Badhuset nästa....

Japp halv tio så såker vi till badhuset. Fredrik å Oliwer ska med. Sen ska vi möta upp morfar som åxå ska med å bada...ååå Ebba tycker det ska bli sååå roligt att morfar ska med!! Ska nog passa på å sola när jag ändå har barnvakt...hade ändå tänkt å göra det i em.

Ikväll ska Ebbis premiär sova hos sin kusin Elias. Det kommer nog å gå bra tror jag. Det har inte vart några problem förr när hon sovit borta. Själv ska jag ut i kväll!! Jag är sååå sugen på å festa!! Så hade jag sån tur att Bea skulle ha fest. Jag har jagat folk som ska ut men jag har inte så många singelvänner så de flesta prioterar familjen på lördagkvällar!! Inge ont om det...sån ä ju jag mä, fast nu har jag ju ingen familj å sitta hemma med. (Förutom Ebbis då såklart!!) Måste ut å fira för jag kom ju ett år närmare 30 igår!! TRE år kvar.....shit jag börjar verkligen få lite åldersnojja!! Men men man ä ju inte äldre än vad man gör sig eller hur är det man säger?!?

Nä nu ska jag packa väskan till badhuset....sen drar vi!!

Ha en bra dag!!
KrAm kRaM!!!!!!

Go morgon på er!!

Kom i säng lite sent inatt...eller ska man säga imorse. Tänker inte ens säga NÄR ögonen korkade ihop. Har såååå svårt att somna nu för tiden...det är mycke i huvudet nu. Känns som man aldrig kommer bli klar med skolarbetena, å så jobbar man. Har jobbat kväll tis, ons å så ska jag iväg idag å jobba kväll. Sen öppnar jag till möran....börjar SEX!!! Jag har iaf hunnit med lite av skolarbetena. Jag har ju prioriterat det som ä viktigast...å det är ju tentan i AUTISM å ett kompendie med frågor vi fick i Lärande å färdighetsträning har även en tena som ska göras i detta ämne men den ska inte vara inne förräns nästa vecka så den tar vi DÅ. Har två andra uppgifter åxå men det är i ämnen vi inte får betyg i så det tar jag inte på så fullt allvar.

Nä nu ska jag försöka skriva in lite i first class å skicka iväg...

Plugg, semla, jobb...

Ja jag hann  med ganska mycke på alla uppgifter igår. Är nästan klar med autismtentan. Å så är jag nästan klar med ett kompendie vi fick med frågor till... Började lite smått ,med juridik uppgifterna men där tog det stopp!! Å va tråkigt å ointressant ämne... Ja jag har ju hoppat lite mellan alla uppgifter för det går liksom inte å hålla på med ett å samma hela tiden.

Fettisdagen idag...ska man köpa en semla bara för att??? Nä jag spar den nog till en annan dag... Man behöver ju inte köpa bara för att liksom.

Ska jobba kväll idag. Tre-nio....å så ska jag jobba tis, ons, tors å sen fredag jobbar jag dag...börjar SEX (öppnar) SEN är jag ledig!!

Igår kväll va det Kary Kay ute på Zakrisdal...GIVANDE!! Efter jag är klar med ALLA uppgifter i skolan som ska in så ska jag köra på...

Jag känner att jag laddar upp inför TRE hela veckor ENSAM med Ebbis. På fredag åker Fredrik på semester i tre veckor...Inte för att jag klagar men Ebbis är i en MYCKE jobbig ålder just nu. Det ska gnällas å grina å brakas HELA tiden...det tar på en kan jag säga. Men jag ska väl klara det här...

Nä nu ska jag plugga lite...

Förresten.....ÄNTLIGEN ska dom få gifta sig. Ja jag pratar om VIKTORIA å DANIEL!! Herregud vilken lång tid det tagit...ska bli roligt å få se på ett svenskt kungabröllop!!

Hej på er!!


Så ska man plugga då...

Har precis vaknat, ska nog ta mig nåt att äta sen är det dax att plugga vidare....hoppas på att hitta den rätta känslan! Ska försöka plugga några timmar sen ska jag hämta Ebbis hos dagmamman. Så blir det mys resten av dagen!!

Ikväll är det MARY KAY som gäller. Utbildning på Zakrisdal...

Nä nu ska jag fatta pennan...


Söndag...

Inte vilken söndag som helst...denna söndag är ingen ÅNGESTSÖNDAG!! Lov i en vecka!!! Underbart....

