Lite bilder!!

 På 30-årskalas. Man får ju bjuda lite på sig själv...

 Jag å Becca...bakom drinken.

 Min söta lilla Emelie!!

 Me...

Oj då....

Det va ett tag sen man satt här å bloggade. Vet inte om man kan skylla på bloggtorka eller om det är tidsbrist...eller kanske bara lathet. Nu är det ju helt underbart väder ute!!! Å det är ju så passande just den här veckan så jobbar jag bara onsdag. Så vi är lediga heeeela veckan. Så vi har haft mys varje dag den här veckan. Jag jobbar helg visserligen men det får gå det åxå....jag är ju väldigt glad att jag har det jobbet jag har. Jag får vara uuuuuuuute!! Dock så måste man ha arb kläder på sig...pikétröja, inge dåligt varm.

Nä nu ska jag hoppa i bikinin å gå ut å lägga mig på gräsmattan å lägga mig å läsa i min bok.



Pöss å Hej!!

Å så var det Torsdag...

Veckan har gått fort...som vanligt. Tiden går fort när man har roligt! För det har jag verkligen. Jag trivs verkligen så himla bra på nya jobbet. Hoppas hoppas hoppas jag får vara kvar längre efter sommaren.
På onsdag var jag på brandutbildning genom jobbet. Det va bra å kul att gå på. Man tänker liksom till en extra gång hur man har det i hemmet med brandutrustning. Måste verkligen bli bättre på detta nu.... Träffade även en gammal klasskamrat som gick på utbildningen jag precis avslutade. Hon hoppade av i början av utbildningen. Så vi var på brandutbildning tillsammans. Kul å träffas igen!!
Idag har jag jobbat. TRÅKIGT väder precis heeela dagen!! Det går liksom inte att göra så mycket med barnen när det regnar...tyvärr. Hoppas på att det blir bra väder imorgon för då är jag delvis ensam med tre barn. Å då måste man kunna vara ute! Ja ja det får bli morgondagens problem.
Efter jobbet imöra bär det av till Skillingmark. Vi ska fira midsommar med lite kompisar, deras föräldrar/svärföräldrar å barn så det blir från alla generationer. Ska bli mysigt! Kul även för Ebba att få lite kompisar att leka med. Kul för både henne å mig!

Så nu ska jag packa lite sen blir det dusch å sen blir det SÄNGEN!!!

Ha en bra midsommar!!

KRAM KRAM!!!

Så va måndag över..

Idag har jag:
*Latat mig framför tv:n (sett på film å käkat godis som va kvar sen helgen)
*Vart till IKEA (köpte hylla till v-rummet, ÄNTLIGEN!!!!)
*SKRUVAT (som alla säkert vet så måste man göra det med saker som man köpt på IKEA, men det va peace of cake (hur man nu stavar det??) för en som jag)
*Spelat match (säker vinst såklart...)
*Skruvat lite till å spikat lite.
*Målat en lådsats som jag åxå köpte på IKEA.
*Målat ännu mer...(togute möblerna åxå för dom såg ut som fan om man får skriva så?)
*Rensat i korgarna som ska stå i nya hyllan.
*Å nu sitter jag här med datorn...ska nog lägga mig snart å invänta en ny dag.
*Imorgon är det jobb igen. 14.30-21.00..... Längtar! Som sagt, jag trivs verkligen hur vra som helst.

KRAM på er mina vänner!!

Sovmorgon...

Det blev en sovmorgon idag...skulle vart på introduktion för nyanställda inne i stan. Försov mig ganska rejält skulle man kunna säga. Vaknade vid halv elva, skulle vart i stan vid åtta. Tog en sömntablett igår då jag visste att det skulle bli svårt att somna. Den gjorde det den skulle göra om man säger så....
Nu blir det en dag med slappa å film. Inte dumt det heller!!

Krama på er!!

Mysig tjejkväll, jobba bakis, 2-års kalas....

