Redan tisdag...

Oj oj jag hinner inte med. Måndag bara rusde förbi. Skola å sen var det hem å laga mat som gällde. Skulle velat vart ut å gått åxå men tiden räckte inte till. Har en hemtenta som ska vara inne på fredag, vill ha ett bra resultat på den,så det var bara å plugga lite...

Idag var det skola igen. Var ju något piggare idag...igår vill jag inte ens tänka på. Vet inte hur många gånger jag gäspade då...
Något tråkigare väder idag...fick cykla fort när jag skulle hämta E så jag inte skulle bli så blöt. Fast det blev man ju ändå...vissa dagar vill man bara va lite lat å ta bilen. Det är nog tur att broder lånar den så ofta som han gör, annars hade nog latmasken kommit fram oftare än vad den gör för nu MÅSTE jag ta cykeln eller gå.

Nej nu ska jag se klart på IDOL å sen blir det Maria Wern. SEN blir det natta....jag är sååååå trött!!!!

Go kväll på er!

Söndag...

Ja så var det söndag....IGEN!!! Helgen går så fort å, veckan åxå förresten...

Bion igår gick jättebra!! E tyckte det var jätte spännande, det va ju första gången. När vi kom in i salongen å vi hade satt oss frågade hon -Mamma vart ä tvn då?? :-) Goding....hon va mäkta imponerad av att tvn va så STOR. Var rädd att hon skulle somna under filmen för hon va sååå trött med tanke på att hon hade vaknat så tidigt på möran men det gick bra!
Innan vi va på bio så gick vi lite på stan å sen gick vi å fikade....mysigt! Efter filmen va slut så åt vi kvällsmat på Mc Donalds. ;-)
Det blev en tidig kväll...med tanke på hur tidigt man vaknade.

Idag har vi mest slöat, sååå skönt. Jag har passat på å pluggat lite medans E har suttit å tittat på film å tullat mig lite i håret :-) På em så var vi till Fagerås å kollade på fotboll. Det blev stor vinst!! Grattis grabbar...

Nej nu ska jag se på "Mord i sinnet"

Hej på er....

07:52

Lördag morgon å jag/vi ä redan vakna...:-( Jag ä trött!!
Inatt har vi haft natt besök. Oliwer har vart här. Han ä så go, världens snällaste! E va ju ganska så trött igår så hon ville lägga sig tidigt, men det ville inte O för han hade sovit middag så han va inte vidare trött....21,30 somnade E. O somnade inte förräns 22,15 å jag blev inte så mycke senare med att slå igen mina blå. Imorse...vet inte vilken tid juvelerna vaknade men klockan 7 gick vi upp då hade vi nog försökt å somna om iaf en 30-45 min... Hade en på varje arm, E som tullar i håret (vilket jag är van vid...) men min käre brorson ska ha sina fingrar i munnen på den som ligger brevid vilket jag inte ä van vid ( Nellie hur står du ut??? ) så jag gav upp tillslut, det blev för mycket för mig! Så nu sitter vi här med leksaker i HELA sängen, bolibompa på tvn alla ä nog lika trötta...ska se om det kanske kan bli lite frukost snart kanske.

Här kommer lite bilder från fredagskvällen....

 Badar...

 Bada måste man göra när man kommer till faster...

 Fasters godisgris!!

 Söta när dom sover!!!!

Idag ska jag å E på bio! Mamma Mu... Vi ska gå en sväng på stan åxå å så måste vi ju käka på MC det hör ju till när man ä på bio.

Återkommer om rapport...

Ha en bra lördag....


Tjihoooo....

Äntligen HELG!!! Det ä så skönt å ha fredagen ledig...även om man måste plugga lite. Bara att man inte behöver gå upp tidigt ä ju såå skönt! Med tanke på att jag jobbade förra helgen så ska det bli extra skönt att va ledig i helgen!!

Hade fruktansvärd huvudvärk igår...låg hela em å kvällen. Har nog aldrig haft så ont. Som tur va så var det bättre imorse! Så det bar iväg t skolan...

