FREDAG!!!

Ja nu är det fredag å idag sker ju egentligen "bytet" med E:s pappa men så blir det inte idag. Ska istället lämna E hos hennes kusiner på Hagvägen. Pappa ska ut med jobbet och imorgon ska han ut i Kil å det ska inte jag så jag ska hämta E imorgon igen. Skälet till att hon ska vara hos kusinerna är ju för att jag ska jobba ikväll...tyvärr. Har inte så stor lust med det men jag behöver PENGARNA!!! Ska jobba på söndag åxå.

E har tjatat om att åka till kusinerna sen hon slog upp ögonen imorse vid halv nio...jag börjar bli trött på det nu. Jag vill bara att klockan ska bli två så vi kan åka och jag får vila öronen lite...;-)

Nej nu ska jag gå ner och vika tvätten som ÄNTLIGEN blev tvättad igår! Det kan nog ta ett tag för det var inte lite tvätt som vi tvättade igår...
Sen ska jag duscha å sen ska vi väl åka.
Måste ju åka förbi Hanna å Chrilles nya hus som dom fick nycklarna till idag....spännande! Jag vill åxå ha ett hus!!

Ha en bra dag!
Det ska jag ha!!!:-)

Baka baka liten kaka..

Mmmmm det luktar nybakat i vårt hem!!
Vi har gjort kladdmuffins och "negerbullar"....
Nu ska vi äta lunch å sen ska vi åka ut på en tur å bjuda på nybakat... Vi får väl se vilka vi kommer å hälsar på.

KRAM!!!

Idag...

-har jag pluggat. (har nästa gjort klart  2 av 3 uppgifter)
-har Marcus vart här å kollat på bilen(han kommer tillbaka imöra för att byta lite saker...)
-har det vart mörkt å grått HEEELA dagen (hoppas på finare väder imorgon)
-somnade E framför tv:n vid halv fem ,gick inte att få liv i henne (somnade inte förräns vid tio ikväll)
-har jag vart godissugen hela dagen (men jag tycker jag har stått emot bra, måste ju hålla vikten som man lyckats gå ner.Allt jobbigt får nåt bra med sig...)
-måste jag lägga mig tidigare än igår (alltså måste jag lägga mig NU annars blir det senare än igår...)

Syns imöra...

Hoppas hoppas hoppas att du en dag kommer till mig...


Mys i höstmörkret...

Uuu vilken ruggig dag...
Har pluggat i ett par timmar...
Sitter nu å myser med Ebbis i soffan...med datorn i knät!

Lek o buslandet...

Ja idag bar det iväg till Örebro. Vi var till Lek o buslandet. Jag,Ebba,Nellie, Oliwer å Tobias m familj var det som va iväg...
Oj va roligt det va! Ja jag fick ju leka jag mä...fick ju springa med Ebba för annars hade jag tappat bort henne. Det va svettigt... Kommer absolut att åka dit igen. Jag kan ju rekomendera er att åka dit! Perfekt utflyktsmål...för en dag.

Ja det tog ju nästan hela dagen, utflyktstrippen. Fast vi hann med att va barnvakt till Oliwer en sväng på kvällen.

Å så ja...min bil startar ju inte heller...idag igen. F*n säger jag bara, ska liksom ha praktik i fem veckor nu så jag skulle behöva ha min bil. kan ju inte låna F:s bil i all evighet. Marcus kommer imorgon så han får kolla på bilskrället...är ju lättare å hitta felet när bilen inte startar. Hoppas hoppas...håll tummarna.

Nä nu ska jag lägga mig å sova...Är lite sliten efter en dag i Leklandet. Känns som jag kommer ha träningsvärk imorgon...man har ju gjort "övningar" som man inte är van vid att göra.

Kramelikram!!!


På nåt sätt...

Ja på nåt konstigt vis så pirrar det i magen när jag tänker på det...
Jag ler *
Undrar om man kan bli lycklig igen?
Hmm*
Nästan så jag längtar till framtiden...
Jag är nyfiken *
Har en dröm, undrar om den kommer bli verklighet...
Hihi*

Sköna söndag...

Hittills idag har vi bara SLAPPAT!!! Å det är så skönt att bara ta dagen som den kommer...

Har precis diskat å ställt in lasagne i ugnen....mmmm ska bli gott!

