Hallå Hej!!

Så har man jobbat klart för den här helgen då....skönt! Imorgon ä jag ledig. Går inte på föräns på tisdag em.

Har städat å rensat på Ebbas rum idag. Har tagit bort en massa leksaker som inte används, dom ska ut i förrådet. Det blev ganska mycket plats...men inte länge till för jag ska göra iordning mitt gamla dockskåp. Tror att Ebba kommer bli överlycklig.Hon älskar att sitta å leka med småsaker, grejja å dona. Ska försöka bli klar med det i veckan.

Har börjat med träningen igen...välbehövligt!! Tredje dagen i rad nu. Hoppas på att man orkar hänga i.

Vi är nu såååå nära att beställa resa till Turkiet. Vi ska kolla nu i början av veckan om det finns biljetter till det hotellet vi har tänkt oss. Å jag håller tummarna!!! Skulle va så skönt att få det klart.

Nä nu ska jag ta natta. Det ska bli sååååå skönt att inte behöva ställa klockan imöra. Då blir man väl väckt av något annat istället....fast jag får nog ställaklockan ändå så man inte sover för länge så man missar hela den lediga dagen.

Hej Svejs på er!!!

Ja får väl ta en "snabbis" då....

Alltså på bloggen...
Dagen har bestått av jobb fram till tre.
Hämtade Ebbis hos dagmamman.
Åkte direkt till husbåten.
Grejade å fixade lite med den.
Va till ÖB en sväng.
Till husbåten igen.
Grillade...maten var välbehövlig!
Tjöta en massa skit.
Snooooosade på bebis!!!
Pussade på Ebbis innan hon åkte med pappa hem.
Tränade i 40 min.
Dusch.
Å nu sitter jag här...men inte så länge till för jag ska stänga av datorn å gå å sova. Har en låååång arbetsdag framför mig imorgon. (9-21) Har även det passet på söndag...MEN på måndag då är jag ledig!!

Go natt mina vänner!

Har stannat upp....men är fortfarande ganska långt nere.

Jag känner mig lite bättre men långt ifrån bra. Vet inte vad det kan va...vädret kanske? Eller att alla tankar bara snurrar omkring. Kanske en blandning av både och...  Hoppas på en förbättring....SNART!

Annars försöker man väl att roa sig så mycket det går för att slippa tänka på allt. Men det blir ju åxå fel, ibland. Var ut på krogen igår, det va super roligt. Lite synd att vissa saker inte blev som vi hade tänkt oss... Nästa gång gumman går vi ut själva!!
Ebba hade ju en alldeles egen barnvakt här igår, Hennes kusin Fannie var här och satt barnvakt., Hon va så nöjd Ebba och det hade gått jättebra! Kul att det funkar, det får bli fler gånger. Fannie kommer bli rik hon på dettta...

Tänk hur fort två lediga dagar kan gå...Imorgon är det jobb igen. Börjar med en kortdag (9-15) Sen jobbar jag heeela helgen. Två riktigt långa pass...(9-21) lördag å söndag.

Så det är väl bara å krama kudden... (fast det skulle ju va himla skönt att få krama någon annan än kudden)


Go natt på er!!!

I´m on my way down....

Men jag har bara mig själv att skylla...
Svackorna kommer in emellanåt...
Men jag ska ta mig upp igen...
Innan jag halkat ner för långt...
Jag har klarat det förut...
OCH jag kommer att klara det IGEN!!!!

Kom igen Helena!!!
You can do it!

Leeeeeeeeedig i TVÅ dagar!!!!

Å det ska bli så skönt! Jag känner mig just nu sliten särskilt när man vet att man ska jobba fredag, lördag å söndag. Men det är sista helgen jag jobbar på mitt sommarschema, det ska bli underbart skönt att slippa jobba nån helg sen...

Sitter just nu å smuttar på ett glas rött...det är väl tredje eller fjärde jag ä inne på. Va gör man inte för att pigga upp sin ensamhet...Nä jag är inte bitter, bara lite besviken. Men det blir nog bra en vacker dag.  Som sagt jag värmer upp lite inför morgondagens fest. Det blir utgång i stan, sommar playa! Ska bli roligt, hoppas bara på att det inte blir repris från i lördags. Det ska nog gå bra, har lite mer tid på mig imorgon...alltså jag ska inte inta alkoholen så fort som det blev i lördags. Men men nån gång ska väl en annan dricka för mycket åxå. Men det får inte bli för mycket av det goda...

Nu funderar jag starkt på att gå å lägga mig. Ebbis ligger brevid mig här i soffan å snaaaaarkar.Zzzzzzzz
Ska bara bära in henne till sin säng sen blir det sängen för mig å.

Skåååååål på er!!

Måndag...

Har jobbat heeeela dagen idag (9-20) Å ja jag är ju jämt liiiite trött just nu. Det får bli sängen snart...ska bara duscha först! Imorgon blir det en kortare arbdag jobbar 9-15 sen ä jag ledig ons-tors! Ska bli så skönt. Hoppas på att det kan bli fint väder nån av dagarna helst då onsdag för då ska jag ut på kvällen så det vore ju trevligt att få fint väder för en gång skull när man ska ut på krogen. Å så blir det ju förhoppningsvis en sväng med husbåten om vädret tillåter...  

Nä nu ska jag hoppa in i duschen SEN ska jag lägga mig å SOVA!!!! Äntligen, det har jag längtat efter ända sen jag gick upp imorse!

Tjing på er!!

