre lite terrorist mot mig. hon testar ALLA gränser som finns på denna jord...det är inte roligt alla gånger kan jag säga. Men det hör väl till åldern....eller??

Va ut å gick en sväng idag efter skolan. Det va skönt. Underbart att få rensa huvudet lite...även om jag inte tänker på så mycket men det ä bara skönt att få gå en promenix med bra musik i öronen.

Nu ska jag surfa vidare...

Puss på er!!!

I skolan igen...

Japp idag va det första dagen i skolbänken igen...lite jobbigt å sitta så stilla hela tiden, inte riktigt van vid det kan jag säga.
Måste passa på å blogga när jag ändå ä i skolan för hemma har jag inget internet än...hoppas på att det kopplas in snart. Har kommit iordning ganska bra i lägenheten. Ska hänga upp lite saker på väggen å lite småplock som ska rättas till.
Nä nu ska jag gå på lektion...har börjat på Tourettes syndrom idag!

KRAM KRAM!!

RSS 2.0