Sen fick vi en inbjudan till fika hos broder...

Efter det ska vi åka till Säffle, min styvbror Marcus ska kolla på min bil. Får se om han kan fixa till den annars tror jag att jag ska köra ner den i en sjö...

Nu ska jag kliva in i duschen....

Den här dagen känns såååå låååååång. Har ju en extra timme idag!!! Så skulle det vara oftare...

Hej hopp!!!!

Klassfest...

Ja igår va det klassfest. Det var mycke trevligt!! Vi var i Kristinehamn. Jag åkte tåg dit. Vi började med att äta på en thai restaurang...mmm gott!! Sen drog vi hem till ett par tjejer i klassen å festade. Vi lekte lite lekar å SJÖNG en massa!!! Å sen åkte jag å "grabbarna" hem till Karlstad (hade sån tur så det gick en buss t KSD kl ett) Väl där gick vi till Mc Donalds å köpte mat sen kom min älskade Nellie å hämtade mig! Sen va det GO NATT!!! Nu kommer det dröja SEX veckor innan vi ses igen....känns tråkigt!

Sov till halv tolv idag...det va skönt! Det va längesen jag sov så länge. Brukar alltid vakna tidigt dagen efter jag vart ut, men inte idag inte....

När jag hade vaknat till så kom Ebbis hem. Vi skjutsade in Fredrik å Jonas till stan. Dom skulle på hockey...
Jag å Ebbisen åkte å köpte godis sen så åkte vi till broder å hans familj (på mon) där spenderade vi em å kvällen (har precis kommit hem)  Vi käkade god mat å hade det jättemysigt!! Barnen lekte hela tiden utan en massa bråk...

Nu ska jag surfa vidare...

Kram på er!!

Ny färgad...

Har färgat håret ikväll på mig själv. Har kommit fram till att det inte är så krångligt när man har kort hår. Det blev svart...som vanligt. Skulle vilja byta färg på håret men då vill jag göra det hos Helena (frisören) å då KOSTAR det ju en massa pengar...hoppas man vinner på lotto eller nåt snart.

Imorgon ska jag in till stan å hämta nya linserna som kommit....ÄNTLIGEN!!! Å så ska jag lämna nycklarna till jobbet. Sen blir det ju en sväng in på systemet åxå....ska ju på klassfest så man måste ju ha nåt "klirr" i kassen med sig! Ååååå det ska bli så roligt med klassfest!!!

Ska ju till Kristinehamn på fest så jag åker tåget från stan vid halv fem. Måste börja tidigt å göra iordning sig...ska till min "egen" make up artist NELLIE!!! Vi får väl se om man kan bli lite snygg(are) N brukar lyckas med det.Hon har ju så MYCKE smink å välja på åxå. Hon är ju Mary Kay konsult (återtförsäljare)....kan jag rekomendera!!! Bra grejer!!!
Du är BÄST gumman!!!

Nä nu ska jag ta natta.....

Hej på er!!!

????

Ska jag eller inte???
Det är den stora FRÅGAN just nu....
Vi får se när det närmar sig...

Saknar redan...

...min Ebbis!!! (som åkte till pappsen för en stund sen...)
Mammas lilla skrutta.
Å så kommer hon inte förräns på lördag (för klassfesten ä på fredag)
Det är väl bara å härda ut...
MAMMA ÄLSKAR DIG!!!!!

En dag så kanske...??

En dag kvar...

...sen är det helg. Sista dagen i skolan imorgon på vääääldigt länge. Har först LOV i en vecka sen så har vi LIA i 5 veckor. Sex veckor utan klasskamraterna...det kommer bli tomt. Å så kommer man sakna alla. Vi ska ha klassfest på fredag så det ska bli roligt!! En liten avskedsfest innan det långa uppehållet.

Har lite MYS med E. Hämtade henne efter skolan idag.

Nä nu ska jag se på bolibompa...eller ja ;-) E kanske mest.

KrAm!



Trött...

Har jobbat kväll idag...det känns ju nu kan man säga.
Först upp imorse å iväg till skolan. Hade en lektion å sen hände nåt tragiskt på skolan. Rektorn hade hittat en elev död i sin säng på elevhemmet. Resten av lektionerna blev inställda... Fick en konstig känsla i kroppen, även om jag inte kände eleven ifråga men ändå, tråkigt när sånt händer.