Lyckad kväll igår (ja på vissa delar iaf...men det behöver vi inte ta här) Mysigt med mat å vin med världens bästa Hanna. Vi tog oss en sväng ner till Killingen, det va okej med ganska mycket folk faktiskt. Jag drog hem i tid...skulle ju upp å jobba idag.

Fatta att jag har världens mest underbaraste jobb! Kom ju ganska så trött in till jobbet idag å man kan liksom lägga upp dagen precis hur man vill. Första två timmarna satt vi ute på baksidan i solen. Hoppade lite studsmatta....eller ja ganska mycket faktiskt. Man bara finns till där för de boende. Å dom ä ju bara så underbart charmiga. Var även till Maxis å handlade med en av de boende. Det va ju en upplevelse....  Förresten idag var det mitt första riktiga pass på schemat å det kändes helt okej. Har inte riktigt kommit in i det här med bildscheman än men det kommer väl. Tycker jag har fått ganska så bra kläm på det...

Efter jobbet idag så hämtade jag Ebba så åkte vi direkt till Oliwer som hade 2-års kalas. Han blev glad för presenterna tror jag iaf...

Nu ska det rötas i soffan...

Hej hej på er!!

Vinkväll....

Ikväll blir det vin, mat å massa tjat med bästa vännen Hanna! Alltid lika kul...ska ta det lungt med vinet. Ska ju upp å jobba imöra. Börjar 9 så man ska ju köra bil ganska så tidigt om man säger så.

Lördagen började med en skön sovmorgon till klockan 10.30!! Underbart!!
Sen var jag med Fredrik å Ebba in till stan. Köpte lite kläder på rean å presenter till en viss kille som ska ha kalas imöra. Å sen käkade vi kinamat. Mums va det!

Annars har det inte hänt så mycket idag....städade lite på em.

Igår var vi på två skolavslutningar. På morgonen var vi i kyrkan med barnen som jag har haft på praktiken. Det var längesen jag fick tårar i ögonen för att barn sjöng. Åååå det va så underbart fint!!
Efter den skolavslutningen så var vi till Rosita. Där åt vi mat å fikade å hade det jättemysigt! All personal från Fageråsskolan var med.
Efter det kalaset var det dax för nästa. Min kusin Elin gick ur nian. Så då var vi hem till henne å åt lite mer mat å fikade.

Sen åkte vi hem å tog kvällen...inväntade vi Ebbas pappa som va iväg å spelade fotboll.

Nu kom Hanna!

Ha en bra kväll!

KRam!!

Delegerad...

Japp idag gjorde jag det sista på min delegeringskurs. Hade ju det teoretiska igår å idag var det dax för det praktiska. Sondmatning...å det gick gallant!! Så nu får jag delegera ut medicin! Shit, ganska stort ansvar ändå...men det är bara å ta det lungt å inte stressa så ska man väl inte göra fel.
Måste faktiskt säga att jag trivs så jäkla bra på mitt nya jobb!! Underbara kollegor, mysiga boenden å ett FRITT arbete. Man är ute å går promenader, hoppar studsmatta, åker på utflykter...jag kommer ha en underbar sommar!! Hoppas hoppas på en fortsättning efter sommaren!

Fortfarande trött som fasiken...ska råda bot på det i helgen!

Nu ska jag lägga mig å sova. Imorgon ska vi på skolavslutning i frykerudskyrka å det ska lockas hår osv innan...

Tjingeling på er!!

Jag är trött trött trött....

Det ska bli sååå skönt att det är helg snart alltså. Jag är sååå TRÖTT!! Det ä jobbigt å gå upp på morgonen å jag är trött på kvällen (vilket inte hör till vanligheterna) Till helgen ska jag bara sova sova sova!!! Å va det ska bli skönt!

Idag har jag vart i Fagerås å spelat brännboll mot 6:orna. Dom vann...med ynka 4 poäng. Vi fick en lärare skadad, fick åka t akuten. Hoppas att det gick bra...troligtvis hälsenan som gick av.

Nu ska jag åka å lämna Ebbis hos sina kusiner å sen ska jag in till stan å jobba....

Höres!
KrAm KrAm

Ett kort inlägg efter en lååååång dag!!

