GOTT NYTT ÅR!!!

Önskar jag till er alla!!!

Återkommer om någon dag å skriver mer...å lägger ut bilder!
Det är mycket nu!! Skolarbete, nyårsfirande osv...

KRAM på er!!

Så har den slagit till...

MAGSJUKAN!!!! Ja imorse så rinde mamma -Du har en sjuk dotter här. Hon har spytt flera gånger i natt....Neeeeej!!! Inte nu när det är jul å allt. Det var ju inte bara Ebba som hade "turen" att få magsjukan även Oliwer hade fått det igår kväll... Lagom bakis så åkte jag till Fagerås å tränade sen var det bara å åka å hämta min lilla sjukling. Hon hade inte spytt mer sen inatt men hon är ju såååå trött.

Hade iaf en sååå trevlig kväll igår.(frånsett vissa incidenter) Träffade folk som man inte sett på ett tag. Gamla klasskamrater, å gamla barndomskompisar.

Idag har jag som sagt vart å tränat vi hade sista träningen innan cupen imorgon. Ska bli roligt å få spela lite...

Nä nu ska jag lägga mig å slappa...Måste ju ladda inför imöra!

KrAm kRaM

GOD FORTSÄTTNING!!!!

TILL ER ALLA!!!!
Hoppas ni har haft en bra julafton.
Vi har haft en underbar julafton som vi tillbringade hos broder på Diskusgatan. Ebba fick många klappar, hon var nöjd!! Så som det ska vara på julen...nöjda barn!!
Efter vi vart hos broder så begav vi oss till Ebbas kusiner på Hagvägen. Trevligt även där. Ebbas kusiner som bor i Stockholm var där å firade...kul å träffa dom åxå! Vi tölade lite å spelade lite BUZZ. Var lite svårare till PS3 än om man jämför till PS2...Det gick inte så bra för mig å Fannie...
Sen åkte vi hem Å SOV!!!!
(bilder kommer om någon dag...)

Idag tar vi dagen som den kommer. Ska lämna Ebba hos mamma i em, för ikväll är det ju fest!! Juldagen är liksom som en tradition...ett måste. Träffa alla hemvändare!

Ha en trevlig juldag så hörs vi nog imorgon igen...om man orkar skriva nåt då?;-)
 Nu ska vi åka till broder å käka rester från igår!!

Kram Kram!!!

Måndag?

Hmmm va vilsen man blir när det är helg MITT i veckan. Trodde det var fredag idag, var helt säker på det. Men nej då när jag fick tänka efter lite så kom jag ju fram till att det var MÅNDAG... Det är inte varje vecka man går på systemet en måndag. Jag var å handlade upp ett lager inför helgen...med TVÅ trottsiga treåringar. Det gick bra det blev inga vinflaskor på golvet som tur va. Vi har haft Ebbas kusin Elias hos oss idag medans hans mamma å pappa var å handlade i stan. Lika bra å ha honom hos faster å kusin istället...blir nog lugnare för både föräldrar och son! Vi var en sväng till mamma där vi fick lite mat i magen. Vi hade köpt med lite fika som vi smaskade på efter maten.

Var å tränade ikväll men det gick ju inte så bra...sträckning i låret. Har kännt av det på tidigare träningar men har kört på ändå. Fast idag var det stopp...så det blev inte så lång träning idag, var ju lika bra å sluta innan det blev värre. Vi har ju cup på lördag så det är ju bäst att vara hel till dess.

Ska jobba imorgon (tisdag)...lite tråkigt känns det men jag är ju klar med alla klappar så det får väl gå. Det är ju en massa andra saker som ska fixas bara...jansson till julafon, slå in alla paket...ja klockan kommer nog bli allt för mycket innan man kommer i säng imorgon natt.

Puss å kram....

Trevlig helg...

Det har vart en lugn å skön helg! Vi har bara tagit dagen som den kommit....UNDERBART!!
Igår så var vi barnvakt till Oliwer, mamma å pappa var å handlade julklappar. På kvällen så var vi på julfest...mycke trevligt! God mat å trevligt sällskap!! Hemma vid halv två på natten så E har vart lagom rolig idag.

Idag har vi inte gjort så där himla mycket....Jag har tränat och E var hos Elias (kusin)å lekte. Nu har vi bara myst i soffan...

Tror att det kan bli en natt på akuten för oss som det ser ut nu...E har haft krupp två nätter i rad nu å det låter som det kan bli en tredje. Har den typiska krax hostan och det hörs på andningen. Bricanylen är slut å så även mollipecten snart... Så om inte annat så skulle vi behöva komma till en läkare å få nya recept utskrivna.