Tog bussen till Karlstad å gick lite på stan. Köpte mig faktiskt en ny jacka. *Nöjd*
Sen var det jobb som gällde....Tog bussen hem å nu sitter jag här, nyduschad å TRÖTT!!

Ska sova så man är redo för en ny dag...

Natt i natt!!!

Det är mycke nu...

Måndagar är alltid jobbiga....man är ju så trött! Så blir det ju ännu jobbigare om man vart på fest i helgen åxå.
Är ju "ledig" till veckan men det kommer mer å mer hemtentor som ska lämnas in till veckan...plugga plugga plugga!!! Har ju räknat med att vara lite ledig med Ebbisen... Ja det ordnar sig nog...

Nu ska jag åka iväg å va barnvakt åt "terroristen" på Diskusgatan. Sen ska jag åka hem å PLUGGA.....eller om det blir å sova. Får se vad det blir...

Hej Hej....

Lördag.....å söndag

Ja då var helgen förbi då..
På lördan så ringde väckarklockan kl sex...skulle iväg å jobba. Jobbade till halv fem... Hade ju lite bråttom hem, skulle ju städa (hade dammsugningen kvar...) lite inför tjejkvällen. Fast min bil ville retas lite med mig...så han startade inte när jag skulle åka hem. Fick ringa till Nellie så hon kom å hämtade mig så fick vi dra igång bilen efter vägen.... Ja vad ska jag säga...dax att fixa bilen kanske. Dyrt, dyrt, dyrt....finns ju inte direkt så mycke pengar kvar efter man betalat räkningarna.
Det blev en lyckad tjejkväll tillslut iaf!!! (efter allt krången med bilen...) God mat (pasta sallad m kyckling) god dryck (drinkar mm) trevligt sällskap (Maja, Fia;Nellie) SINGSTAR spelade vi åxå...vi tyckte det var roligt undrar om mina grannar tycker likadant. :-)

Idag var det dax för dop. Elsa skulle döpas (brorsans dotter) Tur att man inte var så bakis... Ja så mycke mer har inte hänt idag...vi var ganska länge på dopet. E var med mig hem så vi myste lite sen åkte hon till pappa. Jag köpte mig en pizza åt halva å nu mår jag dåligt....usch det var inte så gott. Undrar om det kommer ta flera månader innan jag äter pizza igen?

Nä nu ska jag lägga mig å se på film å slappa. Imorgon är det dax för skolan....

Kramiz!!

Fredag Fredag Fredag....

Skulle ju ha pluggat idag...men men får ta det på söndag. Har bara tre kapitel som ska läsas.
Lämnade E hos dagmamman å jag drog in till stan å hämtade nyckeln till jobbet. Ska ju jobba imorgon...tyvärr. Öppnar kl sju....kommer bli tungt att gå upp till möran.
Gick en sväng på Bergvik åxå, passade på när jag ändå va i stan. Hittade en topp som ska användas imorgon kväll...TJEJKVÄLL!!! Å så blev det lite nya strumpbyxor.
Hämtade E å vi åkte hem. Jag städade inför imorgon...hann halvvägs. Får  ta resten nu.... Vi åkte nämligen en sväng till broder å N. Fikade å töla lite. Barnen lekte...
Ebbisens pappa kom å hämtade henne hos broder. Så nu är hon hos pappsen...även om det var lite jobbigt å lämna mamma. E är nämligen sååå mammig just nu. Hon gråt när hon åkte men det hade gått över efter ett tag fick jag rapport om senare.

Nä nu ska jag städa lite....sen blir det sängen!!!

Kramiz!!

Bara undrar...

-Tänk om man visste vad som skulle hända i framtiden...
-Tänk om man kunde vrida tiden tillbaka...
Ångesten kryper inpå mig...allt bara snurrar runt.
-Tankarna...
-Känslorna...
-Minnen...
Hjärtat slår hårt, det trycker på...jag känner paniken komma!
Hallå....VAR ÄR JAG?? Jag måste hitta mig själv....Nån som har karta och kompass??? Vet ju inte om kartan existerar?? Var kan man hitta sig SJÄLV???

Torsdag...