Idag har jag vart till IKEA en sväng...kollade läget inför flytten. Jag köpte BARA ett paket doftljus å plastglas till Ebbas dockservis. Inte dåligt att bara köpa så lite saker...men men har man inte mer pengar så kan man inte handla så mycket mer...

Pluggar gör jag ju inemellanåt åxå...men det går trögt. Fast jag har ju kommit en ganska så bra bit på väg.

Imorgon får jag sova huuuur läääänge jag vill!!!! Fast jag ska nog ändå ställa klockan för att vara på den säkra sidan att komma upp å plugga lite.

Nu blir det BECK å godisskålen!! Å krypa ner under täcket i soffan.

KrAm!!

Jaha vad ska man göra nu då??

Är nyss hemkommen från stan...har shoppat lite. Blev lite smågrejer inhandlat. Hittade ett par svarta stretchjeans för 40 KRONOR!!! Hoppas bara dom passar, köpte dom utan att prova, det var för lång kö...men va fan 40 spänn spelar väl kvitt.
Å så köpte jag ju äntligen en skinnjacka till Ebbis...SÖT!! Hade en rabattkupong på 30% som jag kunde utnyttja!! Nu ska bara jag få tag i en åxå...Det blir till veckan när lönen trillar in!

Fick ett sms imorse att tjejfesten ikväll ä INSTÄLLD...Fia stackarn hade blivit magsjuk. Så vad gör nu??
Det får nog bli Melodifestivalen å ett par cider....å så KANSKE jag pluggar lite åxå på tentan. MÅSTE MÅSTE MÅSTE!!!
Det blir iaf fest i mars istället så då har jag ju kläder tillsdess iaf, inhandlade en t-shirt å RÖDA leggings idag! Å svart nagellack åxå såklart...

Nä nu ska jag städa lite å sen SKA jag plugga!!

Ha en bra lördag!!


Dagen blev inte riktigt som planerat...

Skulle ju vart duktig idag å pluggat lite å vart med Ebba ute i snön...MEN klockan halv åtta imorse ringde dom från skolan i Fagerås. Undrade om jag kunde komma in å vicka i 6:an, läraren var sjuk. (Har skrivit upp mig på vikarielistan) Det var bara å göra sig iordning å dra iväg...skulle BÖRJA halv nio! Fick ringa till mamma å kolla om hon kunde ta Ebba för jag hade sagt till dagmamman att jag inte behövde ha hennes hjälp idag, mamma bor ju ändå i Faggan så det va ju på vägen dit.
Ja det gick iaf bra å va vikarie...klassen är väldigt lugn, jag visste vilka eleverna va efter praktiken sist. Får se om jag blir uppringd igen...om man får godkänt så att säga.

Nu ska jag skölja ur färgen ur håret...RÖTT!!! Får se hur det blir...

Sen ska jag lägga mig å mysa med Ebbis...

KRAM!!!

Så var det snart FREDAG!!

Å HELG!!!
Ja det ska bli så skönt med helg...jag ska vila upp ÖRONEN hela helgen å hela veckan, för sen ska jag ha Ebbis i TRE veckor utan byte till pappa. Han ska på semester....lycko han liksom!!

Å så är det ju TJEJFEST i helgen åxå...det ska bli såå roligt! Ska in till stan imöra eller på lördag å inhandla lite saker. Ska ha en t-shirt/linne. Svart nagellack. Röda strumpbyxor/leggings. Rock´n Roll!!!

Imorgon blir det nog pulkabacken om det inte är för dåligt väder...

Nä nu ska jag nog sova.

Kramiz!!

LEDIG!!

Äntligen ledig!! Hela 11 dagar hemma utan att behöva pendla....

Idag i skolan så hade vi några gästföreläsare om Asperger dom hade även diagnosen Asperger, det var SÅÅÅ intressant! Hade gärna lyssnat på dom hela dagen...

Måste försöka å sätta mig ikväll å fortsätta på autismtentan....vill bli klar!!!
Men det är lite svårt att få något gjort på kvällarna för Ebba har så svårt att somna på kvällarna...det har inte varit något problem förut men nu bara går det inte...ska bli så skönt att flytta snart! E behöver ett eget rum!!!

Nä nu ska vi åka till Sandra å låna lite atteraljer som jag ska ha på mig till helgen. Ska på tjejfest å det är "ROCK" tema...nitar å läder ;-) hehe

Puss på er så länge...