Ebbis va här en sväng i em, pappa skulle träna. Vi beställde bio biljetter. Vi ska på bio på lördag. Mamma Mu.... Premiär på bio för Ebbis bus, hon tycker det ska bli sååå spännande!! Får se om hon kan sitta stilla hela filmen?

Sitter å väntar på att broder ska komma med min bil som han lånat... Ska ju till optikern imöra å så ´ska jag handla lite mat....fredags mys! Kanske får en nattgäst imöra åxå...;-) Mysigt!!

Hej på er!!

Jag blir inte klok....

Utmanad...

Jag har blivit utmanad
Reglerna lyder:
~ Svara på alla frågor.
~Välj ut 4 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar, be dem läsa din.
~Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen.

Vilken mat äter du ofta?
Stuvade makaroner å köttbullar! (Ebbis favvo..)

När du är på kalas, är du den person som sitter eller du hjälper till att duka av?
 Hmmm jag är nog oftast av den lata sorten å sitter kvar man blir ju så trött av att äta mat... Händer ju ibland att jag hjälper till.

Var sitter du helst när du bloggar?
I soffan med datorn i knät...


Köper du ofta Triss?
Kanske en gång i månaden, vid lön.

Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
 Det va nog min förra semester i maj, RHODOS! Det var bara så välbehövligt i mitt liv just då...

Vilken TV-kanal tittar du på mest?
4:an tror jag, det har ju börjat så många bra serier där nu...

De jag vill utmana är: Malin, Marie, Nellie å Karin... Lycka till brudar!!


Huvudvärk...

Ja idag bankar det i huvudet....ajajaj det göt ont!!

Skriver mer imöra....

Ja dä va dä...

Så va tisdag snart över. Som sagt va ju hemma idag...Å här ä dagen i runda slängar...

  • Va till VC ...
  • Städade lite hemma, tog tag i det stooora disk berget.
  • Hämtade Ebbis hos dagmamman. E hade haft krupp i natt så hon va lite sliten, hostig å rosslig....Mammas skrutta!!!
  • Vi gick upp till bibblan. Lånade om mina böcker som jag har i skolan å sen så lånade E några Alfons böcker å några filmer.
  • In på apoteket å hämta ut lite piller....
  • Tog en promenad upp till Nellie å Oliwer.
  • E somnade på vägen dit....
  • Nellie å jag gjorde äppelmos! Mmmm det blev gott!! Å va smidigt det va å göra...
  • Vi gick hem.
  • Gjorde en äppelpaj.Mmmm den blev åxå god!! Alltså äpplen ä ju gott...bara å konstatera!!
  • Åt korv å bröd till kvällsmat.
  • Vi myste i soffan!!
  • E åkte med pappa hem.
  • Ser nu på idol...
  • Ska köra hem min bil till broder sen, hans ska låna den imöra.
  • Ska se på nya serien på 4:an sen, började se den förra veckan. Den va bra...hoppas på en bra fortsättning!
  • Sen blir det NATTA!!! Jag ä trött.....

Som sagt det va i runda slängar vad vi/jag har gjort idag...

Hej hopp på er!!!


Ä hemma idag...

Friluftsdag i skolan idag...å vilken otur att jag fick en läkar tid just idag, det ä ju inte precis så att jag ändrade den. Så nu har jag  fått lite medicin utskrivet. Nu är det bara å hoppas på bättre tider....:-)

Ska gå ner å hämta Ebbis hos dagmamman å¨sen blir det en sväng t bibblan å sen ska vi till Nellie å göra äppelmos!

Höres......


Måndag igen...

Ja helgen bara flög förbi...tur va väl det för så¨roligt är det ju inte å jobba. Då är det bättre med skola!!

Som sagt idag var det skola som gällde å dagen gick så fort precis som alla andra dagar i skolan...tiden går fort när man har roligt!!

När jag kom hem så gjorde jag mat. Det blev potatis, bacon å bruna bönor mmmmmmmm va gott det va! Det va ett tag sen jag åt....