Å äntligen HELG!!!
Det ska bli såååå skönt.
Imorgon (fredag) så ska E till dagmamman en sväng. Jag ska plugga lite å sen ska jag passa på å städa lite för på lördag ska det bli tjejkväll här hemma!! Längtar.....!!!
Fast först ska jag ju jobba dagen på lördag, börjar kl 7:-( *gäsp* Fast jag har ju något roligt att se fram emot...

Idag har jag å E bara myst hela em/kvällen!!! MYYYYYS!!!

Hej hopp...

En lugn kväll...

Slutade tidigare idag....SKÖNT!!
När jag hämtat E så åkte vi hem å la oss å kollade på Pippi...myste i soffan. Hon hann å se Pippi TVÅ gånger. Å så såg hon den igår å i förrgår å dagen innan det...så JA jag kan nästan ALLA repliker i "Pippi på de sju haven".
*Brassa på med kanonerna...
*Det här skulle inte mamma tycka om...
*Ni skjuter som kratter...
*Man kan väl inte flyga med en säng...
*Sjörövarfabbe havets skräck...
ja man kan rabbla på i oändlighet...

Nu ska vi se om E somnar snabbt idag mä....

Ska titta på Persbrant sen...

Sen ska jag SOVA!!!

Natt i natt på er!!

Kära tomten...

Här är min önskelista för julen 2008!
*En ny mobil (en viktelefon...färg:oviktig)
*En ny bil (en som man vet startar när man ska ha den...)
*En nyinredd lägenhet...större än den jag har idag (alltså mer än 1 rok...)
*En resa till varmare breddgrader (resmålet har ingen betydelse, bara det blir varmt å skönt...Thailand ska va bra har jag hört...)
*En SPA weekend (sunne ligger ju nära å där har jag hört att det finns ett bra SPA...)
*En dags shoppande med nån snygg gentleman som betalade ALLT!! (måste ju ha lite nya kläder...)
* Å så sist men inte MINST så skulle det ju va bra med en miljon eller två (du får välja...) på mitt bankkonto (man kanske kommer på något mer förutom överstående önskningar som man vill ha...)

Vi syns på julafton!!!



Ja det va väl inte så mycke begärt...ELLER??

Skit på tvn...

Tisdag kväll å det är inte ett skit på tvn. Såg på "Äntligen hemma" men sen fanns det inte mycket mer att se på. Det är Mina,Jag & Irene på 3:an. Får väl se på den...eller är det meningen att man ska lägga sig när det inte är något bra på tvn??

Imorgon blir det slappdag på skolan...GÖTT!! Kommer nog hem tidigare....

Go natt på er!!!

KRAMIZ!!!

JAAA!!!

Min "älskade" bil startade imorse. Å sen startade den när jag skulle hem från skolan åxå! En bra dag kan man säga...när det gäller bilen iaf.

Har lättat på mitt hjärta idag...känns alltid bra när man går därifrån.

Väntar nu in E som är till pappa en sväng. Ska nog åka till broder en sväng, det va ju ett tag sen vi var där å E vill å leka med O.

Känns väldigt konstigt...vet inte vad jag ska känna? Just nu känns det TOMT....Jag väntar på å se vad du kommer säga till mig. Efter idag så vet jag ju vad du kommer att säga.*snyft*

Hej på dig!!



Hoppas hoppas hoppas

Att min bil startar imorgon!!
Gör den inte det så GRÅTER jag...

Håll tummar å tår...

Måndag...

Å jag ä trött...
Det är mörkt å trist ute...
Ä pank...(längtar till 20:e)
Vill åka på semester till solen å värmen...
Vill ha storstädat...Nån frivillig??
Vill ha lite KÄRLEK...mer än den jag får av E.

Ja det är mycke man vill ha...man får väl vara nöjd med det man har!

Nä nu ska jag göra fruktsallad...å så ska jag FÖRSÖKA å inte tycka att mitt liv ä så tragiskt.


Måndag snart då...