Jaha så var det snart onsdag...

En dag kvar i skolan sen är man ledig i 11 dagar....eller ja ledig å ledig har en hel hög med uppgifter som ska in. Men jag har bestämt mig för att det är vissa av uppgifterna som jag ska lägga ner mer energi å tid på än andra. Har en tenta å den är absolut viktigast!! Sen har jag några frågor till ett kompendie som ska göras, så de två grejerna kommer jag att lägga mest energi på sen tar jag det andra som det kommer. Det får bli som det blir...

Annars har vi inte gjort så mycket idag jag å Ebbis...mer än att jag har pluggat å Ebba sett på MAMMA MIA! (BARA en gång faktiskt) Det har vart en till här å kollat på lägenheten å om dom får ta den så kommer dom vilja ha den i mitten av MARS eller 1 april. Å då kan jag säga att jag kommer å bli stressad...Men jag har ringt å kollat upp med hon som har den lägenheten som jag ska ha,  och hon kan flytta ut tidigare för den lägenheten hon ska ha står tom! Tjihooooo!!! Jag bara längtar tills jag får flytta.

Nä nu ska jag lägga mig å sova...har inte vart annat än trött hela veckan.

Pöss på er!!

Skolan

Sitter i skolan å fördriver tiden framför datorn...har en lektion kvar sen ska jag åka hem.¨'
Idag MÅSTE jag verkligen plugga. Har en tenta som ska in....NPF/Autism. Sen fick vi ett kompendie igår med frågor till som ska in nästa vecka, förra lektionen så fick vi en till uppgift i ETIK 5 A4 SIDOR ska in....å så vet vi att vi kommer få uppgifter av läraren vi ska ha nästa lektion....får se vad det blir för roliga uppgifter??

Det kommer även en som ska kolla på lägenheten idag, det var ett par hem igår å kollade. Hoppas hoppas nån kan ta den lite tidigare så jag får flytta tidigare!!

Nä dax å gå på lektion....

Alla Hjärtans Kort....

 
Kort till SÖTISEN Elsa!

 
Kort till piraten Elias.

 
Kort till GODINGEN Oliwer.

 
Kort till MAMMAS ÄLSKLING!



Paketen...

 

Scrappade även ett kort till kusinen som fyllde år....

Kul å få lite inspiration....det har vart dåligt med det ett tag nu.

Alla Hjärtans Dag!!

Idag har det vart en mysdag! Jag å mitt ALLT!!! Tur jag har henne....

På fm va vi till broder å fikade, lämnade å fick Alla Hjärtans present
Sen va vi till andra brodern....lämnade Alla hjärtans present t Oliwer.
Å efter det så va vi till min kusin som hade 20-års kalas.
Efter kalaset gick färden till godisaffären, LÖRDAGSGODIS!
SEN åkte vi hem...
Jag tog ett bad!
Ebba såg på bolli....
Jag gjorde lasagne.
Vi bänkade oss framför MELODIFESTIVALEN!!


Nu sitter vi här å har hört på alla bidragen...å Ebba har hittat sin favvo. Amy D!!

Å jag tyckte nog att det rockigare bidraget var ganska bra, eller Måns, eller mina barndomsfavoriter Lili å Sussie.... Väntar med spänning!


Imorgon blir det jobb....tyvärr! Men vad göra man inte för att få pengar till alla jäkla räkningar.


Hej så länge!


Fredagen den 13:e

Inte haft någon vidare otur idag...inte mer än vanligt iaf.

Vi sitter å inväntar Let´s Dance....godisskålen är slut, tyvärr!

Det blir nog en tidig kväll ikväll...Ebba har gäspat sen hon kom hem å jag känner mig åxå sliten.

Imorgon ä vi lediga!
Ska på kalas hos min kusin å sen har vi inte så mycke mer inplanerat.
Det blir melodifestivalen på kvällen....missade ju förra veckan.

Go kväll på er!!!

Checklista....

*Diskat....japp!!
*Städat....japp!!
*Handlat....japp!!!
*Hämtat Ebbis.....oja!!!

Ja det är väl det jag har gjort. Jag fick en riktig kick av att solen sken in förut....dammsög å dammade!
Hann tom städa badrummet....de va ett tag sen kan jag säga!

Hämtade Ebbis, behövde inte gå så långt för på fredagar är dom i B-hallen på em. Nära å bra...