Sen bar det iväg till Nellie.(det blev stavgång dit å hem igen...) Skulle vart med henne in till stan på Mary Kay möte men det blev inget av så vi tog ett hemma hos henne istället. Hon hade en liten lektion i make up....

 FÖRE        EFTER

Lite skillnad ser man allt...  Ja det va roligt å pröva iaf. Ska med henne till stan nån gång åxå. Det ä ju roligt när man har så mycke olika grejer å välja mellan. Jag köpte ett mineral puder iaf, hoppas att det ska funka på min just nu höst känsliga hy. Ska även pröva en brun utan sol kräm...börjar bli lite blek nu å jag vet inte men jag har ångest för att lägga mig i ett solarium just nu. Man kan ju få cancer...snacka om dödsångest! Jag är helnojjig på allt som har med döden att göra just nu...

Nä nu ska jag försöka se klart på Batman som jag började se i lördags...alla säger ju att den ä såå bra. Å ja början va ju bra iaf...hoppas slutet ä lika bra!

Hej hopp på er!

Ja en liten skulle man ha....



Jobb å Jobb å Jobb.....

Ja jag ska ju jobba HEEELA helgen, nu är en dag gjord bara en kvar.... Det va lika tråkigt nu som sist ;-) men det ger mig lite extra pengar å det kan ju behövas med tanke på ALLA j*vla räkningar som ska betalas den här månaden. Ska nog gå å råna en bank snart....nån som vill mä??

Min bil startade igår å det va ju tur det, men nu ska min käre bilreparatör (min kusin) bara försöka lista ut vad det kan va  för fel, hoppas på att det inte är något DYRT fel :-( Har fått låna mammas bil i helgen så jag kan ta mig till jobbet.

Igår em gjorde vi inte så mycket. Jag hämtade E hos dagmamman å sen åkte vi upp med bilen t min kusin sen fick vi skjuts till mamma för att hämta hennes bil. Åkte hem å bara MÖÖÖÖS!!! Låg i soffan å såg på film...  Sen kom  pappa å hämtade henne å det blev väldigt tyst efter hon åkte, hmmm unndrar varför? Hatar tystheten....:-( den gör ont!!

Nä nu ska jag försöka hitta på något i mitt mycke tragiska liv... Inte vet jag vad det kan va??

Hej....då!

Förresten...

...om det är någon som har ett tips om en rolig blogg så kan ni väl skriva adressen till mig!!

Beroende av bloggar...

Ja stora delar av min tid då jag sitter framför min dator ägnar jag åt att läsa andras bloggar.... Jag ä en riktig nyfiken i en strut kan man säga. Men det ä ju roligt å läsa om vad alla andra gör om dagarna, slipper jag tänka på mitt tragiska liv ;-)
Särskilt roligt är det å läsa alla kändisbloggar, vilket liv vissa lever.

Nä nu ska jag skriva in mina uppgifter i min portfolio...roligt liv jag har liksom, det ä ju lika bra å få det gjort eftersom jag ska jobba HELA helgen. Slipper man få extra mycke ångest på söndag, det räcker ju med den som redan finns...

Hej så länge....

En vecka till har gått...

Ytterligare en vecka avverkad på skolan bara 35 v kvar;-) sen ä jag special ass! Det går fort...

Imorse så tog latmasken över på mig å E (eller ja framförallt på mig för det är ju jag som måste cykla på morgonen)
Iaf vi tog bilen till dagmamman å sen ställde jag bilen vid stationen. Slutade tidigare idag, det hade jag inte räknat med, men det va en bonus!! Glädjen varade inte länge...kom till bilen å skulle starta den, va hände? Jo bil j*veln startade inte, gissa om jag va sur. Det va inte vad som behövdes i mitt liv just idag, just NU.... Fick gå hem å hämta kärran så fick jag gå å hämta E.  Så nu står min älskade bil uppe på stationen å startar inte... Min kusin kunde kolla på den men inte förräns på lördag...å jag ska jobba hela helgen, hur fan ska jag ta mig till jobbet. Har ju ingen lust å ta bussen t stan på lördagmöra, börjar ju liksom kl sju å jag vill helst SOVA så länge som möjligt. Åååååå va jag hatar bilar när dom inte funkar vill säga, annars tycker jag väldigt mycke om bilar...inga tider att passa, bara å åka när man vill!! Vi får väl se hur det ordnar sig i helgen...