Ja helgen gick fort...som vanligt. Den här veckan jobbade jag ju fredag åxå annars brukar jag ju va ledig på fredagar. Idag har vi vart ute å gått i det fina vädret. Stannade å lekte i lekparken... Sen var vi till E: kusin på Skogsvägen. Oskar å E lekte bra idag, dom brukar vara ganska mycke ovänner annars. Men inte idag... Broder va här å lånade bilen idag...så nu va man billös igen. Ska cykla till dagmamman imöra...känns som det va längesen jag cyklade nu. Hoppas jag kommer ihåg hur man gör ;-) Nä nu ska jag nog lägga mig å sova...känner mig trött. Måste ju ladda inför en vecka i skolan. Kramiz på er!!

Söndag...

Å idag ska vi inte göra nåt...
Ska läsa lite läxa som jag har till imorgon men det är ju inte det lättaste med E som tjatar HELA tiden.

Trött...

...blir man om man vaknar 6:50 på morgonen. Då vet ni ju vem jag pratar om....
Klockan är nu 17:50 å det börjar bli jobbigt å va vaken...hoppas hon klarar å se på Bolibompa iaf.

Lördag morgon...

Å idag så bestämde sig E för att vakan TIDIGT...6:50 rättaresagt. Tur att det finns tv!! Jag kunde sova vidare... Sen skulle hon ju ha frukost men jag sa att vi kunde vänta lite. Somnade om...å när jag vaknar sen så har skruttan gjort frukost själv. Tagit fram drickyoughurt å tom gjort smörgås som hon var tvungen att tina själv...i micron! Hon kan att min lilla tjej. Snart flyttar hon väl hemifrån åxå....nä det får jag allt hoppas att det dröjer.

Idag ska vi bara ta dagen som den kommer...har inget inplanerat.
Ska ju köpa lördagsgodis å sen ska vi nog åka en sväng till E:s kusiner på Hagvägen. Det va ett tag sen vi va där å dom skulle va hemma under helgen så vi ska nog passa på å hälsa på.

Ha en bra lördag!!!

Hej hopp på er...

Dä va dä...

Fredags kvällen går mot sitt slut...myset är över, för idag.

Ebbisen sover...

Jag:
ser på IDOL.
äter godis
bloggar.
surfar
tänker så det knakar.
undrar.
drömmer.
vill se in i framtiden.
kan rabbla saker i evigheter om var jag känner å tänker....men tänker bespara er det!

Ha en bra helg alla ni därute!!

Kramiz!!!






Tjihoooooo!!!!

Äntligen helg!!!!
Idag blir det fredagsmys!!!!

En dag tidigare...

...kom min lilla älsklig till mig den här veckan!! E:s pappa skulle iväg med jobbet på nåt ikväll. Så det blev lite mys idag mä!!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag var med på en utbildning på några dataprogram för dyslektiker i em. Det var väldigt intressant, vilka hjälpmedel det finns...scanna in en sida i en bok så läser datorn upp texten! Jag älskar verkligen 2000-talets teknik.

Imorgon är det fredag!!! Vi ska ha tortillas till myset å så blir det väl lite godis på det....så ska det va på fredagkvällarna!! MYS!!!!!
Å så är det ju sista dagen på praktiken åxå, men jag ska ju tilbaka v 45 å fem veckor framöver. Ser fram emot det....

Nä nu ska jag snosa lite på min goding som ligger på kudden å sover! Sen ska jag sova....

Natt i natt...Puss!!

Nytt försök idag då...

Hoppas på att inte all text försvinner idag.

Iaf jag har ju praktik den här veckan. Det är super roligt, känns verkligen som jag valt rätt  väg i livet! Jag själv kommer nog att växa som person åxå när man träffar alla dessa barn med särskilda behov.

Idag hämtade jag E tidigare hos dagmamman, slutar ju lite tidigare nu på dagarna så det är ju bara å passa på, å så hämtade jag inte henne igår.  Längtar ju så efter henne å hon längtar efter mig. Det är lite jobbigt att åka med pappa när han kommer å hämtar henne.
-Jag vill va hos dig mamma!
Godingen....jag skulle vilja ha dig för jämnan åxå! Men nu är det ju tyvärr så att man är ju alltid eller ja oftast två om ett barn...ska väl vara glad att E:s pappa vill ha henne åxå. Det finns ju dom som inga pappor har...

Nä nu ska jag lägga mig i soffan å kolla på "Oskyldigt dömd".

Hej hopp på er!!!

F*n å...

Allt jag skrev kom bort när jag skulle publicera.

Orkar inte skriva om allt...