Vi gick upp till ICA där vi pantade en kasse med tomflaskor. Vi inhandlade mys till kvällen, det blir TORTILLAS!!! Mmmm
Hämtade även ut ett paket...MIN NYA MOBIL!!!! Tjihoo äntligen. Å den här gången funkade den!!
Nu ska jag sätta mig å lägga in ALLA namn å nummer i mobilen....det kommer ta ett tag om man säger så. Fatta va många man känner egentligen...

Hej så länge!

PS. Ebba ser nu på MAMMA MIA för FÖRSTA gången den här helgen...men jag VET att det inte kommer vara den sista. Man får vara glad om det stoppar på TVÅ gånger per dag! DS

Go morgon...eller go middag?!?

För precis 46 minuter sen vaknade jag. Skönt med sovmorgon!!

Ligger i sängen med datorn i knät.... å bloggar.

Har en massa MÅSTEN idag....men jag vet inte hur det kommer att gå.

Mina MÅSTEN idag:
*Diska! (går ju fort bara man gör de...)
*Städa! (har ju scrappat å då ser det ut ska ni veta...)
*Handla (bara det nödvändigaste, mjölk är viktigt att ha för Ebbis lever på o´boy!! Å så ska vi ju köpa FREDAGSMYYYYYS såklart)
*Köpa presentkort (ja tro det eller ej men jag ska köpa presentkort på SYSTEMET, min kusin fyller 20 i helgen å istället för att komma med blommor så tror jag att HAN uppskattar detta mer...)
*Hämta Ebbis!!! (det är nog det av alla MÅSTEN som jag mest av allt vill göra idag....LÄNGTAR efter mitt hjärta!!!)

Ni kanske inte tycker att det är så många måsten men i MIN värld just nu så är det STORA uppgifter att göra...när man knappt orkar upp ur sängen.

Ikväll blir det FREDAGSMYS!!! Har inte bestämt vad det blir för mat än men det får Ebbis vara med å bestämma...
Det blir Let´s dance...Ebbis favvo program!

Nä nu ska jag försöka rycka upp mig...å göra mina MÅSTEN!

Kram!

Börjar komma upp till ytan....

Ja den här gången hann jag inte sjunka så djupt...men det är ändå så att det känns.
Hjärtat klappar...hårdare å hårdare! Tackar gud för SOBRIL, det är min livbojja just nu för att hålla mig över ytan...
Imorgon kommer min lilla ÄLSKLING, MITT HJÄRTA, MITT ALLT!!! JAG ÄLSKAR DIG MIN LILLA VÄN!!!

Tänkte bli lite poetisk...

Lär dig livets stora gåta glömma, älska och förlåta





Varför röka när man kan supa?

Varför supa när man kan knarka?

Varför knarka när man kan dö?

Varför dö när man kan leva?





Sluta aldrig hoppas

Sluta aldrig be

Sluta aldrig drömma

Under kan ju ske




Om du var en tår i mitt öga,

skulle jag aldrig gråta,

för då skulle jag förlora dig.




 

Farväl är ej för alltid
adjö är inte slut
I mina tankar finns du,
där finns du alltid kvar


Alla hjärtans kort...

Japp eftersom jag ä klar med tentan så har jag just börjat med att scrappa lite kort till på lördag. Då är det ju ALLA HJÄRTANS DAG!! Brukar inte fira det så noga men det finns ju en del speciella som ligger mig närmast hjärtat....vilka det är kan ni ju säkert räkna ut. Finns ju en del barn runt mig....å kanske en å annan man ;-)hihi
Ska lägga ut lite kort på korten sen men man vill ju inte avslöja sig innan personerna i fråga fått sett dom.

Ska skriva rent tentan nu bara så ska jag skicka in den sen...men det är ju lugnt! Den ska ju inte vara innne förräns 00.00 inatt...hehe;-) Men jag ä KLAR iaf å det är såååååå skönt!!!

Hej så länge!!

ÄNTLIGEN!!!!!

Klar med psykologitentan!!!!
Nu ska jag bara få in den på datorn...det kan ju åxå ta tid men jag är ÄNTLIGEN klar!!!!!

Nu måste jag....

Måste måste måste börja med tentan eller ja jag har börjat med den men jag måste avsluta den.... Tror att min motivation börjar närma sig...jag känner det.
Helst av allt skulle jag vilja ha lite massage å ta ett skönt bad....men det kan man väl se sig i stjänorna efter iaf massagen, badet kan väl fixas lätt....är ju bara å tappa upp vatten å slänga sig i.