Ikväll har vi haft myskväll. E åker ju till pappa imorgon så vi brukar ha extra mycke mys på torsdagkvällar. Idag va det lasagne som stod på menyn, med cola å lite godis efter!
Imorgon ska E ta kort med dagmammorna, så idag skulle vi göra om helgens succe. FLÄTOR!! Problemet va ju bara att E somnade efter jag gjort halva håret, så resterande fick jag göra med en sovandes E ;-) men det gick bra....tillslut. Det ä så roligt för somnar E så kan du göra vad som helst med henne sen, jag brukar säga att man kan kasta henne i väggen å hon vaknar inte för det...(nu ä ju det ett skämt, har ju aldrig prövat men ja ni förstår vad jag menar...hoppas jag!)

Nä nu ska jag lägga mig å slappa framför tvn. Det är mycke som ska göras imorgon...måste VILA!!

Hej hopp på er!!!

Nej idag vet jag inte vad jag ska skriva...DU vet ju!

Föreläsning...

 Idag hade vi föreläsning av en man från BUP i Karlstad, å det va det tråkigaste jag lyssnat på på väldigt länge...ska man föreläsa så ska det va lite fart i "framträdandet", det va inte mycket som fastnade av det han sa. På em hade vi grupparb å då gjorde vi inte heller så mycket, så slutsatsen av skoldagen är ju att det hade vart bättre å vart hemma å pluggat på andra ämnen istället.

Å idag har min lilla älskling hjälpt mig å diska upp hela vårt diskberg...hon va jätteduktig!! Å det blev inte så mycket vatten överallt som det brukar bli ;-), det tackar jag för.

Men herregud jag sitter å ser på IDOL det är ju helt otroligt...va fan gör vissa personer där egentligen?? PINSAMT!!!! Gå hem å dra något gammalt över er....

Nu ska jag gå ner å hänga tvätten som ligger i maskinen....

Simma lungt!!!!

Jag finns här när du är redo...

Gamla kort...

Efter jag var å hämtade E så cyklade vi upp till Nellie å Oliwer. Dom hade vart å tagit kort på Klemner studio, så vi var ju tvungna å kolla in resultatet...Å fasters älskling va ju bara såå SÖT! Blev påmind om när jag å E va å tog kort på Klemner, va ju tvungen å lägga in några av dom.



Mammas lilla älskling är ju bara sååå söt. Som en ängel!!
Ska försöka komma iväg nästa år igen har jag tänkt...

Imorgon blir det skola igen...

Nu ska jag se på den nya serien på 4:an. Hoppas den ä bra?!?

Puss å kram!!

Vem vet vad framtiden har i sitt sköte...

Ett steg i rätt riktning...

....ja då va första steget taget. Men det är många kvar!
Det är ju inte dåligt av mig å komma såhär långt...


Tisdag....

Ingen skola idag... Har lite annat inbokat, är lite nervös kan jag säga. Har ju aldrig gjort nåt sånt här förut...hoppas att det ska få mig på bättre tankar å kanske må lite bättre i mitt liv. Vi får se sen....

Lämnade E direkt på kyrkis, det va premiär idag. Gissa o hon va glad att äntligen få gå dit igen!!
Ska hämta henne i em, ska ju bort en sväng sen å sen måste jag plugga lite...å så tänkte jag cykla upp till höjda å gå lite stavgång. Har man det gjort åxå...

Nej nu måste jag göra iordning mig...kl 11 gäller det.

Ha en bra dag!! 

Oj det va ett tag sen...