Håll tummarna för att det ska gå bra inatt. Har ingen lust att sova med fönstret öppet i natt igen. Det blir ganska kallt kan jag lova!!

Puss på er!!

JULLOV!!!!

JAAAA äntligen är det lov! Den här veckan har bara vart såååå lååååång. Äntligen var den över....

Har inte hänt så mycket de senaste dagarna kan jag säga. Igår var vi på julfest med dagmammorna MYYS!!

Idag har jag hämtat Ebbis hos dagmamman så har vi tillbringat hela em hemma där vi har grejat å dolat.

Jo en viktig sak har ju hänt faktiskt...Ebba har slutat med TUTTEN!!! Ja hör å häpna men det är sant det kan man inte tro om henne. Det har gått TVÅ hela dagar utan att hon använt den. Hon har inte ens behövt den när hon ska sova....eller ja hon har inte fått den rättare sagt. Hoppas det håller i sig.... Gäller bara att jag är stark å håller i så jag inte ger efter nu när hon kommer till mig imorgon. Ska stålsätta mig... Hon har ju blivit lovad av sin far kan jag ju tillägga att hon ska få en dator om hon slutar med tutten å det har lockat. Jag föreslog ju att hon skulle få åka till leksaksaffären å få välja nåt men pappa tog det dyrare alternativet..... Håll tummarna för att hon klarar det här nu. Å att jag klarar det...

Nä nu blir det sängen för imorgon ska jag in å handla mat och de sista klapparna...

Poker Face är min ny favvolåt. Jag inte sluta lyssna på den!!!

Puss på er

Ååå va jag längtar...

TILL JUL!!! Ja jag bara längtar!! Det ska så mysigt. Å bara få VA!!! Å va ledig!!!

Ska handla klart de sista julklapparna på fredag sen ska jag bara njuta av att alla andra stressar runt...Jag ska baar ta det lugnt i helgen!

Idag har det vart heldag...först skola å sen jobb.
Sen var jag till broder som skulle låna bilen av mig.

Försov mig imorse åxå. Vaknade 10 min innan tåget skulle gå ;-)
 Fick ta bilen tilll stan å ta ett tåg därifrån....

Puss på er!!

Måndag igen då...

Å jag va inte riktigt så speedad imorse som jag va igår...tyvärr kan man väl säga jag tror tröttheten kom i efterhand.

En helt vanlig dag på skolan idag har det vart...Längtar som fan efter jullov!! Det ska bli så skönt att bara va ledig. Jag ska jobba två dagar det är det enda.

Har precis slängt in en tvätt i maskinen...måste bli av med högen som har blivit stor ....igen! Det går för fort när den byggs på.

Ska städa lite å sen ska jag bara slappa...

Puss på er!!

Speedad hela dan...

Ja jag har ju jobbat hela helgen. Fast det hindrade mig ju inte från att ha lite kul på lördagkvällen... Vi var ut på Killingen, det va sådär med folk men fan va roligt vi hade!! Jag tog det ganska så lugnt faktiskt...jag skulle ju ändå upp å börja jobba klockan kvart i nio. Å köra bil....Tur man inte blev stoppad.
Har konstaterat att jag ska nog dricka varje helg jag jobbar...jag har vart helt SPEEDAD idag. Jag har jobbat som fan idag annars brukar jag vara ganska loj när jag jobbar, brukar bara göra det som ska göras liksom. Men idag har jag sprungit runt som en "tätting" å grejat! Har inte vart trött en enda gång idag.

Efter jobbet var jag å tränade fotboll...det gick ju åxå bra.

Å nu sitter jag här...med datorn i knä. Jag ska inta liggläge i sängen å så ska jag se på "Wallander". Undrar hur länge det dröjer innan man somnar??

Imorgon är det skola igen...snart jullov!!

Puss på er!!

Tråkiga helgen är här...

Ja så är det faktiskt för jag ska jobba HELA helgen...Vill inte men man måste väl! För pengarnas skull, det är det enda skälet till att jag gör det.

Ska kanske ut i helgen så nåt roligt blir det ju iaf, men man måste ändå stoppa sig med alkoholen i tid för man ska ju ändå köra in till stan på söndag...tyvärr. Ja ja det ska nog ordna sig iaf.

Idag har vi haft besök av kusinerna Elias å Elsa. Vi har fikat å barna har lekt. Det va trevligt!

Annars har vi inte gjort så mycket idag jag å Ebbis. Städat lite å sen har jag diskat så nu känns det rent å snyggt igen!

Nä nu ska jag snart åka å träna....är lite laddad för det faktiskt!

Ha en bra helg!!

Bakdag blev det idag igen...