Har vart ute å gått  idag. Gick upp till broder sen va jag å Linn ut å gick en sväng sen gick jag hem igen...

Skulle behöva städa åxå men det har jag ABSOLUT ingen motivation. Får va glad om tentan blir klar i tid....

nä nu ska här skrivas....

Hemma idag mä..

Ja det fick bli så, kunde inte somna inatt....så jag kunde räkna ut att jag inte skulle orka gå upp.

Ä nyduschad å ska snart ta på mig å gå ut å gå. Tror jag ska ta med mig kameran å ta lite fina naturbilder, tycker det är så fint nu när snön ligger så fint.
Hoppas att man blir lite piggare av att gå ut å gå...få lite frisk luft å kanske rensa tankarna lite. Tror det kan behövas.

Har ju den där jäkla tentan som ligger över mig åxå....men jag kanske får lite ny energi efter jag vart ut. Vem vet. Det skulle ju vara skönt om den blev klar idag....för det ligger nämligen en ny tenta å väntar på mig. Den ska inte vara klar förräns 27: men jag vill ha klar den så fort som möjligt så man kan vara HELT LEDIG v9.....Sportlov! Den andra tentan gruvar jag mig åxå för...AUTISM. Intressant, men det är bara tre frågor å då är det så svårt att veta hur mycket läraren vill ha. Har så svårt att få ihop mycke text eller en bra sammanhållande text....ja jag får nog ta tag i det nu!!!

Nä nu ska jag klä mig å gå ut å promenera lite....ska ta vägen förbi svägerskan! Kanske hon vill mä ut å gå. Ska bli så skönt när vi flyttar lite närmare dom både för mig å Ebbis. Då har jag någon i närheten som säkert gärna vill ta sköna kvällspromenader å Ebbis som har sin favvo kusin som granne (nästan iaf)

Ha en bra dag!!



Kan inte sova......

Det är svårt...skulle vilja ha nån som kramade mig!!
Saknar Ebbis...
Saknar nån att hålla kär...
När Ebbis ä här så känns det mycke bättre, man känner sig inte så ensam...snart ska jag ha henne i TRE hela veckor!!! Längtar!!!

Nej men NU måste jag lägga mig å sova!


Ja vad ska man säga...

Mår piss just för för tillfället....Har för många tankar i mitt huvud. Hur ska man bli av med dom?? Har vart hemma idag, orkade inte gå upp imorse, sov till klockan 12. Hela eftermiddan har jag vart snurrig i huvudet, blir nog hemma imorgon åxå.... Var upp till Ebba en sväng ikväll, hon hade kalas hos sin pappa å jag hade kakorna å tårtan så ja blev kvar å tölade lite när jag lämnade dom. Efter kalaset så la jag å Ebbisen oss i soffan å myste lite tills hon somnade. Så åkte jag hem å nu ligger jag i soffan å vilar.

Jag vill ha ny energi! Vet inte vart jag ska hitta den men... Känner att jag håller på att tappa allt igen som jag byggt upp den sista tiden. F*n hur svårt ska det va??? Varför ska man vara en grubblare...som ska tänka, vrida å vända på allt hela tiden.

Nä nu ska jag försöka ta mig i kragen....kanske lägga mig å sova?!?

Hej så länge....

Flytt....

Vet inte om jag har talat om att jag/vi ska flytta, men så är det iaf. 1 maj klyttar vi till Kilslund!! En TREA!!! Å det ska bli såååå skönt! Vi får ett varsitt rum....inte en massa leksaker ivägen överallt, inte en massa tvätt som ligger ivägen, UTEPLATS både på fram OCH baksida!!!! Lekparken som närmste granne!! Kan inte bli mer perfekt än så här... Jag är LYCKLIG!!! Iaf när det gäller boendet...sen finns det ju andra områden som man inte är så lycklig inom....KÄRLEKEN exempelvis. Men det behöver vi ju inte ta här....

Den här veckan så MÅSTE jag göra klart min psykologitenta som ska in på fredag! Tror att jag ska göra den imorgon...funderar starkt på att ta en hemma dag. Känner att mitt psyke behöver det! Kanske passar bra å göra lite psykologi då... Ja vi får se hur det blir te möran?!?

Nä nu MÅSTE jag lägga mig OM jag nu ska orka upp imöra.

Kram på er!!!

Fler bilder....

  Elsa å gammelmormor Saga!