Jag har scrappat lite kort...

Både till försäljning å som jag har gett bort med presenter.

 Elsas 1-årskort

   Kort som jag sålt.

 

 

Hoppas hoppas hoppas att det blir så som det är tänkt...då kommer jag att få scrappa måååånga kort. Men men det får bli en hemlighet tills det är klart.

Ludden å Ebba!

Ebba hade med sig Ludwig hem en dag. Ebba hade väl inte sin bästa dag kan man säga. Hoppas inte Ludden blev allt för skrämd, så han vill komma tillbaka å leka nån mer gång!




Det ä ju så man blir sugen...

Japp som sagt i onsdags så var vi iväg å kollade på bebben (som ännu inte fått något namn...) Å man blir ju såååå bebissjuk när man ser en sån där liten parvel.

Här kommer lite kort iaf...


Bebben...



Stolt tjej som gärna vill ha en egen liten bebis. Hon undrar väldigt mycket just nu hur bebisarna kommer in i magen? Hmm hur berättar man det på bästa sätt för en 4-åring? Ska nog köpa en bok tror jag..."Hur jag blev till"

    Jag var nära att stoppa ner han i väskan å ta med honom hem. Han är bara såååå söt!!

Ja vad ska man säga.....

På sommaren hinner man inte mycket för då tar man igen allt det sociala som man inte hunnit med på vintern när man sitter inne å uvar. Det är dålig uppdatering på bloggen, dåligt med träning...känner mig allmänt slö... Kom  igen nu Helena! Ryck upp dig nu!! Men kvällarna bara springer förbi...man umgås med goa vänner å Ebba leker å har kul. Ja man ska väl njuta av sommaren och värmen....träning får man väl ta tag i längre fram. Men jag känner att jag MÅSTE...det känns at man inte tränat på ett tag nu.

Idag har vi inte gjort så mycket, tagit dagen som den kommer. Scrappade klart korten som min kusin skulle komma förbi å hämta. Sen bakade vi en kaka, vinbärskaka med maräng på. Mumms va go den blev!

På em var vi ner till Jonas mamma å badade i poolen. Det va skönt! Efter det var vi till Putte å Sandra å tölade lite. Sandra skulle spela nere vid fryken ikväll. Skulle velat se det men det blir ju fler gånger.

Nu ska vi läsa go natt saga sen blir det natta.

PussPuss <3

Ja jag bloggar väl lite då...

Sitter på jobbet. Jobbar natt idag, går av 13,00 imöra! Det är ett par timmar kvar...

Det har väl inte hänt sådär jättemycket de senaste dagarna...Har städat å plockat lite hemma.

Igår var vi till Ebbas kusiner å kollade in deras nya hus som dom håller på att renovera om...det blir jättefint!!

Imorgon efter jobbet ska jag hämta Ebbis sen ska vi hem å grejja lite. Senare på em ska vi äntligen iväg å se på Anders å Majas lilla underverk! Han är ju bara såååå söt den lilla "minimajsen"!! Ska bli mysigt att snoooosa!!

Å så blir det inget "Morden i Midsommer" idag heller...Vem fan bryr sig om Viktoria fyller år. Vi har sett detta nu i flera års tid...samma skit varje år. Det enda som ska bli roligt å se nu är om Daniel äntligen får vara med på firandet. Det hoppas jag ju verkligen...dom ska ju trotts allt gifta sig.  Nä dom kunde väl sänt firandet på 2:an så behövde inte "Morden" utgå...

Nu ska jag ta mig en smörgås...tror jag hungrar ihjäl snart!

Ha de gött mina vänner!

Skärpning Helena!!

Bloggtorka kan man kalla det för...eller åxå har jag helt enkelt inte velat/orkat.
Jag orkar inte skriva allt som har hänt i våra liv men något ska jag väl kunna få till...
*vi har vart ner till kusten på en liten semester. Min styvbror å hans lilla familj har husvagn där, så vi passade på att åka dit å slappa lite. Vi hade fint väder en dag iaf sen så var det mulet men det gjorde ju inte så mycket för då kunde man ju kolla lite i affärer å shoppa lite...

Annars har det inte hänt så mycket...Jobbar vääääldigt mycket nu. Å jag trivs fortfarande så himla bra. Hoppas verkligen på en fortsättning där. Det ser ljust ut för tillfället, men vi får väl se...det ska fler boende in därför behövs ju mer personal. Hoppas Hoppas...

Jag håller just nu på att kolla in olika resor till hösten. Är ju bara såååå sugen på att åka. Har ju lovat Ebba det så det ä ju bara att ge sig iväg. Först var tanken att vi skulle åka i december men då kommer det ju bebis...så då kan man ju inte åka. Ska ju bli faster igen. Så det blir nog i Oktober typ.... Kollar lite på Turkiet. Ska bli roligt, vi kommer bli ett helt gäng som åker iväg (troligtvis) delvis så ska nog Ebbas kusiner m familj med å så pappi såklart. Kanske några fler, vi får se. Det blir nog roligare om Ebba får lite kompisar med sig så slipper en annan vara med i polen hela dagarna. Från början var det tänkt att bara jag å Fredrik skulle åka med Ebba, men det ä ju roligare om man blir fler! Ja vi får se vad det blir..

Nä nu ska jag fortsätta att städa... Ebba har kusinen Nellie här å dom leker å har jätteroligt! Det skrattas HEEEELA tiden!

 Fnitterfior

 Kusiner <3

Puss på er!

RSS 2.0