Ja efter vi vart ute en sväng så bakade vi...Det blev en sats men kola till, muffins två sorter, nougatpraliner och marcipan/nougat stubbar! Mmmm det blir gott till jul. Tur att man inte orkar äta så många godisar. Det är ju så himla sött så man kan ju inte äta så många....

 Cupcaces och knäck.


Vi blev lite besvikna Ebba å jag när vi var ute förut. Det gick ju inte å göra någon snögubbe för det va ju ingen kramsnö. Så vi fick bara busa runt lite å göra snöänglar...

  Härliga vinterbilder!!


Ja som jag skrev förut så är det ju skönt med att inte ha eget hus som man behöver skotta vid...Men jag fick allt skotta iaf för när vi kom ut så var det inte skottat nånting utanför vårt hus. Vi skottade framsidan av huset...elller jag det var mest jag som skottade Ebba sprang mest omkring i snön å lekte.

Nä nu ska jag nog slänga i pilates skivan i dvd:n å träna lite så har man gjort det idag åxå.
Sen måste jag läsa lite i boken som ska va utläst till nästa vecka å sen ska jag skriva lite till på min rapport som jag helst vill ha något sånär klar innan jul. Jag skrev ganska mycket igår faktiskt. Blev lite impad av mig själv att jag kunde formulera mina meningar så bra  för det brukar jag ha svårt för annars. Lika bra å skriva när man får till det bra...

Höres...Kram

Shit va det öser ner...

Trodde inte mina ögon imorse...det har ju kommit flera decimeter SNÖ!!! Jag är väldigt glad över att jag inte har nåt hus så jag är ansvarig för att snö ska skottas bort. Jag å Ebbis ska gå ut å busa lite i snön sen...men just nu så bara öser det ner så vi får nog lugna oss lite så vi inte snöar fast ute på gården.

Har inte bloggat på ett par dagar nu men ibland så bara rusar dagarn iväg. Man hinner liksom inte med allt som man skulle vilja göra. Igår var jag inte ut på nätet en enda gång...

Vi har iaf gjort lite julgodis (bilder kommer under dagen...) Det är ju så mysigt å få göra lite godis innan jul det är bara ett måste! Det har jag kvar sen jag var liten då gjorde vi alltid julgodis med pappa undertiden som mamma var iväg å köpte julklappar!! Det är ett härligt minne jag har från barndomen....

Nä nu ska Ebbis spela bolibompaspel så min tid vid datorn är ute...

Höres sen...

Skola igen!

Ja idag var första dagen i skolan igen efter praktiken...det var kul å se alla igen!!
Så idag har det inte hänt så mycke mer än att jag har vart i skolan. När vi kom hem så dammsög jag här hemma. Å sen har jag suttit här...vid datorn. Har kollat in bilderna från vår klassfest på face book. Hur man ser ur när man är full...

Nä nu ska jag lägga Ebbis ner för hon ligger å sover på min axel just nu. Det var jobbigt å gå upp tidigt imorse.
Har en lista på saker som jag verkligen borde göra....
*Skriva LIA-rapporten
*Göra klart julkorten för dom ska väl skickas iväg snart
*Läsa klart en bok som ska va utläsat till nästa vecka...är ganska lättläst å har kommit halvvägs
*Läsa igenom två kapitel i boken "autism" det ska åxå vara klart till nästa vecka

Ska börja med att köra ett pilates pass på 40 minuter....sen får jag se vad jag gör. Det blir nog till å göra julkorten klara. Har inte så mycket kvar att göra på dom.

Ska slänga mig på golvet å träna lite så jag är klar till CSI börjar. Sen är det ju Filip å Fredrik...å det vill man ju inte missa.
Hej på er!!!

Sköna söndag!!!

Va skönt det är å inte ha nåt inplanerat...bara å VA!!! 
Enda jag vet att jag ska göra idag är att jag ska på träning ikväll...
Vi ska bara ta dagen som den kommer idag. Försöka å göra klart julkorten kanske.

Hej så länge....

Nu blir det natten snart....

Shit va trött jag är...Ska lägga ner huvudet på kudden snart. Jag kommer somna med en gång!!!
Sov gott allihop!!

Kram

Lite bakis idag....

Men jag hade riktigt roligt igår!!! Var på tjejkväll på ANKAN....vi var i källaren i ett rum där. Som sagt roligt hade jag men det finns ju lite saker jag har lite ångest över idag kan jag säga. Fast det är inget jag nämner här...synd att man ska bli så öppen å glappkäftad när man är full.

Har precis duschat så nu känner man sig som en helt ny männska. Ska baka kakor nu som jag ska ta med mig till mormor som har fyllt år så vi tänkte åka dit en sväng i em.