En sak kan jag ju skriva om....Jag saknar min goding, jag hatar den veckan jag inte har E. Livet känns tomt å innehållslöst... Miss you my baby!!!!

Kram på er!!

Saknar ju dig mä....

Helgen som gått...

Ja oj va fort dte gick helt plötsligt....har ju inte hunnit blogga.

Fredag: Ja den dagen går till historien med min grinigaste å trotsigaste tre-åring på länge. Då va hon gratis!!!! Det gnälldes å gnölades på ALLT hela tiden. E skulle ju vart till dagmamman men eftersom jag bara skulle skriva in min hemtenta på datorn å skicka iväg den så ville hon va hemma å det gick jag ju med på men med facit i hand...skulle hon ha fått gått iväg ändå! Hon gör en massa saker på rent jävelskap å säger man till henne så får man bara ett hånflin tillbaka...ååå jag blir så irriterad. Så jag lämnade gladerligen över henne till pappa på em!!

Jag fick vila öronen i typ 14 timmar sen var det dax igen...fast på lördag så var hon inte så trottsig iaf. Vi skulle till Arvika på marten. Vädret såg lite dystert ut men det var sol när vi kom fram! Min farfar bor ju i Arvika så vi var in till honom å käkade mat innan vi gick ut på stan. Samma saker överallt....som vanligt. Varför går man där varje år å ser fånig ut med sina cocosbullar å martens godis och på senare år så har det tillkommit en ballong i fåneriet åxå ;-) Vi inhandlade även en massa billiga leksaker åxå som säkert kommer gå sönder efter ett par veckor... E var nöjd iaf å det va väl huvudsaken!! Efter vår tur på stan så var det fika hos farfar...mmmm gött!! När vi kom hem på kvällen så var E så trött hon ville lägga sig nästan direkt...å jag var inte sen att hänga på. Det är inte varje lördag man går å lägger sig kl 23...men jag va trött så varför plåga sig?

Idag så har vi städat, det behövdes! Vi har även tvättat hela den överfulla tvättkorgen....skönt att det ä klart!! Sen har vi rensat lite i E leksaker, det behövdes åxå. Vi var till mamma å hämtade mina gamla barbie dockor (kläder,bil å häst tillbehör...) gissa om det var en liten tjej som var nöjd! Ganska bra att man sparat sina gamla leksaker, dom kommer till bra användning. Ja det var den söndagen...var å lämnade E till pappa i kväll. Så nu sitter jag här å njuter av tystnaden....det är väldigt skönt faktiskt! (om man nu får säga så...??)

Imorgon är det första dagen på min LIA. Är lite nervös måste jag säga....men det ska bli roligt å intressant!

Hej hopp!!

Det va torsdag det...

...å den här veckan!
Ikväll hade vi lite mys jag å E. God mat å många pussar å kramar! Ingen tvekan på vem jag älskar mest av allt i hela världen!! Imorgon ska E till pappa fast bara för en natt sen kommer hon till mig igen. För på lördag ska vi på "marten" i Arvika, det är ju tradition. Sen ska E sova hos mig för hennes pappa ska ut....så det kommer bli Ebbis mys HELA helgen!!

Imorgon ska E till dagmamman en sväng. Jag ska skriva in min tenta på datorn å skicka iväg den på first class... Å så MÅSTE jag städa imorgon,nu finns det liksom inga undanflykter...det ser ut som f*n.

Nu blir det mer IDOL...

Hej på er!!

En dag kvar...

...sen är det helg!! På fredag ska jag bara skriva klart kommunikations tentan å skicka in den. Sen behöver jag inte läsa nåt till nästa vecka för då har jag PRAKTIK!! Det ska bli så roligt även om det bara är en vecka nu till å börja med, ska ju bara ut och observera... Ska vara med Rosita på Fageråsskolan. Återkommer om detta nästa vecka...

Vet inte vad det vart med mig den här veckan men efter jag kommit hem från skolan å hämtat E så har jag inte haft lust till nåt...vi har bara åkt hem å satt oss framför tv:n å bara slappat. Orkar inget annat...kanske är vädret...hoppas det.

Nej nu blir det IDOL å sen blir det till å se på Persbrant (ögongodis;-)) Hoppas inte jag somnar innan bara...är så trött!

Hej hopp på er!!

RSS 2.0