...jag bloggade sist.
I lördags så hade vi inget inplanerat, vi tog dagen som den kom. Det slutade med ett besök på LEKSTUNDEN, det va jag Ebbis, Nellie å Oliwer som va iväg. Barna hade roligt , jag å Nellie önskade att det fanns ett lekland för oss vuxna, tänk att få va barn för en dag igen. Bara få leka av sig....
På kvällen myste vi med god mat å med en stor påse med godis, å mamma fick ett par glas vin åxå ;-)
Hade även köpt en harry boy tidigare på dagen, men ingen lycka den här helgen heller. Å tänk om man fick vinn bara sisådär ett par hundra tusen, det behöver inte va miljoner....fast jag skulle ju inte säga nej om dom kom en dag.

På söndag fm gjorde vi inte så mycke, tog det lilla lugna. Ebba skulle med sin pappa på dop, så vi hade full sjå å ta fram finkläder å göra iordning håret. Håret som vi förövrigt flätade kvällen innan så mammas älskling såg ju ut som en liten ängel...

 Flätor flätor flätor.....


 Mammas ängel!!

På em så var vi iväg å kollade på fotboll i Fagerås. Efter matchen så var jag sååå frusen, usch HÖSTEN är här å det känns jobbigt...:-( Tur att man har badkar!!!
Sen så smög ångesten sig på och det va bara å packa iordning allt till dagmamman å skolan nästkommande dag.

Å idag efter skolan har vi inte gjort så mycke...när vi kom hem så såg E på Saltkråkan, å det va inte första gången vi såg på den ;-) så jag passade på å vila mig en sväng, blundade i ett par minuter....mmmm det va skönt!!

Nej nu ska jag se klart på CSI sen blir det natta.

Kram på er!!

Det går inte en dag utan att jag tänker på mitt livs STORA misstag...

 Ebbis tycker åxå om att ta kort... den här gången var det jag som fastnade.

Fredagsmys hos broder...

Ja igår kom E till mig, ååå va det va skönt!! Mammas hjärta var helt igen!!

Vi var upp till broder å hans familj, där hade vi fredagsmys!! Vi käkade Jolly macka!! Å det är ju så gott... Sen gjorde Nellie så god efterrätt, äpplen med havreflarnsknäck på och glass till mmm det va smarrigt!!!
Senare var det bara å åka hem, E va super trött. Väl hemma så somnade hon på två röda, fast hon hade lite funderingar innan hon somnade. Tänk att en sån liten människa kan ha ett så STORT hjärta. Tyvärr har E blivit lite som mig, hon TÄNKER allt för mycket... Ibland så ska man inte tänka så mycket.....bara leva livet liksom.

Annars igår så skulle jag ju ha pluggat, men det blev inte så mycket med det. Jag gjorde mina uppgifter men jag läste ju inte det som jag hade tänkt läsa, kan inte riktigt koncentrera mig, kommer alltid in på andra tankar...

Va ut å gick en sväng med Nellie å Oliwer igår. Det va ju så himla skönt väder ute igår, det var helt ljuvligt att få va ledig igår!!!

Cyklade ner å hämtade E på em. Vi åkte hem å la oss i soffan å såg på film å myste lite...jag somnade men inte E inte, hon bara VILADE som hon sa.

Har inget inplanerat idag...SKÖNT!! Bara ta dagen som den kommer... Vi får se vad som händer.

Ha en bra dag!! KRAM KRAM!!!

Du får åxå ha en bra dag...Puss!!

Promenad med stavarna...

Tog en promenad med stavarna ikväll...90 minuter va jag ute å gick! Det va skönt!!! Rensar tankarna lite iaf... Tacka vet ja mp3 spelaren...hög musik i öronen, det ger en bra rytm när man går!!

Imorgon kommer E till mig igen. Ååååå va jag längtar. Det gör ont i mitt mammahjärta å inte få va med henne JÄMT!!! Men men  man har väl bara sig själv å skylla...

Ä ju ledig imöra åxå...ska bli skönt!! Plugga lite så man inte har kvar nåt till veckan. Då ska jag ju bara MYSA hela veckan!!
Nä nu blir det soffläge...