Idag var det jobb på Forsmans som gällde. Jobbade 9-18. Sen bar det iväg till skutberget, det var dax för korpmatch...tre nya poäng! Vi vann med 2-0!!
Sen va det snabba puckar hem å hämta Ebba som var hos Nellie å Oliwer.Fredrik hämtade Ebbis hos Anette idag.
Det var en övertrött Ebba som jag hämtade....tillslut så somnade hon!
Imorgon ska vi upp tidigt...klockan ringer 05,30. Ska jobba på nya jobbet 7-10 (brevidgång) Sen skulle jag ha vart till Forsmans å jobbat åxå men då behövde jag inte det så då blir det hem å hämta Ebba. Känner att jag behöver lite Ebbatid. Har ju knappt sett henne på hela helgen...
Imorgon kväll ska vi på kalas hos kusin Nellie som fyller 8 år!

Nu blir det natta. Go natt

Kramiz

Veckan som gått...

Veckan har vart fullspäckad.
På torsdag hade vi gemensamhetsdag på Marieberg/Kristinehamn. Mysigt med fika å massa tjat. Sen va vi till skolan å gjorde iordning klassrummet. Det blev mysigt med ballonger å blommor! Sen var det bara å åka hem och börja städa inför fredagen...Gjorde verkligen en storstädning.
Fredag, examensdag. Champangefrukost hemma hos en klasskompis. Mysigt!! Vi fick våra betyg å sen var det mat i matsalen. Sen bar det iväg hem till Kil. Jag agerade chaufför till klockan va fem...sen va det FEST!! Vi var 9 stycken som va hemma hos mig. Alla hade inte möjlighet att åka med hit. Synd tycker jag...men vi hade roligt ändå. Vi åkte in till stan å gick ut på Koriander. Åxå vääääldigt trevligt!!
Lördag var vi uppe med tuppen skulle man kunna säga. 8 var vi uppe....några av mina nattgäster skulle med tåget som gick 9,40. När vi kom upp så hade söta Kim redan diskat å städat...go hon är! Jag var mer än tacksam!!! Skjutsade brudarna till stationen. Sa hej då....*snyft*.  Duschade å sen åkte jag å Kim in till stan. Kim skulle åka med ett tåg från KSD. Vi shoppade lite sen sa vi åxå hej då...men inte för alltid!! Kim är den som jag kommer ha mest kontakt med efter skolan...å så har man ju Fejjan å där har man koll på hela klassen...
Sen var det dax för 4-års kalas. Ebba fick sova kvar hos födelsedagsbarnet. Hon blev glad!!
Å nu var det fest....igen!! Skulle till Lene på 60 års kalas (30+30) Mycket lyckad fest måste jag säga. Så himla roligt. Inte så ofta man ser alla gamla goa vänner längre.

Å nu ska jag ta å fixa iordning mig för nu ska jag på ännu mer kalas. Ja inte fest utan 4-års kalas igen. Sen blir det till å röta i soffan med min lilla älskling!!!

Bilder kommer senare från helgens alla händelser.

Kram på er!!!

Herregud vilken dålig uppdatering....

Ja det är mycket att göra nu. Sista veckan i skolan, korpfotboll, städa hemma inför besöket på fredag, rensa ute i rabatten när det är fint väder, ut å gå, träna....ja listan är lång!!

Imorgon ska vi (klassen) vara funktionärer på Sär-skole DM. Ska bli roligt, håller tummarna för att det ska bli fint väder!

Har vart ut å gått idag å tränat lite pilates i förhoppning om att få bort träningsvärken å jag tror att jag lyckades. Känner mig lite mjukare i kroppen.
 
Har förövrigt idag inte gjort så mycket mer hemma.

Efter skolan idag var jag å Kim på stan lite. Kim åkte med mig till KSD från skolan. Det va en mysig em med lite shopping å fika. Maria joinade oss åxå...trevligt!!
 
Nu ska ja hoppa i sängen så jag orkar med morgondagen.

Avslutar med lite bilder...



RSS 2.0