Kusiner!!!!

 Ebba å Tindra ä koncentrerade på filmen...



Elsa å gammelfarfar!!



Tvillingmamma....



Oliwer å farfar!!!

 Ebba å "bebisen" ligger på golvet....MYYYS!!



SÖTAST!!!!

Kalas på LEKLANDET!!

Ja Ebba hade kalas på LEKLANDET. Hon var sååååååå nöjd efteråt. Hon hade tjatat hål i öronen på mig innan, undrade NÄR hennes kalas skulle va? NÄR är det jag fyller år??



Rutschkanan är SÅÅÅÅ rolig!!!



Hon skulle vart APA egentligen....

Som sagt supernöjd efteråt!!
LEKLANDET är Ebbas favvo ställe!!



Kalas 3 av 4 avklarat!!

Bara ett kvar... Imorgon ska Ebbis ha kalas hos sin pappa. Sen är det ÖVER!! Känns som jag har bakat tårtot till förbannelse den här veckan. Fast jag tycker ju att det är väldigt roligt på samma gång. Det är bara så tråkigt när man inte kan ha kalsen hemma eftersom vi bor så trångt, därför måste man ju hela tiden dra på alla saker.

Iaf här kommer några bilder på tårtorna från den gångna veckan:



Första tårtan jag gjorde var till kalaset vi hade hos mamma.... Hello Kitty!!



Denna tårta var åxå till kalaset hos mamma... Barbie tårta!!!



Tårtan jag gjorde till idag...en större variant än den första Kitty jag gjorde.



KAKOR!!!!



MERA KAKOR!!!!

Har precis gjort iordning den sista tårtan som ska va till kalaset imöra....puh äntligen över!
Det blir ju så stökigt när man bakar så.....MYCKE disk!!

Seeeeeeg dag.....

Lite lätt bakis idag....Va på 25-års kalas igår.
Ska ha kalas för Ebba idag hos pappa (min pappa=morfar!)
Återkommer med bilder...

Har vart lite seg på att uppdatera bloggen på ett tag men jag har lite "bloggtorka" Hoppas på att hitta inspirationen snart igen... Det är mycke som hänger över mig nu...känns som det bara är för mycket.

Nä nu måste jag göra mig klar ska snart åka....Håller tummarna på att inte "pappa polis" står ute efter vägen till Slottsbron, då har jag nog inget körkort kvar....

Hej så länge!!

Utmanad!

Söta Malin har utmanat mig....(rolig å annorlunda!!)

Regler: Gå in i mappen där dina bilder ligger, gå sedan till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen, släng upp bilden på bloggen och skriv något om den, utmana sex andra personer och länka till dem.





Underbar bild!! En av mina favoriter. Här är Ebba EN vecka....så LITEN å så SÖT!! Längtar efter den där tiden, mer än någonsin kan jag säga. Säger inte att det inte är underbart nu mä men att ha en liten bebis är något visst.....

Jag utmanar:
Jessica
Elin
Anna
Marie
Karin
Sandra

Hela veckan framför sig....

Ännu en ny vecka. Idag var det dax för skolan igen. Känns som det går fort nu, det är snart dax för praktik igen å efter den så är det inte länge kvar förräns jag slutar skolan.

Efter skolan var jag å handlade lite snabbt innan jag hämtade Ebba. Vi åkte hem en sväng innan vi skulle iväg å kolla på en lägenhet. Den var helt okej, så imorgon ska jag ringa å tinga den!! Så skönt med altan, gräsmatta å lekparken som GRANNE!!!! Perfekt!!! Hoppas bara att hundlukten försvinner innan jag ska flytta in. Jag vill flytta NUUUUU!!!!

Har plockat lite här hemma, måste ju städa lite. Ebbis fyller ju år på onsdag, 4ÅR!!!! Mammas lilla skrutta  blir STOR!!!! Fast vi ska inte va hemma å ha kalas. På onsdag ska hon ha kalas hos sin pappa å sen på söndag ska vi till pappa å fira Ebba, broder å Nellie. Igår hade vi kalas hos mamma, Ebba va nöjd med alla presenter.

Måste börja på psykologitentan som ska in snart, men jag har liksom inte motivationen just nu. Den ska ju trotts allt inte va inne förräns den 12 feb.....men det skulle ju vara roligt om man började i TID nån gång!!!

Söv Gött!!!!


KRAAAAAAAM!!!!!!


RSS 2.0