Kramelikram

Det finns ingen annan än dig för mig....bara så du vet!!!


Vin å tjejprat!!!

Onsdag=lill lördag!! Hanna å jag passade på å ha en liten tjejkväll. Jag lagade maten å Hanna fixade vinet!! Det va mysigt å välbehövligt! Vi har alltid så mycket att prata om...Vi med våra problem:-(

Ska försöka lägga mig snart har vart sååå trött idag, men jag har inte vart ensam om det. Hela klassen har suttit å gäspat idag....måste vart nåt i luften. En dag kvar sen är det helg!!! TJIHOO!!!

Annars så har jag inte gjort så mycket idag.... Med andra ord dagen har gått sååå fort. Veckan har gått såååå fort!! Åter igen vart fan tar tiden vägen????

Söv Gött!!!

I know what i want, i know that I want you!!!

Oj...redan tisdag!

Igår krånglade bloggen, så igår blev det inget skrivet. Idag går det lite bättre....

Redan tisdag halva veckan har gått, jag fattar fortfarande inte vart tiden tar vägen... Skrivkramp har jag åxå... Händer inte så mycket i mitt liv...så det finns inte så mycket at skriva.

Har vart ut på en power walk idag å det va skönt! Få igång pulsen lite...det kan jag behöva OTRÄNAD som jag ä.
Sen kom mammas älskling å räddade kvällen. Jag älskar dig lilla vän!! Vad skulle jag göra utan dig??? Hon va här medans pappa tränade...

Sen såg jag på en film jag laddat hem...på min nya DVD!!  Angel med Helena Bergström det va första å enda gången jag såg den....men nu har jag sett den å vet att jag inte behöver se den igen.

Nej nu har det blivit dax för sängen!!

Kram på er!!

Du ä bäst å det vet du!!!

Tråk söndag...

Ja kan det bli gråare än vad det vart ute idag. Ungefär lika grått har mitt hjärta varit idag... Lite fick jag gjort idag iaf.
Pluggade lite på fm sen kom Fia på ett besök, hon skulle ha filmmys med familjen så hon va här å lånade några filmer. Jag vill åxå ha en familj å ha filmmys med... Sen pluggade jag lite till å sen städade jag lite.

Sen tog jag en POWER WALK, det va skönt. Ska försöka få in det lite mer i mitt stressade liv, motion behöver man!! Man mår ju sååå mycke bättre då... Jag va upp till broder å N, lånade deras dator till en inlämningsuppgift som jag va tvungen å skriva på datorn...Jag vill ha mitt nya WORD nuuu!! Hoppas få det installerat i veckan.

Såg på "Sex and the city" filmen ikväll. Den va super bra!!! Tänk om man fick va en av singelbrudarna i serien...det ser så glamoröst ut, bara för ett tag liksom, inte för all framtid.

Nej nu är det dax å sova....är så trött!! Vaknade ju tidigt idag...
Skola imorgon....:-)

Kramiz på er!!

Förlåt förlåt förlåt....men det är ju bara så jag känner!!!

Testar nya drinkar....

Ja här sitter man i ensamheten, med rix fm party på stereon en drink i handen å datorn farmför sig. Men men jag klagar inte...fast det kanske hade vart liiite roligare med nån mer här kanske. Testar lite nya drinkar... Har en flaska Bacardi Apple som jag inte fått till så bra i nån drink än. Men idag så... Bacardi, lime essense å sprite!! Mmmm den blev god!!
Annars så är ju jag såld på mjölkdrinkar..mmm dä ä gött de!!! :-)

Idag har E vart hos mig. Hennes pappa har vart med å spelat fotboll eller ja...han värmde upp avbytarbänken :-) Vi tog oss en sväng till mamma i Faggan. Sydde upp ett par byxor som jag köpt å dom va för långa, skräll va. NOT!! Fattar inte varför man ska ha så korta ben för... Det är väl en av mina nitlotter här i livet.... Finns ju en massa andra nitlotter åxå men dom kan vi starta en annan blogg för ;-)
Iaf hos mamma var åxå Oliwer bus för hans pappa va åxå med å spelade fotboll. Fick lite mat å det va ju bra för då slapp man tänka på det när man kom hem...
E å jag myste lite i soffan innan pappa kom. Sen blev jag ensam kvar...Gick till Ica å handlade lite å ja nu sitter jag här...det va min dag det. Jag som skulle plugga lite...det får väl bli mitt söndagsnöje.