Efter jag bakat kakor så ska jag hämta Ebbis som har sovit hos sin kusin inatt. Pratade med brorsan förut å det hade gått jättebra!

Ha en bra lördag. Det ska jag försöka ha...trotts mina misstag igår. (tur det finns botemedel mot ångestattacker)

Hej Hej!!

Upp kom jag...

Fast det var trögt imorse. Jag har haft ont i ena höften hela dagen. Har känt mig som en gammal kärring...
Hoppas det inte blir värre imorgon.

Idag var Lennart på praktiken. Han är en lustig liten gubbe som jobbar på folkuniversitetet som min utbildning går under. Vi hade ett bra samtal jag, Lennart å Rosita. Jag fick min jacka som vi hade beställt. Han berättade att det eventuellt skulle bli en förlängning på våran utbildning. Just nu är den bara ettårig men dom kanske ska bygga på den till två år. Å då kommer vi att få fortsätta om vi vill...å det låter ju bra för då kommer vi ju att få lära oss teckenspråk åxå å en massa andra saker. Det låter ju bra iaf...

Imorgon är det sista dagen på praktiken å det känns lite tråkigt men ändå kul för det ska bli himla roligt att få träffa alla klasskompisar igen! Jag får väl se fram emot den nya praktikperioden som är till våren å då är den på SJU veckor!! Ska tillbaka till Rosita då igen...jag har mer att lära av henne.

Nä nu ska jag slappa i soffan...sen blir det natta!!

KRAM KRAM!!

Kommer jag komma upp ur sängen imöra???

Tränade ikväll å frågan är ju om jag kommer å komma upp ur sängen imorgon...TRÄNINGSVÄRK!!!!

Hade en väldigt bra dag på praktiken idag iaf. Var lärorikt! Såg på lite film å pratade en massa....

Hämtade mammas lilla hjärta idag från dagmamman...ååå va skönt det va å kramas igen!!! Vi va in till stan å lämnade tillbaka nyckeln till jobbet å så tankade vi. Sen åkte vi hem å grejade lite... Jag skjutsade tillbaka henne till pappa senare på kvällen.

Ja å sen var det träning....var sen träning idag. Halv nio till tio. Kommer va trött och ha träningsvärk imöra....

Nä nu ska jag försöka å sova om det nu går.

Pöss på er!!

Å så var det snart onsdag...

Fasiken va veckorna går fort...Har bara tre dagar kvar på praktiken å sen är det dax för skolan igen. Tyckte inte det va längesen man satt å tyckte att sex veckor va allt för lång tid att va borta från klasskamraterna. Nu undrar man hur man ska klara sig utan alla underbara barn som man lärt känna...Nu vill jag ju va kvar hos alla mina "barn"!! Trivs jättebra!!

Har iaf jobbat idag efter praktiken...känns nu kan jag säga. Jag har så svårt för att varva ner efter jag har jobbat så länge, är liksom uppe i varv.

Imöra ska jag va med en annan specialpedagog i Kil. Hon inriktar sig mer mot förskolebarn. Å det är det jag känner att jag är mest intresserad av...så det ska bli intressant å se hur hon jobbar. Ser fram emot morgondagen.

Nä nu ska jag försöka å sova om det går...ska bara ladda mobilen först. Pengarna är slut...å de fria sms:en. Å det går ju INTE!!!

PUSS!!!

P:S imöra ska jag hämta Ebbis från dagmamman....LÄNGTAR!! Har inte sett henne sen i söndagskväll :-(  D:S

Julstädat...

Ja idag har jag städat klart. Började ju redan förra veckan...idag tog jag det sista. Bärde ner lite grejer till källaren å sen så dammsög jag å skurade golvena. Å diskade diskberget...

Har vart på praktik idag. Var på Vikstaskolan idag, det va intressant. Fast jag tror att jag var mer bakis idag än va jag var igår... Fick liksom gå på toa å lägga en spya. Efter det gick det lite bättre.

La mig å sov en sväng när jag kom hem...det var välbehövligt!
Sen var jag fitt for fight för att ta tag i städningen.

Jo så har jag ju tvättat den stora tvätthögen...då va det gjort åxå.

Jag sitter just nu å tittar på "Boston Tea Party"  Å fy fan vilket jävla roligt program det är idag. Det är mycke k*ulla i dagens program. Filip å Fredrik ä ju bara sååååå roliga. Visste ni att en avsugning motsvarar en diskning...Så man skulle kunna säga att jag gjort en avsugning idag när jag diskade ;-)hehe. Ni borde se programmet...

Nä nu ska jag kolla vidare på dom roliga grabbarna...

Hej hopp på er!!

RSS 2.0