Nej nu ska jag surfa vidare...
Ha en bra kväll!!

Sluta retas...det gör ONT!!!


Plugg, Tvåbarnsmor, Promenad.....

Ja det har vart fullt upp idag. Lämnade E hos dagmamman imorse. Vi cyklade dit, E hade egen cykel. Det va första å sista gången... det tog oss längre tid än vad det behövde ta... Vilket jäkla humör hon har min dotter, fattar inte vart det kommer från ;-) Ja vi kom fram tillslut!

Fick frukostbesök...Det va trevligt med en pratstund! Såna skulle man ha oftare...:-) Tack för den!

Sen var det plugg som gällde, läste en massa. Sparade en del uppgifter som jag får göra under helgen :-( Men va fan gör det har ju inte ett jäkla skit å göra ändå... Boring life...

Senare kom Oliwer, som skulle va hos oss idag för hans pappa jobbade å mamma va till göteborg. Vi gick upp på Kil å hämtade ett paket från HM som hade kommit. NYA VINTERKLÄDER!!!  Efter det så gick vi ner till Dalliden å hämtade E.
O somnade på vägen dit. Han sov i 40 minuter sen va det full fart hela dagen!!

O åkte hem vid halv sju å E åkte till sin pappa samtidigt. Det blev bara TOMT... :-( Är väl bara å vänja sig för så kommer det väl å va..............................................................

Tog en promenad till broder som hade lånat min bil. Det va skönt, tänk om man hade tid för sköna promenader lite oftare. Det blir bara stressigt jämt.... Fick ju köra bil hem iaf så jag behövde ju bara gå dit. Ska ju inte klaga...

Nej nu ska jag äta nåt är vrål hungrig...

Lägger in lite bilder från dagens äventyr ;-)

Ha en bra helg!!

Du vet vad jag vill....

 Godis gris:-)

 Ebba provar sin nya mössa...

 Mammas lillla HJÄRTA!!!

 Fasters tokunge....

Äntligen helg!!

Ja äntligen helg fast ändå inte... Ska plugga lite imorgon men man behöver inte iväg på morgonen å framförallt man behöver inte gå upp så tidigt på morgonen. Lämnar E vid nio imorgon å sen ska jag plugga i några timmar sen kommmer Oliwer för vi ska va barnvakt imorgon när broder jobbar. Fasters lilla älskling! Han ä så go!

Ikväll har E å jag haft myskväll...E fick välja mat å det blev som väntat: Stuvade makaroner å köttbullar hennes favvo mat. Sen gjorde vi kladdkaka till efterrätt...mums!! Såg på Idol å det va ganska många bra med idag...fast de ä klart det fanns ju några som man inte kan låta bli att skratta åt :-) Å att dom inte skäms....att dom inte fattar att dom är så jäkla dåliga. Herrgud dom måste ju ha taskiga kompisar som säger att dom sjunger bra...

Imorgon åker E till sin pappa å nu börjar ångesten komma smygande... Vet inte vad jag ska göra ihelgen heller. Måste plugga en dag vet jag...men sen då? Åååå va jobbigt det kan va i livet ibland.:-( Ja jag kommer väl sitta hela helgen med panik ångest igen...

Nej nu ska jag nog sova eller försöka att sova, som sagt ångesten kommer krypande...det är svårt att sova då.

Ha en bra dag!!

En dag så kanske...


Nyklippt!

ÄNTLIGEN säger jag bara det va inte en dag försent. Jag har klippt mig idag å det är sååå skönt! Nu får vi se hur länge det dröjer innan jag klipper mig nästa gång. Jag har ju en kortklippt frisyr så det SKA ju inte dröja allt för länge ;-) När jag kom hem så var jag tvungen att färga håret åxå, utväxten syndes ganska väl när man blev klippt. Jag färgade håret själv å den här gången gick det bra, det brukar bli färg både här å där när jag färgar själv..
 Ingen ny bild men ändå...;-) Så här ser jag ut...

Ebba va så trött imorse, trodde aldrig att jag skulle få liv i henne, men tillslut så vaknade hon till fast det tog ett tag... Måste nog börja väcka henne tidigare...hon har ett sjuhelsikes mörahumör ;-) Har hon nog fått av mig för jag är inte heller så pigg på morgonen... Därför så borde jag lägga mig nu men men jag ä ju piggare på kvällen än vad jag ä på möran. Imöra är det sista dagen i skolan innan helgen...ååå va skönt! Jag ÄLSKAR helgen!!

Pöss å go natt på er!!

Lär dig livets svåra gåta ÄLSKA GLÖMMA Å FÖRLÅTA!!

Vart tar tiden vägen...????

Redan tisdag kväll å snart onsdag...Jag fattar inte att det kan gå så snabbt, jag vill inte det. Veckan när jag har E så går det alltid fort...tyvärr :-( Jag vill aldrig att den veckan ska ta slut... Jag vill ha henne hos mig för alltid! Ego som jag är...;-)
Men men hon vill ju till pappsen åxå...å jag kan ju inte hindra henne.
Idag har det vart en tröttsam dag i skolan. Em var j o b b i g... Tillslut kom jag hem men då var det ingen rast å ro. Var iväg till F som hjälpte mig ladda hem "first class" som jag ska ha till skolarbetet. Det gick bra som tur va... Sen åkte vi vidare till broder som skulle låna min bil. Så E fick passa på å leka med sin kusin Elias å jag fick snosa lite på Elias lillasyster Elsa 10 veckor! Ska försöka lägga med ett kort på henne sååå söt!!
Sen va det kvällen å vi fick skjuts av Nellie å Oliwer hem! Tack för det!!

Väl hemma så ville ju E se på sin nya favvo film: Tomten är far till alla barn ;-) Hon är ju för rolig hon... Hon somnade efter typ fem minuter, hon va såååå trött! Å det kommer hon att vara till morgonen åxå. Å vad jag hatar att behöva väcka å dra upp henne ur sängen så tidigt på morgonen... Nu sover hon så sött brevid mig här å jag ska lägga mig brevid henne ¨snosa lite på henne för hon är ju min lilla bebis. Dom behöver ju inte va 10 v för att man ska snosa på dom :-)...

Sov gott alla därute!!

Puss Puss

Om jag kunde vrida tiden tillbaka så skulle jag göra det!!



Måndag....

Helgen är över å det är vardag igen. Måndagar är jobbiga... Varför är man så trött på måndagar?? Iaf nu är det nedräkning till nästa helg. Bara TRE dagar kvar. Känns ganska så skönt att ha "ledigt" på fredagar, fast det har jag ju inte egentligen. Vi har hemstudier på fredagar, fast man känner sig som ledig för man behöver inte upp så tidigt å man behöver inte åka iväg.
Nån som ska göra nåt roligt till helgen?? Jag är lite sugen på FEST!! Men inte ensam...:-( Nån som vill hänga på??
Jag vill pigga upp mitt tråkiga liv.... Jag dör fan snart.... Tur att min Ebbis finns!! Jag älskar dig min lilla vän!! 

Ja annars har jag inte så mycket mer att säga...Hoppas på fint väder imorgon. Jag älskar hösten men det får inte bli FÖR mörkt på dagarna. Det är ju mysigt att få tända värmeljusen på kvällen å krypa ner i soffan!! MYYYYYS!!!! :-)

Ha de gött!!

Kramelikram

RSS 2.0